Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5477 times

Sofia Cannabis написа: 11 Мар 2022, 17:18
Inna написа: 11 Мар 2022, 16:59
Sofia Cannabis написа: 11 Мар 2022, 16:04

Ако не ги използваш по-препоръчаната схема/таблица а по-рядко и в твоят случай мислиш че имат нужда от малко екстра бих използвал максимално препоръчано.
Ами ще ти разкажа до момента какво съм направила точно.
1)клонингите в два литра саксийки с Микробал микс
2) пресадени в 4 литра с микс между Микробал и Био нова, там започна и съвсем началния цъфтеж,исках да ги огранича малко откъм размер, а и последното пресаждане да е леко в цъфтеж
3)пресадени в 11 литра пак с микс микробал и био нова с добавен малко комплийт органикс, но мисля че трябваше повече, поспестих го доста. Иначе поливам с вода. Мислех това да е целия план, но все пак не съм сигурна дали ще е достатъчно и купих и тези. Малко измислено ще ги ползвам🤷Ще снимам тези дни, иначе са добре до тук.....
Kолко комплийт органикс сложи? От това което описваш ти трябва 100-120г на саксия (11литра) като за начало.
О, ами наполовина, даже и по малко.Малко е, знаех си! А ако фобавя отгоре още и разбъркам? А за микробал микса, тя почвата така се казва, 50 литра почва е това. Води се заредена с някакви микроби и средно обогатена. Не е нещо специализиеано за корени добавка, а цял почвен микс на Експерт.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Слагай отгоре top dressing
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Днес качих кратка поредица, този градинар не поиска да се споменава но това не е моя градина.
Чисто КОКО, General Hydroponic са основните неща. Някой ако има въпроси ще се радвам да ви поясня.

https://youtube.com/shorts/1Cz7-3zNUNQ?feature=share
#БГКоноп
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

Кокото се полива всеки ден и съхне доста по-бързо нали? Това означава ли, че е по-склонно да прави nutrient lockout ако няма добър runoff? И ако можеш да обясниш съвсем накратко защо в коко-то растенията се развиват по-бързо и имат по-висок добив, ако това е вярно. Благодаря!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

1 унция сребро Южна Африка. С "антилопа и газела" , за тва си я взех🤭 Сега съм си харесала 1 унция Американски бизон, а пък от другата страна индианец,но ми се ще да е злато, много е яка! Има я и сребърна в крайна сметка.
Прикачени файлове
20220312_144236.jpg
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

Ина, красива е! Честито!
Искам да попитам някой знаещ, това нещо става ли за правене на масло, което да се капе под езика, или подобен тип екстрация (диметил етерна) е подходящ по-скоро за пушене на концентрати?
EXT.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Това е струва ми се за дабс? Онова златистото. То си е за пушене, става и за някои вейпове, иначе е много чисто и високо качество. Но количеството излиза малко. Аз обаче не съм толкова запозната, така че колегите ще ни доразяснят. За лечение си трябва количества за по дълъг период.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

iKAR написа: 12 Мар 2022, 09:43 Кокото се полива всеки ден и съхне доста по-бързо нали? Това означава ли, че е по-склонно да прави nutrient lockout ако няма добър runoff? И ако можеш да обясниш съвсем накратко защо в коко-то растенията се развиват по-бързо и имат по-висок добив, ако това е вярно. Благодаря!
Кокото се полива всеки ден и съхне доста по-бързо нали? - НЕ, KOKO - има различна структура и задържа по-малко вода, има достатъчно въздух за да не се удавят растенията с по-чести поливки.

Това означава ли, че е по-склонно да прави nutrient lockout ако няма добър runoff? - НЕ
nutrient lockout - е характерно за преполята почва защото задържа много вода.

И ако можеш да обясниш съвсем накратко защо в коко-то растенията се развиват по-бързо и имат по-висок добив, ако това е вярно. Благодаря! - Минералните торове всичко е във форма която е директно готова за растенията да се развива - няма забавяне или липси на нищо не трябват бактирии за да преработват нищо. Колкото им дадеш толкова ще поемат, затова следиш колко ЕС им даваш. По-този начин контролираш оптимлано хранене на растенията и няма забавяне.

Течните оргнични торове са на същият принцип и затова трябва да се внимава да не предобриш ситуацията.
#БГКоноп
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Inna написа: 12 Мар 2022, 14:49 1 унция сребро Южна Африка. С "антилопа и газела" , за тва си я взех🤭 Сега съм си харесала 1 унция Американски бизон, а пък от другата страна индианец,но ми се ще да е злато, много е яка! Има я и сребърна в крайна сметка.
Ооооо, ти и нумизматка ли си била, :) , аз колко имам юбилейни от Байтошово време :) , и аз искам златни, но засега ще ги гледаме само по чекмеджетата на Баце....
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

FikiStoraro написа: 13 Мар 2022, 21:20
Inna написа: 12 Мар 2022, 14:49 1 унция сребро Южна Африка. С "антилопа и газела" , за тва си я взех🤭 Сега съм си харесала 1 унция Американски бизон, а пък от другата страна индианец,но ми се ще да е злато, много е яка! Има я и сребърна в крайна сметка.
Ооооо, ти и нумизматка ли си била, :) , аз колко имам юбилейни от Байтошово време :) , и аз искам златни, но засега ще ги гледаме само по чекмеджетата на Баце....
Хаха, имам някви шлюпки по 1 грам няколко, ама това не е кюлче за мен. 😆Да, искам кат на Баце хаха по 200,кило👍Поне унция, ма и за нея искат 4 бона! Не,не съм нумизматка, тази ми е първата. Толкова можах да си позволя🙂
Публикувай отговор