Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Vetrushka Outdoor 2019

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2134 times
Been thanked: 3769 times

Не го знам дивак ли или не, ама съвсем скоро излиза от бокса. Тези дни започвам лека по- лека и разпукването на автоматите и няма да има никакво място за повече експерименти. Вчера съм дал нарочно високи дози торове Grow и екстракт от гуано, нещо много му станаха лилави дръжки и на места и стеблото. Изобщо няма никъв живец в него или защото е напълнило саксията или просто толкова си може. Определено не ми харесва как изглежда, но поне си поиграх да го разпъвам и кълча.
До сега не съм изкарвал толкова късно основните цветя на вън, но тази година така се получи, надявам се да успеят да наваксат. Преди 2 години, изкарах едни клонинги, чак средата на Юли месец в малки дупки и накрая, те ми бяха основното, бяха по- добри от основните.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Да и аз съм изкарвала много по-късно от сега,не ми бяха много големи,но си станаха супер храсти,кръгли топки,а има време да си станат и бая големи и само оттук нататък.Едва началото на юни е:)Мен даже нещо огромни храсталаци високи ми бяха трудни за поддържане и закрепване миналата година,нещо по-ме кефят да са с моя ръст някъде,да мога да си ги напръскам добре и тн:)
Мен преди време един приятел ми даде клонинги,ужким трябваше да са от един наш общ микс,който стана невероятен-Ice x Супер хейз,но се оказа,че той ползвал семки от него от навън!!!!!Половината ми гардероб беше с неговите,уверяваше ме,че точно това е,което сме направили ние,а то Е...СИ пръчките скапани,добре че имах и някви други.....:DTa и те постепенно така взеха да изглеждат и аз взех да се усещам,но понеже миска имаше хейз викам си,сигурно са по като него:)Дааа бе сативи хахахаха Но разбира се не е задължително да е така и тук(ама като гледам точно на онези ми напомня)
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Днес изкарах първото растение, Gelat Og на 20 дни вегетация беше напълнило 5 литра саксия с корени. При транспорта, малко го изкривих и трябваше леко да го подпра. В градината всичко беше обрасло имаше бурени по 1 метър и това всичко беше около дупките. Най- интересното е че имам едно растение, което само си е поникнало. Не е в дупката, а между дупките на Скънка и ЛСД от миналата година. Високо е поне метър и много ми прилича на LSD- то от миналата година.
Тази седмица ще изкарам, Critical Kush-a и Big Bang. Имам два вкоренени клонинга от Afgani Kush x Skunk и Sapphere Og-то от градината със Скорпи и ще направя още една дупка. За съжаление от Mama Mia нямам нито едно вкоренено, вече 17-ти ден. Миналата година този сорт се вкорени най- лесно, а тази не иска. И така сортовете които ще гледам тази година са:
Gelat Og (seedsman), Critical Kush (Barny или Dinafem), Big Bang (Green house), Sapphire Og (Humboldt seeds), Afghan Kush x Skunk (World of seeds), последните две са клонинги и им трябва още вегетация.

Ето как са корените за 20-на дни в 5 литра.
3.jpg
4.jpg
И ето къде е прокарало, между бурените, доста работа ме чака там. Сега оправих, само около 1-на дупка, направо не си личат къде са.
1.jpg
2.jpg
zzigzag
Градинар
Градинар
Has thanked: 40 times
Been thanked: 110 times

сериозно ли е това-20 дневно растение в 5л да напълни цялата саксия?
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

zzigzag написа: 11 Юни 2019, 07:58 сериозно ли е това-20 дневно растение в 5л да напълни цялата саксия?
Точно на 21 дни е било вчера, когато го изкарах. На 23-ти Май се показа над почвата, беше топирано преди 3-4 дни още под лампата. Затова казвам, че MH лампата прави чудеса, почвата е с добавен коскос поне 30% и съм ползвал Root на Bio Bizz в почвата има и доломит, bad Guano и рибна пудра в много малки количества.
Мисля до края на седмицата да ги изкарам Critical Kush-a и Big bang-a, те също са топирани по един път, но почват да дърпат бързо и да не ги изкривя и тях при транспортирането.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте, изкарах още 2 растения на вън, Critical Kush и Big Bang. При пресаждането съм им дал Байкал и Root на Bio Bizz. Следващата седмица ще приготвя и 5-та дупка, за клонинг от Sapphere Og и ще изкарам клонинга от Afgani Kush x Skunk.
В друга градина ще пусна 3-4 автомата, за сега съм готов с две дупки и съм пуснал една Anesthesia (pyramid seeds) и Crem Caramel (sweetseeds), още не са се показали.

Gelat Og
gelatog1.jpg
gelatog2.jpg
Critical Kush
criticalkush.jpg
criticalkush2.jpg
criticalkush3.jpg
Big Bang
bigbang1.jpg
bigbang2.jpg
all1.jpg
all2.jpg
all3.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте, като тръгне на криво и после така си продължава, ама ще се борим. При мен днес падна градушка, не знам с каква големина е била, но си е свършила "перфектно" работата. Изпочупени са стабилно, валежа е бил доста обилен и продължителен.
Днес изкарах и последното растение Afgani Kush x Skunk (клонинг).
Имам два автомата, Anesthesia и Cream Caramel , anesthesiata ми е доста стара семка, при мен е от 2016-та година и покълна първа. Сега обаче седи много ниска спрямо другото, ще видим дали ще се развива нормално.
Имам още няколко клонинга от всички сортове. Някой не се развиват добре, а Mama mia имам само един, но и той не се развива нормално. За другите не съм решил още какво да правя, мисля още една дупка да приготвя.

Gelat OG
gelat.jpg
gelat2.jpg
CriticalKush
crit.jpg
crit2.jpg
crit3.jpg
Big Bang
bigbang.jpg
bigbang2.jpg
Afgani Kush x Skunk
skunk0.jpg
skunk.jpg
all.jpg
Автоматите на 3-4 дни.
auto.jpg
И това са клонингите, сложил съм им по един надпис със сорта.
kloningi.jpg
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Леле, била е огромна сигурно. При мен днес имаше градушка и ми удари доматите, но беше слаба работа и няма никакви щети.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Но, споко, ще избухнат. Нещо не им харесва почвата май, но като направят още малко корени и листа трябва да избухнат.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте, аз тези дни приготвих и 5-та дупка до тези. Тя по- малка и е само с оборска тор, чкч и стара почва от автоматите миналата година. В нея ще сложа клонинг или от Mama mia или от Sapphere Og, зависи кой тръгне по- добре. До тези направих още 2 малки за автомати, те са със същата почва. На автоматите не им трябва много, ще си им давам храната с поливките. Сортовете ще са Jack Bery XL и Disel Auto.

Приготвих място и за семката от моето растение. Не е голяма, но има 20 литра, оборкса тор и чкч е само. Обещах му, че ще го изкарам на вън ако оцелее. Може и чисто диваче да излезе, но поне е женско. Ето го как изглежда.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”