Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Закрито 2022 / Indoor Season 2022 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
SteemTosh
Градинар
Градинар
Has thanked: 17 times
Been thanked: 22 times

Mezzazine написа: 01 Юли 2022, 14:58 За сега е ок ...дай му малко време на спок. ....малко от тия...superthrive....може...да се подсили малко и да поеме нагоре!!!!
Лампата е на 50см от тях дали не им идва силна затова да не вървят нагоре да гонят светлината
SteemTosh
Градинар
Градинар

Inna написа: 30 Юни 2022, 12:39 Ох, тия аутота ги пуснах 12/12(но и заради жегата, все пак като че ги позабърза) ,просто някои от тях нямаха намерение да цъфнат. Малко се по прецакаха нещата, имам само няколко см да вдигам лампите, а те отиват в тях и не спират да растат?!!!!!? Затова използвах да снимам как съм им начупила върховете в цъфтеж, нямаше как просто. Даже ги вързах, но те пак тръгват нагоре, кво е тва чудо?!!! Иначе чупенето не им пречи, по-добре, отколкото да опрат в лампата. Дано са яки за пушене, но нещо не ме изкефиха за гледане. 😆Имам още такива, но тези пръчките не мисля да ги отглеждам повече на такова тясно място.Да ги бях топирала още в началото...... 😱
Кой ден са и какви сортове аз имам обратния проблем при мен са 20см и се развиват но бавно след поливка вчера са дръпнали видимо явно искат храна но не съхнат саксиите. 🤷🏿
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

SteemTosh написа: 01 Юли 2022, 16:04
Inna написа: 30 Юни 2022, 12:39 Ох, тия аутота ги пуснах 12/12(но и заради жегата, все пак като че ги позабърза) ,просто някои от тях нямаха намерение да цъфнат. Малко се по прецакаха нещата, имам само няколко см да вдигам лампите, а те отиват в тях и не спират да растат?!!!!!? Затова използвах да снимам как съм им начупила върховете в цъфтеж, нямаше как просто. Даже ги вързах, но те пак тръгват нагоре, кво е тва чудо?!!! Иначе чупенето не им пречи, по-добре, отколкото да опрат в лампата. Дано са яки за пушене, но нещо не ме изкефиха за гледане. 😆Имам още такива, но тези пръчките не мисля да ги отглеждам повече на такова тясно място.Да ги бях топирала още в началото...... 😱
Кой ден са и какви сортове аз имам обратния проблем при мен са 20см и се развиват но бавно след поливка вчера са дръпнали видимо явно искат храна но не съхнат саксиите. 🤷🏿
Вече не знам кой ден са хаха Тук ще видя ако съм отбелязал кога ги сложих..... Гледам ги на вид, хич и не са готови, а очаквах до края на юли да ги обера..... Сега са 12/12,не знам това доколко е правилно за ауто, но и голяма жега стана и само нощно време светят. Поне цъфтят вече добре. Но ако имах представа, че са по дълги шях по различен начин да подход. Иначе са няколко вида, ще ги напиша като ги проверя, уж на квалитетни фирми-Дъч пешън, Барни, обаче някои просто отидоха в тавана. Не знам, може и аз да обърквам нещо, но...
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 662 times
Been thanked: 925 times

Ден 70 - финален
Колеги, при мен всичко е готово! Малко по-късно днес ще вадя лозарската ножица и ги увисвам да се сушат, в тия жеги мисля да компенсирам с по-висока влага и добър въздухопоток, за да не стане твърде бързо работата. Благодаря още веднъж на всички, които помагаха в премеждията, защото без вас просто нямаше как да имам тия кифли в палатките. Сега ще направя една паузчика, защото на тия температури не може да се гледа нищо нормално вътре ако нямаш климатик и после пак на есен с песен :) Бъдете здрави и имайте прекрасно лято!
ww_rd.jpg
ww-rd2.jpg
BB-rd.jpg
BB-rd2.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

iKAR написа: 03 Юли 2022, 13:44 Ден 70 - финален
Колеги, при мен всичко е готово! Малко по-късно днес ще вадя лозарската ножица и ги увисвам да се сушат, в тия жеги мисля да компенсирам с по-висока влага и добър въздухопоток, за да не стане твърде бързо работата. Благодаря още веднъж на всички, които помагаха в премеждията, защото без вас просто нямаше как да имам тия кифли в палатките. Сега ще направя една паузчика, защото на тия температури не може да се гледа нищо нормално вътре ако нямаш климатик и после пак на есен с песен :) Бъдете здрави и имайте прекрасно лято!
Изглежда отлично. Ще чакам следващият дневник.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
SteemTosh
Градинар
Градинар

Наложи се за седмица да ги изкарам на терсата и в последствие за ден два на влажно и тъмно в мазето въпроса ми дали ще е проблем след седмица ги връщам в палатката под лампа пак 18/6 дали ще се стресират понеже са ауто и ще повлия значително на крания резултат та какво е най разумно да направя през тези дни докато са вън от платката
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

iKAR написа: 03 Юли 2022, 13:44 Ден 70 - финален
ww_rd.jpg
ww-rd2.jpg
BB-rd.jpg
BB-rd2.jpg
Гледам грозното патенце се е превърнало в красив лебед :weed:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

SteemTosh написа: 04 Юли 2022, 01:01 Наложи се за седмица да ги изкарам на терсата и в последствие за ден два на влажно и тъмно в мазето въпроса ми дали ще е проблем след седмица ги връщам в палатката под лампа пак 18/6 дали ще се стресират понеже са ауто и ще повлия значително на крания резултат та какво е най разумно да направя през тези дни докато са вън от платката
За два, три дни ако се налага не е толкова фатално, аутота та не се влияят толкова от нарушенията на фото периода. Е, не е желателно, но ще преживеят, може да се поиздължат обаче, зависи в коя фаза са?
SteemTosh
Градинар
Градинар

Да попитам извън темата разрових старата почва Пт миналата година и в нея намерих едни жълти топчета който вътре имат нещо като вода и бяло според мен са яйца на нещо какво е според вас
Прикачени файлове
foto_no_exif 2.jpg
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

Здравейте! Аз реших да предприема следното - миналата събота топирах всички растения, като реших да използвам момента да пробвам за пръв път да клонирам. Най-изтръпналото растения дори го окастрих на два етажа и взех два клонинга от него. Взех си Лактофол бърз старт и стартиращи кубчета и си конструирах доста примитивни къщички за клонингите от пластмасови кутии, пръчки и найлонови пликове. Сложих ги под лампата, която пуснах на минимална мощност, измерих го 15W/150W и я оставих на 24 часа. За жалост още на следващия ден всички клонинги яко увиснаха и са си така вече една седмица. За щастие днес с изненада видях, че един от четирите се е вкоренил, но не може да се каже същото за останалите три. Гледах да поддържам достатъчно влага по този метод, пликовете си обраузваха капчици вода, температурата не се е вдигала над 29 градуса. Пулвелизирах ги на ден-два, не съм ги оставял сухи, нямам идея защо така не се получиха нещата. Все пак ще им дам шанс още няколко дни и в най-лошия случай ще пресадя само вкоренения клонинг, ако дотогава няма нови вкоренени.
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif (3).jpg
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”