Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Прехранил или недостатачно.

Имате нужда от помощ с болните си растения - Марихуана, коноп, трева? Попитай гурута в лечебницата за помощ!
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Ами тя е за растеж(студена, синкава светлина) , а за цъфтеж тази, която имаш... . . Тоест сега да ползваш МХ, а тази да я сложиш като пускаш вече 12/12 или след първата седмица цъфтеж.... .
Savege
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 11 times
Been thanked: 10 times

Аа ясно ок. Аз мисля да взема малко по сериозна лампа.. За по нанатъка че с тия хпс, мх-та не ми харесва, 😀 Благодаря ти.
Savege
Нов Градинар
Нов Градинар

Аз си мсислех че препаратите не са ми на ниво, макар че ги спазвам по указания. Hesi Complejo, TNT Rootfast, ATA P5w Ph 6.5 вода.
Janeco light mix. Само това им давам, към 1,5 л смес.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Savege написа: 29 Мар 2021, 15:39 Аа ясно ок. Аз мисля да взема малко по сериозна лампа.. За по нанатъка че с тия хпс, мх-та не ми харесва, 😀 Благодаря ти.
По-сериозна от хсп няма. Моя съвет е да попрочетеш, доста ще ти помогне за в бъдеще.
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Наистина няма освен ако не си вземеш от fn сериите на marshydro aма са по 1000 И на горе.....а това 315 w е за едни керамични лампи със спец дросели ....твоят явно става за такава.и да ако попрочетеш доста ще ти се изяснят нещата.Успех.

.
Savege
Нов Градинар
Нов Градинар

Добре 315w примерно, мога да ги използвам в цъфтежа!?. След първата, врората сесмица. Благодаря ви.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 773 times
Been thanked: 448 times

Savege написа: 30 Мар 2021, 15:53 Добре 315w примерно, мога да ги използвам в цъфтежа!?. След първата, врората сесмица. Благодаря ви.
Не 315 са за керамични метал халидни лампи CMH вземи и прочети малко за тия лампи след като ги ползваш и ще си отговориш на всичките въпроси . това е като събирането и изваждането в математиката . ако някой просто ти смята и отговаря всеки път ще се научиш ли да смяташ ? MH или CMH са лампи са растеж съответно неможе да ги ползваш по време на цъфтеш и би следвало ватовете да се вдигат при смяната към цъфтеж ,а не обратното както ти си писал ... пак казвам влез и прочети всичко за лампите и баласта който използваш ...
:roll:
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 773 times
Been thanked: 448 times

Ти си започнал отзад напред пуснал си HPS лампа за цъфтеж по време на растеж попринцип съм виждал и други градинари да го правят има и някакви крушки които стават и за двете ама аз си ползвам МХ за растеж 400вата и ХПС за цъфтеж 600 вата . и това с промяната на ватовете според мен го ползвай само при смяна на крушките иначе няма смисъл да го намаляш , освен в ранна фаза на покълване . А вече как да оправиш текущите проблеми аз лично незная . аз бих сменил ако имам възможност хпс-то с мх 400 вата , ако не си започнал цъфтеж де. и после като смениш на 12/12 слагаш хпс-то 600вата
:roll:
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

Savege написа: 30 Мар 2021, 15:53 Добре 315w примерно, мога да ги използвам в цъфтежа!?. След първата, врората сесмица. Благодаря ви.
Май не обичаш да четеш-ако щеш! Там ти е проблема.
completely mad
Savege
Нов Градинар
Нов Градинар

Даа глупости съм написал.. Вобще не се съобразих..
Публикувай отговор

Обратно към “Лечебница за болни растения - Марихуана”