Ясно благодаря
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Indoors 2024-обща тема
-
Banderas
- Градинар

- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 60 times
До HULKKUSH : колко веднага след това? На следващия ден ли? И за какъв препарат говорим ? Нещо от родът на Vita race , и SuperThrive ли? Иначех има 10-на по-ниски , и само на тях им рязнах върховете 4-5 дена преди 12/12
До Sofia Cannabis: този път няма да използвам CO2. Тъкмо ще видя разликата с предишните пъти когато съм използвал.
Днес започва трета седмица от 12/12. Гоних размери поне 180-200 см , но този път останаха малки. 120-140 см. Големите добиви съм ги докарвал винаги от високи растения. Ниските растения имат много пъпки , но не пълнят главите така като високите. Поздрави
До Sofia Cannabis: този път няма да използвам CO2. Тъкмо ще видя разликата с предишните пъти когато съм използвал.
Днес започва трета седмица от 12/12. Гоних размери поне 180-200 см , но този път останаха малки. 120-140 см. Големите добиви съм ги докарвал винаги от високи растения. Ниските растения имат много пъпки , но не пълнят главите така като високите. Поздрави
-
Alexios
- Нов Градинар

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 10 times
Видях как се прави в тубата и реших по броя на разклоненията да му клъцна върха, на едно от най големите растения. 21 дена след поклъване. Ако съм се справил ще потръгне, дригите ще ги оставя така ако съм объркал. Човек се учи от грешките си. Ще ъпдейтна инфо другата седмица отново.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
С всичко което си осигурил до сега за този grow добавяне на Со2 е най-лесното, не е късно да го добавиш. Ако си го използвал преди имаш всичко каквото ти трябва, не трябва да купуваш нищо освен бутилки. Не си заслужават загубите на реколта за да правиш проби просто.Banderas написа: ↑23 Юли 2024, 16:55 До HULKKUSH : колко веднага след това? На следващия ден ли? И за какъв препарат говорим ? Нещо от родът на Vita race , и SuperThrive ли? Иначех има 10-на по-ниски , и само на тях им рязнах върховете 4-5 дена преди 12/12
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
HULKKUSH
- Градинар

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 55 times
Зависи с какъв фунгицид за мана пръскаш.По принцип можеш да ги смесиш и заедно да ги пръскаш е най-ефикасно,ако пише на бутилките ,че могат да се смесват .И на другия ден да ги напръскаш пак става.Аз лично бих напръскал основно с чисти аминокиселини ,защото винаги имат полезно после действие при стрес ,особено в твоя случай .Не е задължително да са от гроушоп.Има достатъчно видове ,които се ползват в различни земеделски култури.Например Хайфа Вигор е добър.Каквото и да избереш ,ще има ефект само да е качествено .Banderas написа: ↑23 Юли 2024, 16:55 До HULKKUSH : колко веднага след това? На следващия ден ли? И за какъв препарат говорим ? Нещо от родът на Vita race , и SuperThrive ли? Иначех има 10-на по-ниски , и само на тях им рязнах върховете 4-5 дена преди 12/12
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2224 times
Едва когато тези топченца са изцяло бели и започнат да стават кехлибарени на цвят, тогава е готово. Гледа се с джобен микроскоп.
Keep on growing 
-
Banderas
- Градинар

- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 60 times
Sofia Cannabis нямам подготовка на това място за CO2. Вероятно следващия път ще сложа .
HULKKUSH разгледат този препарат за който спомена. Ще потърся по малка опаковка , и може да го взема за следващия път.
Иначе вече сме в пета седмица. Освен че не мога да сваля температурата под 28,5 градуса( а в най-топлите дни достига и до 30 градуса) и влагата под 60% всичко е наред. Пият вода , и се хранят нормално за сега. Тези LED тела излъчват доста топлина като са на 100%. Отделно и влагоабсорбаторите и излъчват доста топлина. Имам добра аспирация , добра вентилация , и голям климатик , който не смогва са свали температурата . Надявам се че няма да се отрази това на крайното качество.
HULKKUSH разгледат този препарат за който спомена. Ще потърся по малка опаковка , и може да го взема за следващия път.
Иначе вече сме в пета седмица. Освен че не мога да сваля температурата под 28,5 градуса( а в най-топлите дни достига и до 30 градуса) и влагата под 60% всичко е наред. Пият вода , и се хранят нормално за сега. Тези LED тела излъчват доста топлина като са на 100%. Отделно и влагоабсорбаторите и излъчват доста топлина. Имам добра аспирация , добра вентилация , и голям климатик , който не смогва са свали температурата . Надявам се че няма да се отрази това на крайното качество.
.png)