Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Vetrushka написа: ↑24 Фев 2021, 17:24
Да става и така, но на 24 часа ги проветрявай.
Аз едното ъгълче съм го оставил отворен, другото което е тази чанта не е изцяло от найлон, а от някакъв плат който не пропуска вода а в същото време няма запотяване на найлона влажноста отчете 99%... поливам ги с капкомера по малко на 6 часа.ако имам късмет да се вкоренят 2 растения не искам повече
Ден 28
Снощи полях с 1.5 л вода и добавих само коренов стимолатор 0.75мл....реших да пропуснат другите добавки защото бяха се назобили доста...Отрязах долните листа и се чудя дали е достатъчно,вие как мислите трябва ли да махам още листа?
Не им махай засега, те все пак им трябват листата. Когато станат по големички храстчета или преди цъфтежа може още да се оскубят вече за да се набляга на желаните връхчета и клонки да се осветят. Трябва да прецениш каква форма ще искаш оттук нататък, защото има доста варианти, може да се махне част от стъблото с най горните две , може долните дълги и да се оставят нагоре, може и да не се пипат или нещо друго, супер кропинг също разгледай какво е, разгледай доста клипчета. Разтварянето засега им е добре, да не им пречат толкова тези листа, тях ги подпъхни /накланяй, но според мен още не ги махай. Макар че аз съм ги оставяла и само с клонки и връхчета, не е фатално....... Но май все пак нека си ги имат още. Абе трябва да се пробва и така и иначе.. . ... Нека си отдъхват след всяко нещо,защото много манипулации и гънене,често или ненавременно може и да ги сдухат.Супер са,да,точно,гледай да хванеш тънката граница между добре нахранени и преяждането,също така те още и с това поливане ще доизяждат и от миналото.... .
Inna написа: ↑27 Фев 2021, 15:12
Не им махай засега, те все пак им трябват листата. Когато станат по големички храстчета или преди цъфтежа може още да се оскубят вече за да се набляга на желаните връхчета и клонки да се осветят. Трябва да прецениш каква форма ще искаш оттук нататък, защото има доста варианти, може да се махне част от стъблото с най горните две , може долните дълги и да се оставят нагоре, може и да не се пипат или нещо друго, супер кропинг също разгледай какво е, разгледай доста клипчета. Разтварянето засега им е добре, да не им пречат толкова тези листа, тях ги подпъхни /накланяй, но според мен още не ги махай. Макар че аз съм ги оставяла и само с клонки и връхчета, не е фатално....... Но май все пак нека си ги имат още. Абе трябва да се пробва и така и иначе.. . ... Нека си отдъхват след всяко нещо,защото много манипулации и гънене,често или ненавременно може и да ги сдухат.Супер са,да,точно,гледай да хванеш тънката граница между добре нахранени и преяждането,също така те още и с това поливане ще доизяждат и от миналото.... .
Мислех да ги оставя така с 6 върха не зная колко е добре защото не съм виждал на живо растение с глави....реално с 6 глави би трябвало да има по малки глави и по малък риск от мухал...знам че има голяма разлика от сорт и от гледане но колко грамови глави прави от 6 и от 4 и какви размери са преблизително самите глави?
Ееее, тука трябва да погледна в кристалната ми топка хаха Ако е по едричко и клонато с по едри листа и главите може да са по едри.... , то толкова ги има различни, аз не съм гледала и една трета! Много различни форми са и главите.
Ден 30 приключва
Температурата е от 19 до 24 градуса
Влажност от 60 до 70%
Обдухващия вентилатор работи 15 мин и почива 45мин....мисля да го направя 15 работи 15 почива вие как мислите?
Вентилацията е наместена като стане 70%влага да я смъкне до 60-65% (не съм забелязал на какви интервали се включва но е често...на тъмно се включва по често,нещо през 10 мин някъде)
Последна поливка беше вчера 1.5л root stimulator 0.75ml и Enzimes+ 0.75ml
Не мисля да им давам повече Grow че ми се виждат приторени...
Мисля тези дни да пускам в цавтеж вие как мислите да изчаквам ли още?
Според мен изчакай още с цъфтежа. Връзките, където си ги опънал внимавай да не ги стиска, аз по този начин ги връзвах, но на ухо към стеблото не е на примка.
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!