Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Vetrushka Indoor Sunshine Rege Състезание (Sponsored Mars Hydro Review)

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
SirSmokaLot
Градинар
Градинар
Has thanked: 47 times
Been thanked: 45 times

Извинявай, че ти се меся в дневника с въпрос, но това почервеняване на дръжките и стъблото с какво си го обясняваш? Питам, понеже в по ранния период на моите, бяха на около 3-4то листо и се появиха тея зачервявания, но известно време след това изчезнаха и сега около месец след това се получава така отново, като да допълня, че това започна около ден след доста закъснялото топиране и се наблюдава от към върха надолу. Имам няколко тези, но няма да ги описвам, предпочитам експертно мнение. И последно това лош признак ли е или не? Благодаря предварително:)

П.С. Поздрави за страхотната работа и прекрасните растения, красота!
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3743 times

При мен мисля, че е недостиг на фосфор, но може и от ниски температури. При температури под 15 градуса, фосфора започва да се усвоява малко, а при 10 спира. Може и да е от самия ген на растението, но при мен го има на различни сортове.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте, днес е 5-ти ден от 5-та седмица 12/12. Тази седмица им давах вече максимални дози от тровете за цъфтеж, като съм добавил и малко фиш микс за азот и екстракт от Bad Guano. Днес ги пръснах и листно с Nano Braethe и ги полях с K +Amino и Bio Hydrate на Better Organix.
Bio Canna са сложили фосфора в почвата с бавно освобождаване и почти липсва в бутилката Bio Flower ! Убедих се, че всички марки, така правят нещата, за да се купува цялата серия от тях!

Растенията учудващо малко миришат, но вече започва да се усеща. Тези дни с валежите на вън влагата ми е малко висока и не мога да я смъкна, дано времето да се стабилизира скоро, че напред в цъфтежа ще имам проблем. Влагата ми се движи в интервала 50-65%, при засилена вентилация.

Lemonchello Haze
Lemonchello Haze.jpg
Lemonchello Haze2.jpg
Lemonchello Haze3.jpg
Strawberry Banana Grape
Strawberry Banana Grape.jpg
Strawberry Banana Grape2.jpg
Strawberry Banana Grape3.jpg
Strawberry Banana Grape4.jpg
Maui Wowie
Maui Wowie.jpg
Maui Wowie2.jpg
Maui Wowie3.jpg
Afghan
Afghan.jpg
Afghan2.jpg
Afghan3.jpg
Afghan4.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте, днес е 5-ти от 6-та седмица 12/12. Растенията вече започнаха да си понамирисват и днес ще монтирам филтъра. Започнаха да пият много вода, поливат се през ден с по 2 литра и малко от горе. През изминалата седмица им давах за първи път и от водораслите на гръсти. Не знам какъв е състава точно, но каквото и да полея има доста ефект още на следващия ден, а конопа буквално 2 часа след поливката и "надървя" листата нагоре. Lemonchello Haze има супер бавен цъфтеж, явно той ще излезе най- сатевистето растение от 4-те. Много ми е интересно с него на вън какво ще се получи и дали ще успее да узрее.

А сега може и да ми се смеете, ама така е който не е чел достатъчно за LED Панела. Той се състои от две еднакви части с диоди, като всяка част се захранва от 150 вата дросел или баласт, не знам как е правилно в случая и всеки има болт за настройка. Болта, като ход има около 1 цял оборот, но и двата баласта не бяха пуснати на макс мощност. След, като ги врътнах, определено светлината стана по силна. Според мен панела е работил малко над 50% от мощността си, до 3-ти ден на седмица 6-та в цъфтеж....

Lemonchello Haze
Lemonchello Haze.jpg
Lemonchello Haze2.jpg
Lemonchello Haze3.jpg
Strawberry Banana Grape
Maui Wowie
Maui Wowie.jpg
Maui Wowie2.jpg
Maui Wowie3.jpg
Afghan
Afghan.jpg
Afghan2.jpg
Afghan3.jpg
Afghan4.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Има з а настройка ли,ей това е супер!За какво иначе пък да бичи преди това на пълна мощност.Нищо,не е късно и сега да им се увеличи светлината изведнъж,ще има ефект!:)На малкото моделче дали има такова или то си свети 150 и това е?
Да,хейза изглежда най-назад,но пък тия накрая правят много хубави тупалки дебели на финала.Е,не изглежда чак толкова фатално бавен,зависи навън кога почне:)Мауи уауи-то мислех,че пак е няква дълга пръчка,то не изглежда чак толкова бавно?
Много са готинки!
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте колеги, снимките са от 4-ти ден от 7-ма седмица 12/12. Определено след увеличаването на панела избиха много нови пистили и ми се струва, че излизат доста по дебели и дълги от, когато бяха със по слабо осветление. Температурите вече са ми по високи и през деня качва до 28 градуса, а през тъмната час рядко пада под 23. Поливат се вече всеки ден или най много през ден, вдигнаха доста и нуждата от вода, за 4-те си отиват 12 литра на поливка. Започнаха и да миришат, както трябва, бях се притеснил, че до средата на 5-та седмица, почти не се усещаха.

Lemonchello Haze
Lemonchello Haze.jpg
Lemonchello Haze2.jpg
Lemonchello Haze3.jpg
Lemonchello Haze4.jpg
Strawberry Banana Grape
Maui Wowie
Maui Wowie.jpg
Maui Wowie2.jpg
Maui Wowie3.jpg
Afghan
Afghan.jpg
Afghan2.jpg
Afghan3.jpg
Afghan4.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте, стигнаха до 4-ти ден от 8-ма седмица 12/12 а реалния цъфтеж е около 49-52 ден ( 7 седмици ). Всичко върви нормално, влагата ми е малко висока в тъмния период около 60%. Температурата е почти еднаква през тъмната и светлата част. Много съм доволен от температурите, които поддържа с LED панела. 2-3 градуса е само разликата с температурата в стаята.
Светлия цикъл ми е през нощта от 22 до 10 сутринта за да ползвам по - ниската тарифа, а и температурите са по ниски. По някой път вечер пускам климатика в стаята за няколко часа, не искам да вдигам над 28 градуса. Колко по висока температура, толкова повече миризма.
Пред последната поливка им дадох по високи дози от екстракта от BadGuano и на някой им изгоряха леко връхчетата. Strawberry Banana Grape прави вече мътни трихоми и смятам още едно хранене и него го оставям на вода до края.

Lemonchello Haze
Lemonchello Haze.jpg
Lemonchello Haze2.jpg
Lemonchello Haze3.jpg
Lemonchello Haze4.jpg
Strawberry Banana Grape
Maui Wowie
Maui Wowie.jpg
Maui Wowie2.jpg
Maui Wowie3.jpg
Afghan
Afghan.jpg
Afghan2.jpg
Afghan3.jpg
Afghan4.jpg
all0.jpg
all2.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте стигнах до 9-та седмица 12/12 и реален цъфтеж 60 дни. Strawberry Banana Grape е само на вода от една седмица, Maui Wowie също му остава едно хранене. Другите имат повече време до края. Това растение, което го смятах за Afghan е крос на @firstcitizen, може да съм объркал нещо кросовете и да съм пуснал от друг плик. Ако беше чист Afgan би трябвало да е готов вече, но си му трябва още време. Има варианти на Biddy early x Afgan и може да съм объркал нещо. То беше стартирано още февруари, като тестова семка :)

Lemonchello Haze
Lemonchello Haze.jpg
Lemonchello Haze2.jpg
Lemonchello Haze3.jpg
Lemonchello Haze4.jpg

Strawberry Banana Grape
Maui Wowie
Maui Wowie.jpg
Maui Wowie2.jpg
Maui Wowie3.jpg

Afghan
Afghan.jpg
Afghan2.jpg
Afghan3.jpg
all.jpg
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Гледам и не вярвам на очите си! Това дето си го забил арматурно желязо ли е?
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Да и не го ползвам за първи път, почти във всеки indoor го слагам. Лемончелото, много му натежаха върховете и се беше разчекнал целия. Много са ми високи колчетата от бамбук и не ми се слагат, че ще трябва да ги режа, а ако ги оставя ще се ударят в панела. Ама, като гледам и афгана, май ще има нужда от подпиране. Какво те притеснява желязото?
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”