Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
wefelwel
Градинар
Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 67 times

Някой може ли да предостави верифициран ютуб профил. Не мога да гледам повечето видеа.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
enjoyer

:passj:
здарвейте! нов градинар съм току що слогих семките да покълнат. тъй като живея с родителите си :-( бихте ли ми предложили място, на което да засадя в саксия, но не в апартаменът ми
благодаря предварителн!
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2224 times

Колеги да ви питам, поръчах си аз от марс хидро едни неща, ама днес получих само едно от тях, писах им ама още няма отговор. На някой да му се е случвало същото, примерно да ги пускат на 2 пъти ли не знам.
Keep on growing :stone:
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Spiral написа: 23 Авг 2022, 13:17 Колеги да ви питам, поръчах си аз от марс хидро едни неща, ама днес получих само едно от тях, писах им ама още няма отговор. На някой да му се е случвало същото, примерно да ги пускат на 2 пъти ли не знам.
Това, което ми се е случвало - пълно затъмнение относно това с кой куриер пристигат в България, аз обиколих 2 куриерски фирми, докато си намеря покупката в 3та :DИначе всичко останало беше здраво и повече от точно...... Да разбирам, че скоро време очакваме някой интересен проект от теб, така ли? ;)
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

FikiStoraro написа: 23 Авг 2022, 13:59
Spiral написа: 23 Авг 2022, 13:17 Колеги да ви питам, поръчах си аз от марс хидро едни неща, ама днес получих само едно от тях, писах им ама още няма отговор. На някой да му се е случвало същото, примерно да ги пускат на 2 пъти ли не знам.
Това, което ми се е случвало - пълно затъмнение относно това с кой куриер пристигат в България, аз обиколих 2 куриерски фирми, докато си намеря покупката в 3та :DИначе всичко останало беше здраво и повече от точно...... Да разбирам, че скоро време очакваме някой интересен проект от теб, така ли? ;)
Със спииди ми го докараха, уж на една пратка трябваше да е всичко. Ходих при тях казаха, че от тяхна страна всичко си е доставено. Иначе бързо дойде за 5 дена, ама без лед-а :)
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

А да, забравих да спомена, че поръчах от европейската версия, не от .com версията :lol: ако е от някакво значение.
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

Аз също поръчах от .eu сайта и имах същия казус. Нямаше ми го LED-а. Оказа се, че на следващия ден на съвсем друга товарителница ми дойде лампата. Според мен ако не утре, то най-късно до два-три дни всичко ще бъде при теб.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

MasterBlaster написа: 23 Авг 2022, 20:12
Аз също поръчах от .eu сайта и имах същия казус. Нямаше ми го LED-а. Оказа се, че на следващия ден на съвсем друга товарителница ми дойде лампата. Според мен ако не утре, то най-късно до два-три дни всичко ще бъде при теб.
Мерси брато, поуспокои ме с този коментар, че като влязох в trust pilot и като видях какви коментари имаше на хора дето не си получават пратките с месеци и какви ли не проблеми с customer support-а са имали, неработещи лампи и тн малко се окендзах :lol:
Публикувай отговор