Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
здарвейте! нов градинар съм току що слогих семките да покълнат. тъй като живея с родителите си
благодаря предварителн!
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2224 times
Колеги да ви питам, поръчах си аз от марс хидро едни неща, ама днес получих само едно от тях, писах им ама още няма отговор. На някой да му се е случвало същото, примерно да ги пускат на 2 пъти ли не знам.
Keep on growing 
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Това, което ми се е случвало - пълно затъмнение относно това с кой куриер пристигат в България, аз обиколих 2 куриерски фирми, докато си намеря покупката в 3та
- Spiral
- Баш Градинар

Със спииди ми го докараха, уж на една пратка трябваше да е всичко. Ходих при тях казаха, че от тяхна страна всичко си е доставено. Иначе бързо дойде за 5 дена, ама без лед-аFikiStoraro написа: ↑23 Авг 2022, 13:59Това, което ми се е случвало - пълно затъмнение относно това с кой куриер пристигат в България, аз обиколих 2 куриерски фирми, докато си намеря покупката в 3таИначе всичко останало беше здраво и повече от точно...... Да разбирам, че скоро време очакваме някой интересен проект от теб, така ли?
![]()
Keep on growing 
- Spiral
- Баш Градинар

А да, забравих да спомена, че поръчах от европейската версия, не от .com версията
ако е от някакво значение.
Keep on growing 
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
Аз също поръчах от .eu сайта и имах същия казус. Нямаше ми го LED-а. Оказа се, че на следващия ден на съвсем друга товарителница ми дойде лампата. Според мен ако не утре, то най-късно до два-три дни всичко ще бъде при теб.
- Spiral
- Баш Градинар

Мерси брато, поуспокои ме с този коментар, че като влязох в trust pilot и като видях какви коментари имаше на хора дето не си получават пратките с месеци и какви ли не проблеми с customer support-а са имали, неработещи лампи и тн малко се окендзахMasterBlaster написа: ↑23 Авг 2022, 20:12Аз също поръчах от .eu сайта и имах същия казус. Нямаше ми го LED-а. Оказа се, че на следващия ден на съвсем друга товарителница ми дойде лампата. Според мен ако не утре, то най-късно до два-три дни всичко ще бъде при теб.
Keep on growing 
.png)