Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Прехранил или недостатачно.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ами тя е за растеж(студена, синкава светлина) , а за цъфтеж тази, която имаш... . . Тоест сега да ползваш МХ, а тази да я сложиш като пускаш вече 12/12 или след първата седмица цъфтеж.... .
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
-
Mezzazine
- Градинар

- Has thanked: 451 times
- Been thanked: 576 times
Наистина няма освен ако не си вземеш от fn сериите на marshydro aма са по 1000 И на горе.....а това 315 w е за едни керамични лампи със спец дросели ....твоят явно става за такава.и да ако попрочетеш доста ще ти се изяснят нещата.Успех.
.
.
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
Не 315 са за керамични метал халидни лампи CMH вземи и прочети малко за тия лампи след като ги ползваш и ще си отговориш на всичките въпроси . това е като събирането и изваждането в математиката . ако някой просто ти смята и отговаря всеки път ще се научиш ли да смяташ ? MH или CMH са лампи са растеж съответно неможе да ги ползваш по време на цъфтеш и би следвало ватовете да се вдигат при смяната към цъфтеж ,а не обратното както ти си писал ... пак казвам влез и прочети всичко за лампите и баласта който използваш ...

- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
Ти си започнал отзад напред пуснал си HPS лампа за цъфтеж по време на растеж попринцип съм виждал и други градинари да го правят има и някакви крушки които стават и за двете ама аз си ползвам МХ за растеж 400вата и ХПС за цъфтеж 600 вата . и това с промяната на ватовете според мен го ползвай само при смяна на крушките иначе няма смисъл да го намаляш , освен в ранна фаза на покълване . А вече как да оправиш текущите проблеми аз лично незная . аз бих сменил ако имам възможност хпс-то с мх 400 вата , ако не си започнал цъфтеж де. и после като смениш на 12/12 слагаш хпс-то 600вата

- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
.png)