Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Indoors 2024-обща тема

Заключено
Семена марихуана
New
Градинар
Градинар
Has thanked: 8 times
Been thanked: 6 times

Bathory написа: 19 Юли 2024, 15:10
New написа: 19 Юли 2024, 13:09 Здравейте, семената които дават разтенията стават ли за засаждане
Стават :D Друга тема е какво искаш да постигнеш с това.
Ако ще ги позлваш за медицински цели всичко е ок. Ако имаш в предвид дали ще има психоактвен ефект е въпрос на руска рулетка и по скоро не.
Ясно благодаря
Alexios
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 9 times
Been thanked: 10 times

Пускам ъпдейт с няколко снимки и въпрос. Понеже виждам ,че ги подрязвате ,но не съм сигурен на какъв принцип и защо се прави. Проблем ли е да го оставя така или трябва да го подрязвам и аз по някакъв начин ?
Прикачени файлове
20240722_161046.jpg
20240722_161009.jpg
20240722_161028.jpg
Banderas
Градинар
Градинар
Has thanked: 5 times
Been thanked: 60 times

До HULKKUSH : колко веднага след това? На следващия ден ли? И за какъв препарат говорим ? Нещо от родът на Vita race , и SuperThrive ли? Иначех има 10-на по-ниски , и само на тях им рязнах върховете 4-5 дена преди 12/12

До Sofia Cannabis: този път няма да използвам CO2. Тъкмо ще видя разликата с предишните пъти когато съм използвал.

Днес започва трета седмица от 12/12. Гоних размери поне 180-200 см , но този път останаха малки. 120-140 см. Големите добиви съм ги докарвал винаги от високи растения. Ниските растения имат много пъпки , но не пълнят главите така като високите. Поздрави
Прикачени файлове
IMG_2071.jpg
IMG_2074.jpg
IMG_2072.jpg
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 831 times
Been thanked: 427 times

Alexios написа: 22 Юли 2024, 18:09 Пускам ъпдейт с няколко снимки и въпрос. Понеже виждам ,че ги подрязвате ,но не съм сигурен на какъв принцип и защо се прави. Проблем ли е да го оставя така или трябва да го подрязвам и аз по някакъв начин ?
Щом ти е за първи път не ги пипай. Виж как се случват нещата, свикни с гледката на нормално растение, прочети малко и следващия път пробвай различните способи на отглеждане.
Alexios
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 9 times
Been thanked: 10 times

Видях как се прави в тубата и реших по броя на разклоненията да му клъцна върха, на едно от най големите растения. 21 дена след поклъване. Ако съм се справил ще потръгне, дригите ще ги оставя така ако съм объркал. Човек се учи от грешките си. Ще ъпдейтна инфо другата седмица отново.
Прикачени файлове
20240724_154507.jpg
20240724_154503.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Banderas написа: 23 Юли 2024, 16:55 До HULKKUSH : колко веднага след това? На следващия ден ли? И за какъв препарат говорим ? Нещо от родът на Vita race , и SuperThrive ли? Иначех има 10-на по-ниски , и само на тях им рязнах върховете 4-5 дена преди 12/12

До Sofia Cannabis: този път няма да използвам CO2. Тъкмо ще видя разликата с предишните пъти когато съм използвал.

Днес започва трета седмица от 12/12. Гоних размери поне 180-200 см , но този път останаха малки. 120-140 см. Големите добиви съм ги докарвал винаги от високи растения. Ниските растения имат много пъпки , но не пълнят главите така като високите. Поздрави
С всичко което си осигурил до сега за този grow добавяне на Со2 е най-лесното, не е късно да го добавиш. Ако си го използвал преди имаш всичко каквото ти трябва, не трябва да купуваш нищо освен бутилки. Не си заслужават загубите на реколта за да правиш проби просто.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
HULKKUSH
Градинар
Градинар
Has thanked: 4 times
Been thanked: 55 times

Banderas написа: 23 Юли 2024, 16:55 До HULKKUSH : колко веднага след това? На следващия ден ли? И за какъв препарат говорим ? Нещо от родът на Vita race , и SuperThrive ли? Иначех има 10-на по-ниски , и само на тях им рязнах върховете 4-5 дена преди 12/12

Зависи с какъв фунгицид за мана пръскаш.По принцип можеш да ги смесиш и заедно да ги пръскаш е най-ефикасно,ако пише на бутилките ,че могат да се смесват .И на другия ден да ги напръскаш пак става.Аз лично бих напръскал основно с чисти аминокиселини ,защото винаги имат полезно после действие при стрес ,особено в твоя случай .Не е задължително да са от гроушоп.Има достатъчно видове ,които се ползват в различни земеделски култури.Например Хайфа Вигор е добър.Каквото и да избереш ,ще има ефект само да е качествено .
New
Градинар
Градинар
Has thanked: 8 times
Been thanked: 6 times

Здравейте на всички, ако трихомите са образували топченца, но пистилите не всички са покафенели означава ли,че е готово разтението
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2224 times

New написа: 30 Юли 2024, 19:44 Здравейте на всички, ако трихомите са образували топченца, но пистилите не всички са покафенели означава ли,че е готово разтението
Едва когато тези топченца са изцяло бели и започнат да стават кехлибарени на цвят, тогава е готово. Гледа се с джобен микроскоп.
Keep on growing :stone:
Banderas
Градинар
Градинар
Has thanked: 5 times
Been thanked: 60 times

Sofia Cannabis нямам подготовка на това място за CO2. Вероятно следващия път ще сложа .

HULKKUSH разгледат този препарат за който спомена. Ще потърся по малка опаковка , и може да го взема за следващия път.

Иначе вече сме в пета седмица. Освен че не мога да сваля температурата под 28,5 градуса( а в най-топлите дни достига и до 30 градуса) и влагата под 60% всичко е наред. Пият вода , и се хранят нормално за сега. Тези LED тела излъчват доста топлина като са на 100%. Отделно и влагоабсорбаторите и излъчват доста топлина. Имам добра аспирация , добра вентилация , и голям климатик , който не смогва са свали температурата . Надявам се че няма да се отрази това на крайното качество.
Прикачени файлове
IMG_2162.jpg
IMG_2163.jpg
IMG_2164.jpg
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”