Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

Afghani Kush написа: 18 Сеп 2022, 08:03 Да знаеш тия тигри тука където толкова , промотират марс хидро има много скрити такси да си знаеш , те явно са лапнали 2-3 бокса бонус и са не могат да спрат да рекламират . Съжалявам че се подведох , да поръчам , сега съм отказал поръчката и не знам дали мога да си възстановя целия кеш , мисля че повече от 100 $ такси си остават на вятъра .

Предлагам ти да покрепиш , българския гроу шоп , не се доверявай на скамери
Afghani Kush написа: 18 Сеп 2022, 08:24 Когато , ви питах има ли допълнителни такси що траете всички , и ми отговарят некви където не са и правили поръчка от сайта още тогава ми стана ясно ква е работата . Може нещата да са качествени , но много се лъже с таксите скрити са и не ти се дава обяснение за какво са .
За където тука 90 % са шибани дилари , може 100 долара да не са нищо и да не го приемате за нещо фрапантно , но аз съм човек бачкатор който искаше да си вземе едно боксче да си вади по 70-80 грама на 3-4 месеца , това исках ама пак си го набих за жалост .
ЦЕНЗУРА
Че ще изядеш BAN това ти е в кърпа вързано, но преди това...
Да, получили сме няколко бокса и лампи (мисля че са 7-8 до момента), НО не сме ги получили конкретно ние (хората които поддържаме сайта), а неговите потребители. Поне 2-3 пъти годишно от Mars Hydro подаряват лампи и боксове на потребителите чрез томбола (потърси из форума всички теми за Giveaway), ще се убедиш, че не е подготвена с цел вътрешен човек да спечели. Аз лично и едно копче не съм получил от тях.
Рекламираме ги, защото за цена/качество няма по-добро на пазара. Да, има много по-добри лед панели на пазара, но и цената е МНОГО по-висока.

А сега за таксите.
Скрити такси НЯМА! И ако ми докажеш, че от Mars Hydro са ти взели пари за такси, които не са ЯСНО И ПРЕГЛЕДНО описани още преди да платиш, аз ти гарантирам, че ще ти върнат парите до стотинка.

При поръчка си избираш продукта и след това избираш регион за доставка от Select Location (Това е международен сайт и цената варира според региона) което се явява цената на доставката от склада им в Германия до теб плюс МИТО и ДДС. При Check Out ти виждаш всичко в ORDER SUMMARY. Единственият вариант да са ти натрупани някакви такси е ако избереш да платиш с банков превод И ОТНОВО Е ОПИСАНО, че струва 50$, но яко си достатъчно образован, ще знаеш как работят банковите преводи извън ЕИП (Европейското икономическо пространство) и трябва да ти е ясно, защо са тези 50$.
И това всичкото е още преди да натиснеш бутона КУПИ и скрити такси НЯМА. След тази стъпка и потвърдената цена няма как да ти се натрупат повече такси.

Десетки хора от форума са купили лампи от тях и ти си първият, който се оплаква, че едва ли не са го ограбили....
Ако не можеш да четеш и не разбираш Английски език си е лично твой проблем.
Ганьо винаги търсеше причините за проблемите извън себе си, другите му били виновни.
Аватар
Afghani Kush
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 6 times

Аз обяснение на никой , повече няма да давам
Живи и здрави да сте , ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ОБИДИТЕ и аз не бях прав , така е бай ганя съм ТЪП , ОГРАНИЧЕН селяндур
затова ..... 1...2...3.... джойнта запали и бана дай ти и въобще не се чуди ;)
Аватар
Afghani Kush
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 6 times

За последния коментар аз СЪМ ОГРАНИЧЕНИЯ СЕЛЯНДУР , реших пак да го напиша че предния пост е много не грамотен и може Админа да си помисли че се отнася за него .

ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ ЗА ОБИДИТЕ
И МОЛЯ ДАЙ ГО ВЕЧЕ ТОЯ БАН , ТОВА МИ Е ПОСЛЕДНИЯ КОМЕНТАР В ТОЗИ САЙТ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ ВСИЧКИ И ДА ВИ ВЪРВЯТ ДАЛАВЕРКИТЕ
Smokey
Градинар
Градинар
Has thanked: 18 times
Been thanked: 18 times

Наистина не мога да си обясня как е възможно да има толкова ограничени хора. 3-4 човека се опитват да ти обяснят нещо и ти продължаваш да си знаеш твоето.
Аз също наскоро си поръчах от марс хидро лампа от .eu сайта им и не съм плащал нищо друго освен доставката. Държа да подчертая, че не съм разбрал за марс хидро от този форум, а чуждестранни ютубъри които също ги препоръчват.
Това, че компютърната ти грамотност и познанията ти по английски най вероятно граничат с 0 не ти дава право да хвърляш обвинения към тоя и оня.
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

До Afghani Kush

На основание:
1- Непристойно поведение, циничен и вулгарен език, език на омразата и конфронтацията.
2- Подаване на лъжлива и/или клеветническа информация (без предоставяне на факти в подкрепа на тези твърдения и отказ да предостави такива) с цел уронване на престижа и доброто име на сайта и неговите потребители.
Достъпът до твоят профил е преустановен за постоянно.

Поздрави.
Maximus666

Бях тръганал да пиша на WDscorpio , лично съобщение с обяснение но ще го пусна публично и в по-кратък вариант.
Искам първо да кажа че поръчах от Официалния Сайт и сега ще ви разкажа какво наистина се случи ,
Поръчах с карта ,от картата ми бяха дръпнати 778 кинта ,и в онлайн банкирането ми нямаше никаква информация , защо съм платил толкова (няма да предоставя снимка поради съображения за сигурност) , ако щете ми вярвайте .
Да не са 100$ долара и не съм отказал палатака ,но за мен тия 80 кинта горница ми идват нещо тежко .съжалявам че съм бедняк кво да правя , беше си удар под кръста . Реално MarsHydro , са си точни те си взеха 355$ , после идват и скапаняците пей пал и банката ми сигурно, не знам буквално нямам инфо защо съм натоварен с 80 кинта . От имейла на пей пал пише че са 376$ в онлайн банкирането са ми взели 778 лв или 396 evro .
Да MarsHydro са точни те са получили 355$ , още чакам доставка и за нея не знам дали няма да ме таксува куриера защото в стъпките се съгласих да платя до 400 еди колко си там не помня долара .
Засега съм платил един път 778 лв , качвам снимка само от марс хидро те са точни после са боклуците да твърдя че има поне за мен неясноти по плащането.
И в процеса на поръчка отказах да платя с пей пал и пак платих с пей пал те демек са си задължителен посредник няма не искаш , и от там не мога да качвам снимка защото имам много лична информация не ми се занимава с обработки ако щете вярвайте вие повечето от .EU сайта поръчвате и не знаете как е в официалния, да точни са но много такси релно и тя банката ме таксува некви 20 евро бати ташака и с карта поръчвам и нямаше никво инфо . Единствено пише че съм извършил POS транзакция .

Айде Стига с тая драма аз съм тъпанара , да много се афектирах
Да марс хидро са точни
Да поръчката беше обвита в неясноти
Да за сега съм платил еднократно , но нали ви казах че се съгалсихс споразумени което да ме таксуват до 400 и нещо $ и може да излезне и от бг куриера някой сърпрайз
Извинявайте хора че си изпуснах нервите , събирам вече цяла седмица гняв и така
Извинявам се на Всички Админи
Извинявам се и лично на WDscorpio

Няма да пиша повече , Живи и Здрави
Изтрий и този профил няма смисъл от него след като прочете мнението

Благодаря за вниманието
Успех на Всички
Прикачени файлове
foto_no_exif.jpg
Maximus666

Ето още едно доказателство това е пей пала мейла , от онлайн банкирането няма да предоставя sreenshoot общо съм платил 778 лв ако щете вярвайте ,за мен тези 78 лв са допълните такси обвити в неясноти съжалявам , дребна душица съм . Ето шот пей пал мейла
Прикачени файлове
foto_no_exif.jpg
Maximus666

Поне казвайте хора , че сайта е малко обвит в сянка няма кво да се лъжем
и че може да има малко по високи такси като ги промотирате

Да излезна като клевата , бях доста полудял мислех че сайта е коректен и има подробна информация за какво се плаща. За мен идва не скамерски ама малко сенчест
Проверете сами когато на даден продукт е намалена цената се увеличава цената + EU country , онзи ден гледам бокса където бях взел беше намален на 256$ + 72 за Eu country това какво е

За мен си остава не коректен сайт и повече няма да купувам от него .
Smokey
Градинар
Градинар
Has thanked: 18 times
Been thanked: 18 times

Сега като гледам разликата ти идва от превалутирането долар-евро и курса на пейпал. Като цяло сега курса на долара е по висок от този на еврото така че няма за какво да се сърдиш. Това 100% го е имало и написано като финална сума в страницата на пейпал преди да завършиш поръчката. А отделно явно и банката ти ти е начислола някаква такса.. Увеличението за EU country за което говориш е поради мито и ддс които се дължат върху стоки които не са с произход ЕС.
Maximus666

Всичко е точно , пратката пристигна
Всичко работи
Няма допълнителни такси
Довеолен съм

Поздрави
Ваш Ганя
Ето снимки :
Прикачени файлове
sdgsdgf (2)-min.jpg
sdgsdgf (1)-min.jpg
Публикувай отговор