О, ами наполовина, даже и по малко.Малко е, знаех си! А ако фобавя отгоре още и разбъркам? А за микробал микса, тя почвата така се казва, 50 литра почва е това. Води се заредена с някакви микроби и средно обогатена. Не е нещо специализиеано за корени добавка, а цял почвен микс на Експерт.Sofia Cannabis написа: ↑11 Мар 2022, 17:18Kолко комплийт органикс сложи? От това което описваш ти трябва 100-120г на саксия (11литра) като за начало.Inna написа: ↑11 Мар 2022, 16:59Ами ще ти разкажа до момента какво съм направила точно.Sofia Cannabis написа: ↑11 Мар 2022, 16:04
Ако не ги използваш по-препоръчаната схема/таблица а по-рядко и в твоят случай мислиш че имат нужда от малко екстра бих използвал максимално препоръчано.
1)клонингите в два литра саксийки с Микробал микс
2) пресадени в 4 литра с микс между Микробал и Био нова, там започна и съвсем началния цъфтеж,исках да ги огранича малко откъм размер, а и последното пресаждане да е леко в цъфтеж
3)пресадени в 11 литра пак с микс микробал и био нова с добавен малко комплийт органикс, но мисля че трябваше повече, поспестих го доста. Иначе поливам с вода. Мислех това да е целия план, но все пак не съм сигурна дали ще е достатъчно и купих и тези. Малко измислено ще ги ползвамЩе снимам тези дни, иначе са добре до тук.....
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Слагай отгоре top dressing
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

Днес качих кратка поредица, този градинар не поиска да се споменава но това не е моя градина.
Чисто КОКО, General Hydroponic са основните неща. Някой ако има въпроси ще се радвам да ви поясня.
https://youtube.com/shorts/1Cz7-3zNUNQ?feature=share
Чисто КОКО, General Hydroponic са основните неща. Някой ако има въпроси ще се радвам да ви поясня.
https://youtube.com/shorts/1Cz7-3zNUNQ?feature=share
#БГКоноп
#БГКоноп
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Кокото се полива всеки ден и съхне доста по-бързо нали? Това означава ли, че е по-склонно да прави nutrient lockout ако няма добър runoff? И ако можеш да обясниш съвсем накратко защо в коко-то растенията се развиват по-бързо и имат по-висок добив, ако това е вярно. Благодаря!
-
Inna
- Marijuana Mom

- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Ина, красива е! Честито!
Искам да попитам някой знаещ, това нещо става ли за правене на масло, което да се капе под езика, или подобен тип екстрация (диметил етерна) е подходящ по-скоро за пушене на концентрати?
Искам да попитам някой знаещ, това нещо става ли за правене на масло, което да се капе под езика, или подобен тип екстрация (диметил етерна) е подходящ по-скоро за пушене на концентрати?
-
Inna
- Marijuana Mom

Това е струва ми се за дабс? Онова златистото. То си е за пушене, става и за някои вейпове, иначе е много чисто и високо качество. Но количеството излиза малко. Аз обаче не съм толкова запозната, така че колегите ще ни доразяснят. За лечение си трябва количества за по дълъг период.
- Sofia Cannabis
- Градинар

Кокото се полива всеки ден и съхне доста по-бързо нали? - НЕ, KOKO - има различна структура и задържа по-малко вода, има достатъчно въздух за да не се удавят растенията с по-чести поливки.iKAR написа: ↑12 Мар 2022, 09:43 Кокото се полива всеки ден и съхне доста по-бързо нали? Това означава ли, че е по-склонно да прави nutrient lockout ако няма добър runoff? И ако можеш да обясниш съвсем накратко защо в коко-то растенията се развиват по-бързо и имат по-висок добив, ако това е вярно. Благодаря!
Това означава ли, че е по-склонно да прави nutrient lockout ако няма добър runoff? - НЕ
nutrient lockout - е характерно за преполята почва защото задържа много вода.
И ако можеш да обясниш съвсем накратко защо в коко-то растенията се развиват по-бързо и имат по-висок добив, ако това е вярно. Благодаря! - Минералните торове всичко е във форма която е директно готова за растенията да се развива - няма забавяне или липси на нищо не трябват бактирии за да преработват нищо. Колкото им дадеш толкова ще поемат, затова следиш колко ЕС им даваш. По-този начин контролираш оптимлано хранене на растенията и няма забавяне.
Течните оргнични торове са на същият принцип и затова трябва да се внимава да не предобриш ситуацията.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Ооооо, ти и нумизматка ли си била,
-
Inna
- Marijuana Mom

Хаха, имам някви шлюпки по 1 грам няколко, ама това не е кюлче за мен.FikiStoraro написа: ↑13 Мар 2022, 21:20Ооооо, ти и нумизматка ли си била,, аз колко имам юбилейни от Байтошово време
, и аз искам златни, но засега ще ги гледаме само по чекмеджетата на Баце....
.png)