Afghani Kush написа: ↑18 Сеп 2022, 08:03 Да знаеш тия тигри тука където толкова , промотират марс хидро има много скрити такси да си знаеш , те явно са лапнали 2-3 бокса бонус и са не могат да спрат да рекламират . Съжалявам че се подведох , да поръчам , сега съм отказал поръчката и не знам дали мога да си възстановя целия кеш , мисля че повече от 100 $ такси си остават на вятъра .
Предлагам ти да покрепиш , българския гроу шоп , не се доверявай на скамери
Че ще изядеш BAN това ти е в кърпа вързано, но преди това...Afghani Kush написа: ↑18 Сеп 2022, 08:24 Когато , ви питах има ли допълнителни такси що траете всички , и ми отговарят некви където не са и правили поръчка от сайта още тогава ми стана ясно ква е работата . Може нещата да са качествени , но много се лъже с таксите скрити са и не ти се дава обяснение за какво са .
За където тука 90 % са шибани дилари , може 100 долара да не са нищо и да не го приемате за нещо фрапантно , но аз съм човек бачкатор който искаше да си вземе едно боксче да си вади по 70-80 грама на 3-4 месеца , това исках ама пак си го набих за жалост .
ЦЕНЗУРА
Да, получили сме няколко бокса и лампи (мисля че са 7-8 до момента), НО не сме ги получили конкретно ние (хората които поддържаме сайта), а неговите потребители. Поне 2-3 пъти годишно от Mars Hydro подаряват лампи и боксове на потребителите чрез томбола (потърси из форума всички теми за Giveaway), ще се убедиш, че не е подготвена с цел вътрешен човек да спечели. Аз лично и едно копче не съм получил от тях.
Рекламираме ги, защото за цена/качество няма по-добро на пазара. Да, има много по-добри лед панели на пазара, но и цената е МНОГО по-висока.
А сега за таксите.
Скрити такси НЯМА! И ако ми докажеш, че от Mars Hydro са ти взели пари за такси, които не са ЯСНО И ПРЕГЛЕДНО описани още преди да платиш, аз ти гарантирам, че ще ти върнат парите до стотинка.
При поръчка си избираш продукта и след това избираш регион за доставка от Select Location (Това е международен сайт и цената варира според региона) което се явява цената на доставката от склада им в Германия до теб плюс МИТО и ДДС. При Check Out ти виждаш всичко в ORDER SUMMARY. Единственият вариант да са ти натрупани някакви такси е ако избереш да платиш с банков превод И ОТНОВО Е ОПИСАНО, че струва 50$, но яко си достатъчно образован, ще знаеш как работят банковите преводи извън ЕИП (Европейското икономическо пространство) и трябва да ти е ясно, защо са тези 50$.
И това всичкото е още преди да натиснеш бутона КУПИ и скрити такси НЯМА. След тази стъпка и потвърдената цена няма как да ти се натрупат повече такси.
Десетки хора от форума са купили лампи от тях и ти си първият, който се оплаква, че едва ли не са го ограбили....
Ако не можеш да четеш и не разбираш Английски език си е лично твой проблем.
Ганьо винаги търсеше причините за проблемите извън себе си, другите му били виновни.
.png)