Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5476 times

Като казахме за хашиш, ето с китайското ситце 10 микрона и с китайската пресичка. Може да бъде и 7 микрона за по-финно, аз съм взела средна едрост, по-едро от това според мен ще пуска твърде много зелени парченца, иначе има от 5 до 20 цял комплект.....Това е от трим и листенца по пакетите. Стана феноменален, направо както пушнах(на чаша), така си легнах! 🤣
Прикачени файлове
20250215_215122.jpg
20250215_214324.jpg
20250215_230807.jpg
20250215_213839.jpg
20250215_211856.jpg
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 717 times
Been thanked: 1008 times

Inna написа: 17 Фев 2025, 10:37 Като казахме за хашиш, ето с китайското ситце 10 микрона и с китайската пресичка. Може да бъде и 7 микрона за по-финно, аз съм взела средна едрост, по-едро от това според мен ще пуска твърде много зелени парченца, иначе има от 5 до 20 цял комплект.....Това е от трим и листенца по пакетите. Стана феноменален, направо както пушнах(на чаша), така си легнах! 🤣
Цена и от кой сайт, какво друго ми трябва, колко време отнема, струва ли си играчката?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Peggy Zina написа: 17 Фев 2025, 11:23
Inna написа: 17 Фев 2025, 10:37 Като казахме за хашиш, ето с китайското ситце 10 микрона и с китайската пресичка. Може да бъде и 7 микрона за по-финно, аз съм взела средна едрост, по-едро от това според мен ще пуска твърде много зелени парченца, иначе има от 5 до 20 цял комплект.....Това е от трим и листенца по пакетите. Стана феноменален, направо както пушнах(на чаша), така си легнах! 🤣
Цена и от кой сайт, какво друго ми трябва, колко време отнема, струва ли си играчката?
Това е от e bay, но от Чайна го получих, даже ситото доста се забави помня. Предполагам, че и алиекспрес ще има. Беше отдавна, но цената беше смешна, 10 долара за едното и 10 за пресата примерно. Друго не трябва. Това е точно за малки количества и гроучета, където нямаш толкова материал за бъбъл хаш и тн екстракции. Става много бързо, сипваш трим и тръскаш. И прахта я сипваш в пресата. Аз пресата я слагам и на радиатора и затягам още малко да се сплъсти.... Може и глави да стриеш, но аз ги предпочитам тях на вейп пред хашиш, затова само останките ползвам. Сега ще тръсна още един(, по-тънка монетка ще излезе) и вече другото на мазила. 👌Заслужава си, да, определено, идеално е за бърза, домашна употреба. 10микрона е средното и най-универсално ако ще си купуваш едно. Но и някаква преса трябва , то има различни....Аз на всяко гроуче така си правя по една, две монетки. По грам, два за редки случаи.
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 45 times
Been thanked: 381 times

Относно гроушоповете тук,да не кажа голяма дума ,но пародия ,двойни цени ,доставка 10 лв почти ,а за тежко ,може да надхвърли сумата на самата поръчка ,което е комично.съседната държава,пращат с безплатна доставка не зависимо от тежестта, цените са нормални даже ниски имат всичко налично ,даже най -новите продукти,който тук те карат да чакаш и предлащаш,надменно и арогантно държание при повечето шопове тук .другото е че пращат застояли продукти ,получавал съм продукт с стара опаковка и лого стар бач,а то е сменено от 3-4 години :D междудругото е добре да се пуснат лични съобщения ,както вдруги форуми,така е малко скопено и не всичко е добре да се споделя така тук на показ ,като начини на доставка и имена на шопове от други държави
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Prototype046 написа: 19 Фев 2025, 14:08 Относно гроушоповете тук,да не кажа голяма дума ,но пародия ,двойни цени ,доставка 10 лв почти ,а за тежко ,може да надхвърли сумата на самата поръчка ,което е комично.съседната държава,пращат с безплатна доставка не зависимо от тежестта, цените са нормални даже ниски имат всичко налично ,даже най -новите продукти,който тук те карат да чакаш и предлащаш,надменно и арогантно държание при повечето шопове тук .другото е че пращат застояли продукти ,получавал съм продукт с стара опаковка и лого стар бач,а то е сменено от 3-4 години :D междудругото е добре да се пуснат лични съобщения ,както вдруги форуми,така е малко скопено и не всичко е добре да се споделя така тук на показ ,като начини на доставка и имена на шопове от други държави
Прототипе, знаем, така е. Но се налага засега, иначе се опитват разни нови да въртят далавери разни през нашия сайт. И за гроу шоповете, дейстеително не са най-фобрите търговци българите, наблюдавам много други и макар че искам и подлрепям бг бизнеса, когато не ми е на оферта и някой предлага по-хубава.... Така беше и с вейповете, по-стари модели на високи цени, от Холандия и Полша без доставка, а от Варна/Пловдив с доставка?! 😂Еми сори, аз даже им го казвам когато мога. Е, аз си пазарувам от нашите шопове на крак или друг ми пазарува като взима за себе си, нищо не поръчвам.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2222 times

Честит празник на всички дами :weed:
Keep on growing :stone:
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2222 times

Атитюд имат хубава оферта за рождения си ден, нищо че пише до 6ти, удължиха го. Аз лично се възползвах, щото много исках да пробвам и mon cherry-to, и другата версия на лимона на гриинхаус.
гр.png
Keep on growing :stone:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 717 times
Been thanked: 1008 times

Ако си търсите текспотове за някой грандомански проект в момента има на кауфланд за 8лв 2 Х 56Л.
Прикачени файлове
foto_no_exif (95)-min (1).jpg
foto_no_exif (96)-min.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Sicario00
Градинар
Градинар
Has thanked: 76 times
Been thanked: 119 times

Здрасти колеги и колежки имам няколко въпроса към всички . Сега мисля да започна втория си гроу със 4 автоматични семки Gelato от Fastbuds в 15л саксии с почва на biobizz lightmix и целият сет торове на BioBizz в палатка 100/100/200см (лампа 240w) и тъй като нямам филтрирана вода от вкъщи чешмата и искам да знам дали е възможно от покълването до края на процеса да използвам единствено дестилирана вода и дали това е полезно за крайния продукт или най добре да купя една обратна осмоза ? И според вас от този сет с торовете сега ще оставя снимка и пише че още от първата седмица се започва с root-juice тора за корените , bio-heaven и acti-vera , но не трябва ли след като покълнат и първата седмица само вода (дестилирана в моя случай) и от следващата седмица да почна да следвам този график с торовете от снимката ?
Sicario00
Градинар
Градинар
Has thanked: 76 times
Been thanked: 119 times

Sicario00 написа: 20 Мар 2025, 16:50 Здрасти колеги и колежки имам няколко въпроса към всички . Сега мисля да започна втория си гроу със 4 автоматични семки Gelato от Fastbuds в 15л саксии с почва на biobizz lightmix и целият сет торове на BioBizz в палатка 100/100/200см (лампа 240w) и тъй като нямам филтрирана вода от вкъщи чешмата и искам да знам дали е възможно от покълването до края на процеса да използвам единствено дестилирана вода и дали това е полезно за крайния продукт или най добре да купя една обратна осмоза ? И според вас от този сет с торовете сега ще оставя снимка и пише че още от първата седмица се започва с root-juice тора за корените , bio-heaven и acti-vera , но не трябва ли след като покълнат и първата седмица само вода (дестилирана в моя случай) и от следващата седмица да почна да следвам този график с торовете от снимката ?
IMG_2339.png
Публикувай отговор