Не го знам дивак ли или не, ама съвсем скоро излиза от бокса. Тези дни започвам лека по- лека и разпукването на автоматите и няма да има никакво място за повече експерименти. Вчера съм дал нарочно високи дози торове Grow и екстракт от гуано, нещо много му станаха лилави дръжки и на места и стеблото. Изобщо няма никъв живец в него или защото е напълнило саксията или просто толкова си може. Определено не ми харесва как изглежда, но поне си поиграх да го разпъвам и кълча.
До сега не съм изкарвал толкова късно основните цветя на вън, но тази година така се получи, надявам се да успеят да наваксат. Преди 2 години, изкарах едни клонинги, чак средата на Юли месец в малки дупки и накрая, те ми бяха основното, бяха по- добри от основните.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Vetrushka Outdoor 2019
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3769 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Да и аз съм изкарвала много по-късно от сега,не ми бяха много големи,но си станаха супер храсти,кръгли топки,а има време да си станат и бая големи и само оттук нататък.Едва началото на юни е:)Мен даже нещо огромни храсталаци високи ми бяха трудни за поддържане и закрепване миналата година,нещо по-ме кефят да са с моя ръст някъде,да мога да си ги напръскам добре и тн:)
Мен преди време един приятел ми даде клонинги,ужким трябваше да са от един наш общ микс,който стана невероятен-Ice x Супер хейз,но се оказа,че той ползвал семки от него от навън!!!!!Половината ми гардероб беше с неговите,уверяваше ме,че точно това е,което сме направили ние,а то Е...СИ пръчките скапани,добре че имах и някви други.....:DTa и те постепенно така взеха да изглеждат и аз взех да се усещам,но понеже миска имаше хейз викам си,сигурно са по като него:)Дааа бе сативи хахахаха Но разбира се не е задължително да е така и тук(ама като гледам точно на онези ми напомня)
Мен преди време един приятел ми даде клонинги,ужким трябваше да са от един наш общ микс,който стана невероятен-Ice x Супер хейз,но се оказа,че той ползвал семки от него от навън!!!!!Половината ми гардероб беше с неговите,уверяваше ме,че точно това е,което сме направили ние,а то Е...СИ пръчките скапани,добре че имах и някви други.....:DTa и те постепенно така взеха да изглеждат и аз взех да се усещам,но понеже миска имаше хейз викам си,сигурно са по като него:)Дааа бе сативи хахахаха Но разбира се не е задължително да е така и тук(ама като гледам точно на онези ми напомня)
- Vetrushka
- Ветрушка

Днес изкарах първото растение, Gelat Og на 20 дни вегетация беше напълнило 5 литра саксия с корени. При транспорта, малко го изкривих и трябваше леко да го подпра. В градината всичко беше обрасло имаше бурени по 1 метър и това всичко беше около дупките. Най- интересното е че имам едно растение, което само си е поникнало. Не е в дупката, а между дупките на Скънка и ЛСД от миналата година. Високо е поне метър и много ми прилича на LSD- то от миналата година.
Тази седмица ще изкарам, Critical Kush-a и Big Bang. Имам два вкоренени клонинга от Afgani Kush x Skunk и Sapphere Og-то от градината със Скорпи и ще направя още една дупка. За съжаление от Mama Mia нямам нито едно вкоренено, вече 17-ти ден. Миналата година този сорт се вкорени най- лесно, а тази не иска. И така сортовете които ще гледам тази година са:
Gelat Og (seedsman), Critical Kush (Barny или Dinafem), Big Bang (Green house), Sapphire Og (Humboldt seeds), Afghan Kush x Skunk (World of seeds), последните две са клонинги и им трябва още вегетация.
Ето как са корените за 20-на дни в 5 литра. И ето къде е прокарало, между бурените, доста работа ме чака там. Сега оправих, само около 1-на дупка, направо не си личат къде са.
Тази седмица ще изкарам, Critical Kush-a и Big Bang. Имам два вкоренени клонинга от Afgani Kush x Skunk и Sapphere Og-то от градината със Скорпи и ще направя още една дупка. За съжаление от Mama Mia нямам нито едно вкоренено, вече 17-ти ден. Миналата година този сорт се вкорени най- лесно, а тази не иска. И така сортовете които ще гледам тази година са:
Gelat Og (seedsman), Critical Kush (Barny или Dinafem), Big Bang (Green house), Sapphire Og (Humboldt seeds), Afghan Kush x Skunk (World of seeds), последните две са клонинги и им трябва още вегетация.
Ето как са корените за 20-на дни в 5 литра. И ето къде е прокарало, между бурените, доста работа ме чака там. Сега оправих, само около 1-на дупка, направо не си личат къде са.
- Vetrushka
- Ветрушка

Точно на 21 дни е било вчера, когато го изкарах. На 23-ти Май се показа над почвата, беше топирано преди 3-4 дни още под лампата. Затова казвам, че MH лампата прави чудеса, почвата е с добавен коскос поне 30% и съм ползвал Root на Bio Bizz в почвата има и доломит, bad Guano и рибна пудра в много малки количества.
Мисля до края на седмицата да ги изкарам Critical Kush-a и Big bang-a, те също са топирани по един път, но почват да дърпат бързо и да не ги изкривя и тях при транспортирането.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте, изкарах още 2 растения на вън, Critical Kush и Big Bang. При пресаждането съм им дал Байкал и Root на Bio Bizz. Следващата седмица ще приготвя и 5-та дупка, за клонинг от Sapphere Og и ще изкарам клонинга от Afgani Kush x Skunk.
В друга градина ще пусна 3-4 автомата, за сега съм готов с две дупки и съм пуснал една Anesthesia (pyramid seeds) и Crem Caramel (sweetseeds), още не са се показали.
Gelat Og Critical Kush Big Bang
В друга градина ще пусна 3-4 автомата, за сега съм готов с две дупки и съм пуснал една Anesthesia (pyramid seeds) и Crem Caramel (sweetseeds), още не са се показали.
Gelat Og Critical Kush Big Bang
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте, като тръгне на криво и после така си продължава, ама ще се борим. При мен днес падна градушка, не знам с каква големина е била, но си е свършила "перфектно" работата. Изпочупени са стабилно, валежа е бил доста обилен и продължителен.
Днес изкарах и последното растение Afgani Kush x Skunk (клонинг).
Имам два автомата, Anesthesia и Cream Caramel , anesthesiata ми е доста стара семка, при мен е от 2016-та година и покълна първа. Сега обаче седи много ниска спрямо другото, ще видим дали ще се развива нормално.
Имам още няколко клонинга от всички сортове. Някой не се развиват добре, а Mama mia имам само един, но и той не се развива нормално. За другите не съм решил още какво да правя, мисля още една дупка да приготвя.
Gelat OG CriticalKush Big Bang Afgani Kush x Skunk Автоматите на 3-4 дни. И това са клонингите, сложил съм им по един надпис със сорта.
Днес изкарах и последното растение Afgani Kush x Skunk (клонинг).
Имам два автомата, Anesthesia и Cream Caramel , anesthesiata ми е доста стара семка, при мен е от 2016-та година и покълна първа. Сега обаче седи много ниска спрямо другото, ще видим дали ще се развива нормално.
Имам още няколко клонинга от всички сортове. Някой не се развиват добре, а Mama mia имам само един, но и той не се развива нормално. За другите не съм решил още какво да правя, мисля още една дупка да приготвя.
Gelat OG CriticalKush Big Bang Afgani Kush x Skunk Автоматите на 3-4 дни. И това са клонингите, сложил съм им по един надпис със сорта.
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Леле, била е огромна сигурно. При мен днес имаше градушка и ми удари доматите, но беше слаба работа и няма никакви щети.
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Но, споко, ще избухнат. Нещо не им харесва почвата май, но като направят още малко корени и листа трябва да избухнат.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте, аз тези дни приготвих и 5-та дупка до тези. Тя по- малка и е само с оборска тор, чкч и стара почва от автоматите миналата година. В нея ще сложа клонинг или от Mama mia или от Sapphere Og, зависи кой тръгне по- добре. До тези направих още 2 малки за автомати, те са със същата почва. На автоматите не им трябва много, ще си им давам храната с поливките. Сортовете ще са Jack Bery XL и Disel Auto.
Приготвих място и за семката от моето растение. Не е голяма, но има 20 литра, оборкса тор и чкч е само. Обещах му, че ще го изкарам на вън ако оцелее. Може и чисто диваче да излезе, но поне е женско. Ето го как изглежда.
Приготвих място и за семката от моето растение. Не е голяма, но има 20 литра, оборкса тор и чкч е само. Обещах му, че ще го изкарам на вън ако оцелее. Може и чисто диваче да излезе, но поне е женско. Ето го как изглежда.
.png)