Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Диагностика за растения в почва (снимки)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз си мисля за начална фаза на акари, но може да е друго. Июа и подобни дефектчета, които не са това..... За всеки случай огледай отдолу тези листа за мънички движещи се точици.
-
Inna
- Marijuana Mom

Хм, нещо има. Пръслай докато е рано. Аз ги нося в банята и ги мия, но може просто да ги изкараш и да ги наръскаш добре, както и там отдолу. Само че трябва и чистене на мястото с някоя белина, стени и тн. Не знам това точно кое е, трипс ли, май не точно акар, но е хубаво да се оттървеш докато е рано.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 662 times
- Been thanked: 925 times
Здравейте, това е 9-ти ден 12/12, на един експериментален гроу. 12 литра саксия, почва една част стара, после при пресаждането допълнена с Кана Тера. Поливам през 4 дни, ведъж само вода с кал-маг, веднъж К+Амино, Кал-маг и Био-Флорет на Бетър органикс. ПХ на разтвора 6.5. Температурата 28-29 градуса, влажност варира 40-60. Ето този връх обаче така и не пожелае да се съвземе, и нищо останало не дава признаци на някакъв дефицит или изпържване. Той беше леко скършен при едно огъване, привързах го, оправи се и търгна нагоре. Сега при цъфтежа обаче нещо не расте изобщо, а само жълтее и като че ли умира. Питането ми е какво е най-адекватно да го правя, да му тегля ли ножа още сега? И другото ми питане е, понеже не съм сигурен, но май се улях с вегетацията и не съобразих много добре пространството, ако сега поотрежа малко от по-долните пъпки (макар че вече направих уж някакъв лолипопинг, който явно не съм направил както трябва) фатално ли ще го стресирам. Имам и мрежа отгоре, обаче така и не ги оплетох през нея, и сега обмислям дали това е вариант, да я смъкна, да ги прекарам през нея и да ги поизравня и поразредя главите отгоре.. или просто да оставя всичко така както е.. Благодаря предварително на отзовалите се!
-
Inna
- Marijuana Mom

Махни го този, поне аз така мисля. Пресади в по-голямо с хубава, нова почва, то ще дойде по-нагоре и оплети и да цъфти
Чисти, което не те кефи.
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 662 times
- Been thanked: 925 times
Благодаря много за бързия орговор! Довечера като светне лампата ше отида да махна болното, за пресаждането ще видя, трябва да проверя дали имам по-голяма саксия под ръка, предполагам че тази 12л. може да се окаже малка, макар че пресадих в нея от 8л. седмица и малко преди да пусна 12/12. В краен случай просто ще смъкна мрежата, ще оплета, ще поокастря малко гората и каквото стане
Приятни почивни дни на всички 
.png)