Пушене не е най-добрият вариан за спане. Ако искате дълбок дълготраен сън през цялата нощ трябва да си направете за ядене.
Кокосово масло е изключително лесно за правене и дозиране и не изискава въобще големи количества трева.
https://www.youtube.com/watch?v=jt8DL7Rdshk&t=75s
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
PhenyoM-
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 15 times
Пуша индика 80 %. И отново пак така стана, голямо въртене, мозъкът ми остава включен и това е. А си легнах доста изморен. Благодаря на София, ще пробвам този метод и ще кажа как ми е подействало.
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Първо пушене 21:00
Смях се доста
Второ пушене 24:00, пуших и легнах да спя.
На вкус няма нищо общо с масур. Вкусът е специфичен. Авери като са го пробвали и те забелязват, че няма нищо общо с масур.
Ако имаш още въпроси питай.
Смях се доста
На вкус няма нищо общо с масур. Вкусът е специфичен. Авери като са го пробвали и те забелязват, че няма нищо общо с масур.
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1513 times
- Been thanked: 860 times
Благодря...спечели ме този продукт да видим кога ще прежаля пари но ще си го купя..Харесва миMixedGreens написа: ↑31 Яну 2022, 10:36 Първо пушене 21:00
1-min.jpg
Смях се доста
Total-min.jpg
натрошено-min.jpg
а-min.jpg
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Преди да си го взема, четох коментари че е най доброто нещо за пушене, и бих казал че съм съгласен.
Има доставка към 1 месец. 190-195C е оптималната темп.
Има доставка към 1 месец. 190-195C е оптималната темп.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Писала съм "по кристално", но не и по-слабоBuTaMuH написа: ↑30 Яну 2022, 11:53Хубаво нещо е предполагам това...но и цената му е хубава 1000лв...каква е разликата спрямо цигарата ако не се лъжа Ина ползваше на дриги марки и е казвала че ефекта е по слаб от цигара но е по хубаво?изкажи мнениеMixedGreens написа: ↑30 Яну 2022, 11:04 Ползвам е такава чудесия и съм много happy.
https://m.youtube.com/watch?v=a2coCcTLH6I
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1513 times
- Been thanked: 860 times
Извинявам се.... искам да си взема ама няма да дам 1000лв поне тази година...и можеби ще видя за някой по евтин а този светия грал ще си го взема по на татък а и тъкмо ще видя дали ще ми допадне....Разглеждам ги в един бг сайт ама не знам кой би бил добър...дори сега разглеждах и тези който трябва да си ги нагряваш, изглеждат добре а и щом колегата казва ,че вижда звуци :0Inna написа: ↑01 Фев 2022, 08:59Писала съм "по кристално", но не и по-слабоBuTaMuH написа: ↑30 Яну 2022, 11:53Хубаво нещо е предполагам това...но и цената му е хубава 1000лв...каква е разликата спрямо цигарата ако не се лъжа Ина ползваше на дриги марки и е казвала че ефекта е по слаб от цигара но е по хубаво?изкажи мнениеMixedGreens написа: ↑30 Яну 2022, 11:04 Ползвам е такава чудесия и съм много happy.
https://m.youtube.com/watch?v=a2coCcTLH6IРазликата е много голяма, по принцип гледам да пуша само с такова устройство, кефи ме милион пъти повече.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
разгледай vapefully, бг сайтовете нямат много избор и са още по-надути. Да, може да пробваш с тези като на колегата със запалка.BuTaMuH написа: ↑01 Фев 2022, 12:50Извинявам се.... искам да си взема ама няма да дам 1000лв поне тази година...и можеби ще видя за някой по евтин а този светия грал ще си го взема по на татък а и тъкмо ще видя дали ще ми допадне....Разглеждам ги в един бг сайт ама не знам кой би бил добър...дори сега разглеждах и тези който трябва да си ги нагряваш, изглеждат добре а и щом колегата казва ,че вижда звуци :0![]()
-
Bigballs
- Градинар

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 30 times
Понеже следя и в чуждестранен форум доста дневници и гледам някакви за по 60 70 дена готови. Вие за колко най бързо сте обирали растение имам предвид от засяване до сушене ?
Извинявам се за странния въпрос
Извинявам се за странния въпрос
.png)