Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Outdoors 2024- обща тема

Заключено
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Outgrowing написа: 07 Сеп 2024, 00:43 Искам да попитам това състояние опасно ли е за растенията ми?Имам го на доста клони понеже допуснах грешката да ги превържа малко рано тази година.
И аз съм правила подобна грешка и при буря, дъжд или въобще като натежат главите накрая там се чупи много често. Съветвам те да ги махнеш и укрепиш някак наново , така че, там да не може да се счупи.
Outgrowing
Градинар
Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 26 times

Inna написа: 07 Сеп 2024, 15:33
Outgrowing написа: 07 Сеп 2024, 00:43 Искам да попитам това състояние опасно ли е за растенията ми?Имам го на доста клони понеже допуснах грешката да ги превържа малко рано тази година.
И аз съм правила подобна грешка и при буря, дъжд или въобще като натежат главите накрая там се чупи много често. Съветвам те да ги махнеш и укрепиш някак наново , така че, там да не може да се счупи.
А дали може някои от клоните да изсъхнат заради намален приток на вода или хранителни вещества и също тези места да станат предпоставка за някакви гъбични заболявания от там?
Аватар
Magaria
Градинар
Градинар
Has thanked: 201 times
Been thanked: 469 times

Такааааа… идвам да се оплача, миналата година гъсеници тая година акар ли е въшка ли е беш ли му майката качвам снимки! Третирах с турски препарат с активно вещество циперметрин! След 2-3 дни отново ще ги джъжна с тва, дозировката която ползван е 2.5мл на литър при препоръчителна 2мл надявам се да им еба мамата на тия гадове щото са ми на гъсто и ще ми затрият работата! Кажете според вас какво е? Не мисля да е акар щото е доста едричко…
Прикачени файлове
IMG_6751.png
IMG_6752.png
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1321 times
Been thanked: 2310 times

Magaria написа: 07 Сеп 2024, 16:46 Такааааа… идвам да се оплача, миналата година гъсеници тая година акар ли е въшка ли е беш ли му майката качвам снимки! Третирах с турски препарат с активно вещество циперметрин! След 2-3 дни отново ще ги джъжна с тва, дозировката която ползван е 2.5мл на литър при препоръчителна 2мл надявам се да им еба мамата на тия гадове щото са ми на гъсто и ще ми затрият работата! Кажете според вас какво е? Не мисля да е акар щото е доста едричко…
Акарите са малки черни точици, това ако не се лъжа са листни въшки.
Keep on growing :stone:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Outgrowing написа: 07 Сеп 2024, 15:53
А дали може някои от клоните да изсъхнат заради намален приток на вода или хранителни вещества и също тези места да станат предпоставка за някакви гъбични заболявания от там?
По-скоро трошенето е проблема.Иначе не мисля,че нещо друго ще им стане от това.
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

SFV OG Auto
Прикачени файлове
Screenshot_20240908-122345_Gallery.jpg
Outgrowing
Градинар
Градинар

Inna написа: 08 Сеп 2024, 11:24
Outgrowing написа: 07 Сеп 2024, 15:53
По-скоро трошенето е проблема.Иначе не мисля,че нещо друго ще им стане от това.
Благодаря за съвета ще ги укрепя допълнително на следващото ходене.Искам да попитам още нещо за последния месец съм ги торил два пъти с бат гуано около 160-170 грама общо и един път с палмова пепел около 60-70 грама.Дали ще е добре на следващото ходене да им сложа обикновена дървесна пепел, защото имам такава и ако да какво количество на растение?
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

Kosher Dawg Plant #1
Прикачени файлове
Screenshot_20240908-205015_Gallery.jpg
Prpl606
Градинар
Градинар
Has thanked: 9 times
Been thanked: 46 times

Magaria написа: 07 Сеп 2024, 16:46 Такааааа… идвам да се оплача, миналата година гъсеници тая година акар ли е въшка ли е беш ли му майката качвам снимки! Третирах с турски препарат с активно вещество циперметрин! След 2-3 дни отново ще ги джъжна с тва, дозировката която ползван е 2.5мл на литър при препоръчителна 2мл надявам се да им еба мамата на тия гадове щото са ми на гъсто и ще ми затрият работата! Кажете според вас какво е? Не мисля да е акар щото е доста едричко…
Как се справяш със гъсениците ,защото аз вече с два препарата пръскам и пак ги има ...няма отърване
Outgrowing
Градинар
Градинар

Prpl606 написа: 09 Сеп 2024, 08:38
Как се справяш със гъсениците ,защото аз вече с два препарата пръскам и пак ги има ...няма отърване
С кои препарати пръскаш?
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”