Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5476 times
Като казахме за хашиш, ето с китайското ситце 10 микрона и с китайската пресичка. Може да бъде и 7 микрона за по-финно, аз съм взела средна едрост, по-едро от това според мен ще пуска твърде много зелени парченца, иначе има от 5 до 20 цял комплект.....Това е от трим и листенца по пакетите. Стана феноменален, направо както пушнах(на чаша), така си легнах! 
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
Цена и от кой сайт, какво друго ми трябва, колко време отнема, струва ли си играчката?Inna написа: ↑17 Фев 2025, 10:37 Като казахме за хашиш, ето с китайското ситце 10 микрона и с китайската пресичка. Може да бъде и 7 микрона за по-финно, аз съм взела средна едрост, по-едро от това според мен ще пуска твърде много зелени парченца, иначе има от 5 до 20 цял комплект.....Това е от трим и листенца по пакетите. Стана феноменален, направо както пушнах(на чаша), така си легнах!![]()
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Inna
- Marijuana Mom

Това е от e bay, но от Чайна го получих, даже ситото доста се забави помня. Предполагам, че и алиекспрес ще има. Беше отдавна, но цената беше смешна, 10 долара за едното и 10 за пресата примерно. Друго не трябва. Това е точно за малки количества и гроучета, където нямаш толкова материал за бъбъл хаш и тн екстракции. Става много бързо, сипваш трим и тръскаш. И прахта я сипваш в пресата. Аз пресата я слагам и на радиатора и затягам още малко да се сплъсти.... Може и глави да стриеш, но аз ги предпочитам тях на вейп пред хашиш, затова само останките ползвам. Сега ще тръсна още един(, по-тънка монетка ще излезе) и вече другото на мазила.Peggy Zina написа: ↑17 Фев 2025, 11:23Цена и от кой сайт, какво друго ми трябва, колко време отнема, струва ли си играчката?Inna написа: ↑17 Фев 2025, 10:37 Като казахме за хашиш, ето с китайското ситце 10 микрона и с китайската пресичка. Може да бъде и 7 микрона за по-финно, аз съм взела средна едрост, по-едро от това според мен ще пуска твърде много зелени парченца, иначе има от 5 до 20 цял комплект.....Това е от трим и листенца по пакетите. Стана феноменален, направо както пушнах(на чаша), така си легнах!![]()
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 381 times
Относно гроушоповете тук,да не кажа голяма дума ,но пародия ,двойни цени ,доставка 10 лв почти ,а за тежко ,може да надхвърли сумата на самата поръчка ,което е комично.съседната държава,пращат с безплатна доставка не зависимо от тежестта, цените са нормални даже ниски имат всичко налично ,даже най -новите продукти,който тук те карат да чакаш и предлащаш,надменно и арогантно държание при повечето шопове тук .другото е че пращат застояли продукти ,получавал съм продукт с стара опаковка и лого стар бач,а то е сменено от 3-4 години
междудругото е добре да се пуснат лични съобщения ,както вдруги форуми,така е малко скопено и не всичко е добре да се споделя така тук на показ ,като начини на доставка и имена на шопове от други държави
-
Inna
- Marijuana Mom

Прототипе, знаем, така е. Но се налага засега, иначе се опитват разни нови да въртят далавери разни през нашия сайт. И за гроу шоповете, дейстеително не са най-фобрите търговци българите, наблюдавам много други и макар че искам и подлрепям бг бизнеса, когато не ми е на оферта и някой предлага по-хубава.... Така беше и с вейповете, по-стари модели на високи цени, от Холандия и Полша без доставка, а от Варна/Пловдив с доставка?!Prototype046 написа: ↑19 Фев 2025, 14:08 Относно гроушоповете тук,да не кажа голяма дума ,но пародия ,двойни цени ,доставка 10 лв почти ,а за тежко ,може да надхвърли сумата на самата поръчка ,което е комично.съседната държава,пращат с безплатна доставка не зависимо от тежестта, цените са нормални даже ниски имат всичко налично ,даже най -новите продукти,който тук те карат да чакаш и предлащаш,надменно и арогантно държание при повечето шопове тук .другото е че пращат застояли продукти ,получавал съм продукт с стара опаковка и лого стар бач,а то е сменено от 3-4 годинимеждудругото е добре да се пуснат лични съобщения ,както вдруги форуми,така е малко скопено и не всичко е добре да се споделя така тук на показ ,като начини на доставка и имена на шопове от други държави
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2222 times
Честит празник на всички дами 
Keep on growing 
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2222 times
Атитюд имат хубава оферта за рождения си ден, нищо че пише до 6ти, удължиха го. Аз лично се възползвах, щото много исках да пробвам и mon cherry-to, и другата версия на лимона на гриинхаус.
Keep on growing 
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
-
Sicario00
- Градинар

- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 119 times
Здрасти колеги и колежки имам няколко въпроса към всички . Сега мисля да започна втория си гроу със 4 автоматични семки Gelato от Fastbuds в 15л саксии с почва на biobizz lightmix и целият сет торове на BioBizz в палатка 100/100/200см (лампа 240w) и тъй като нямам филтрирана вода от вкъщи чешмата и искам да знам дали е възможно от покълването до края на процеса да използвам единствено дестилирана вода и дали това е полезно за крайния продукт или най добре да купя една обратна осмоза ? И според вас от този сет с торовете сега ще оставя снимка и пише че още от първата седмица се започва с root-juice тора за корените , bio-heaven и acti-vera , но не трябва ли след като покълнат и първата седмица само вода (дестилирана в моя случай) и от следващата седмица да почна да следвам този график с торовете от снимката ?
-
Sicario00
- Градинар

- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 119 times
Sicario00 написа: ↑20 Мар 2025, 16:50 Здрасти колеги и колежки имам няколко въпроса към всички . Сега мисля да започна втория си гроу със 4 автоматични семки Gelato от Fastbuds в 15л саксии с почва на biobizz lightmix и целият сет торове на BioBizz в палатка 100/100/200см (лампа 240w) и тъй като нямам филтрирана вода от вкъщи чешмата и искам да знам дали е възможно от покълването до края на процеса да използвам единствено дестилирана вода и дали това е полезно за крайния продукт или най добре да купя една обратна осмоза ? И според вас от този сет с торовете сега ще оставя снимка и пише че още от първата седмица се започва с root-juice тора за корените , bio-heaven и acti-vera , но не трябва ли след като покълнат и първата седмица само вода (дестилирана в моя случай) и от следващата седмица да почна да следвам този график с торовете от снимката ?
.png)