Лампата е на 50см от тях дали не им идва силна затова да не вървят нагоре да гонят светлината
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2022 / Indoor Season 2022 (Обща тема)
-
SteemTosh
- Градинар

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 22 times
Кой ден са и какви сортове аз имам обратния проблем при мен са 20см и се развиват но бавно след поливка вчера са дръпнали видимо явно искат храна но не съхнат саксиите.Inna написа: ↑30 Юни 2022, 12:39 Ох, тия аутота ги пуснах 12/12(но и заради жегата, все пак като че ги позабърза) ,просто някои от тях нямаха намерение да цъфнат. Малко се по прецакаха нещата, имам само няколко см да вдигам лампите, а те отиват в тях и не спират да растат?!!!!!? Затова използвах да снимам как съм им начупила върховете в цъфтеж, нямаше как просто. Даже ги вързах, но те пак тръгват нагоре, кво е тва чудо?!!! Иначе чупенето не им пречи, по-добре, отколкото да опрат в лампата. Дано са яки за пушене, но нещо не ме изкефиха за гледане.Имам още такива, но тези пръчките не мисля да ги отглеждам повече на такова тясно място.Да ги бях топирала още в началото......
![]()
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Вече не знам кой ден са хаха Тук ще видя ако съм отбелязал кога ги сложих..... Гледам ги на вид, хич и не са готови, а очаквах до края на юли да ги обера..... Сега са 12/12,не знам това доколко е правилно за ауто, но и голяма жега стана и само нощно време светят. Поне цъфтят вече добре. Но ако имах представа, че са по дълги шях по различен начин да подход. Иначе са няколко вида, ще ги напиша като ги проверя, уж на квалитетни фирми-Дъч пешън, Барни, обаче някои просто отидоха в тавана. Не знам, може и аз да обърквам нещо, но...SteemTosh написа: ↑01 Юли 2022, 16:04Кой ден са и какви сортове аз имам обратния проблем при мен са 20см и се развиват но бавно след поливка вчера са дръпнали видимо явно искат храна но не съхнат саксиите.Inna написа: ↑30 Юни 2022, 12:39 Ох, тия аутота ги пуснах 12/12(но и заради жегата, все пак като че ги позабърза) ,просто някои от тях нямаха намерение да цъфнат. Малко се по прецакаха нещата, имам само няколко см да вдигам лампите, а те отиват в тях и не спират да растат?!!!!!? Затова използвах да снимам как съм им начупила върховете в цъфтеж, нямаше как просто. Даже ги вързах, но те пак тръгват нагоре, кво е тва чудо?!!! Иначе чупенето не им пречи, по-добре, отколкото да опрат в лампата. Дано са яки за пушене, но нещо не ме изкефиха за гледане.Имам още такива, но тези пръчките не мисля да ги отглеждам повече на такова тясно място.Да ги бях топирала още в началото......
![]()
![]()
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 662 times
- Been thanked: 925 times
Ден 70 - финален
Колеги, при мен всичко е готово! Малко по-късно днес ще вадя лозарската ножица и ги увисвам да се сушат, в тия жеги мисля да компенсирам с по-висока влага и добър въздухопоток, за да не стане твърде бързо работата. Благодаря още веднъж на всички, които помагаха в премеждията, защото без вас просто нямаше как да имам тия кифли в палатките. Сега ще направя една паузчика, защото на тия температури не може да се гледа нищо нормално вътре ако нямаш климатик и после пак на есен с песен
Бъдете здрави и имайте прекрасно лято!
Колеги, при мен всичко е готово! Малко по-късно днес ще вадя лозарската ножица и ги увисвам да се сушат, в тия жеги мисля да компенсирам с по-висока влага и добър въздухопоток, за да не стане твърде бързо работата. Благодаря още веднъж на всички, които помагаха в премеждията, защото без вас просто нямаше как да имам тия кифли в палатките. Сега ще направя една паузчика, защото на тия температури не може да се гледа нищо нормално вътре ако нямаш климатик и после пак на есен с песен
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Изглежда отлично. Ще чакам следващият дневник.iKAR написа: ↑03 Юли 2022, 13:44 Ден 70 - финален
Колеги, при мен всичко е готово! Малко по-късно днес ще вадя лозарската ножица и ги увисвам да се сушат, в тия жеги мисля да компенсирам с по-висока влага и добър въздухопоток, за да не стане твърде бързо работата. Благодаря още веднъж на всички, които помагаха в премеждията, защото без вас просто нямаше как да имам тия кифли в палатките. Сега ще направя една паузчика, защото на тия температури не може да се гледа нищо нормално вътре ако нямаш климатик и после пак на есен с песенБъдете здрави и имайте прекрасно лято!
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
SteemTosh
- Градинар

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 22 times
Наложи се за седмица да ги изкарам на терсата и в последствие за ден два на влажно и тъмно в мазето въпроса ми дали ще е проблем след седмица ги връщам в палатката под лампа пак 18/6 дали ще се стресират понеже са ауто и ще повлия значително на крания резултат та какво е най разумно да направя през тези дни докато са вън от платката
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Гледам грозното патенце се е превърнало в красив лебедiKAR написа: ↑03 Юли 2022, 13:44 Ден 70 - финален
Колеги, при мен всичко е готово! Малко по-късно днес ще вадя лозарската ножица и ги увисвам да се сушат, в тия жеги мисля да компенсирам с по-висока влага и добър въздухопоток, за да не стане твърде бързо работата. Благодаря още веднъж на всички, които помагаха в премеждията, защото без вас просто нямаше как да имам тия кифли в палатките. Сега ще направя една паузчика, защото на тия температури не може да се гледа нищо нормално вътре ако нямаш климатик и после пак на есен с песенБъдете здрави и имайте прекрасно лято!
ww_rd.jpg
ww-rd2.jpg
BB-rd.jpg
BB-rd2.jpg
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
За два, три дни ако се налага не е толкова фатално, аутота та не се влияят толкова от нарушенията на фото периода. Е, не е желателно, но ще преживеят, може да се поиздължат обаче, зависи в коя фаза са?SteemTosh написа: ↑04 Юли 2022, 01:01 Наложи се за седмица да ги изкарам на терсата и в последствие за ден два на влажно и тъмно в мазето въпроса ми дали ще е проблем след седмица ги връщам в палатката под лампа пак 18/6 дали ще се стресират понеже са ауто и ще повлия значително на крания резултат та какво е най разумно да направя през тези дни докато са вън от платката
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
Здравейте! Аз реших да предприема следното - миналата събота топирах всички растения, като реших да използвам момента да пробвам за пръв път да клонирам. Най-изтръпналото растения дори го окастрих на два етажа и взех два клонинга от него. Взех си Лактофол бърз старт и стартиращи кубчета и си конструирах доста примитивни къщички за клонингите от пластмасови кутии, пръчки и найлонови пликове. Сложих ги под лампата, която пуснах на минимална мощност, измерих го 15W/150W и я оставих на 24 часа. За жалост още на следващия ден всички клонинги яко увиснаха и са си така вече една седмица. За щастие днес с изненада видях, че един от четирите се е вкоренил, но не може да се каже същото за останалите три. Гледах да поддържам достатъчно влага по този метод, пликовете си обраузваха капчици вода, температурата не се е вдигала над 29 градуса. Пулвелизирах ги на ден-два, не съм ги оставял сухи, нямам идея защо така не се получиха нещата. Все пак ще им дам шанс още няколко дни и в най-лошия случай ще пресадя само вкоренения клонинг, ако дотогава няма нови вкоренени.
.png)