Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Блатной OutDoor 2020 #1
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Добре,ще видим после кое къде ще дойде:)Колчетат ще дойдат къси,тази мрежа абсолютно излишна е моето предсказание хаха
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Колчетата на едната част от градината са къси с цел да не се виждат. Като порастнат още китките ще сложа по-дълги да прикриват малко не естествения цвят на тия колчета(пластмасови), а другата част на градината се надявам да изкарам с тия колци, ако не нагоре просто ще метна една мрежа и тва е.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Малко ъпдейт и от мен.
Сложих 2ра мрежа и изкастрих малко отдоло. Гледах да махам малки и слаби разклонения. Някой китки долните стигат почти до върховете, тях съм ги оставил.
Поливането ще е утре, днес нямаха нужда. А и се занимавах с барикадиране на мястото с клони и прочее да не се вижда.

Сложих 2ра мрежа и изкастрих малко отдоло. Гледах да махам малки и слаби разклонения. Някой китки долните стигат почти до върховете, тях съм ги оставил.
Поливането ще е утре, днес нямаха нужда. А и се занимавах с барикадиране на мястото с клони и прочее да не се вижда.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Полях днес с 5литра чай от гомна и 30литра вода (общо 35л)
Поразпънах ги още малко, че пак гръмнали.
След 2,3дни сигурно ще са готови за топиране и ще ги топна.
Искат да поизпълват мрежата още малко хах
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Много добре изглеждат, личи си че полагаш много грижи. Ако продължаваш така ще станат огромни.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑06 Юни 2020, 17:59 Полях днес с 5литра чай от гомна и 30литра вода (общо 35л)
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Благодаря ти. Наистина си ги обгрижвам, като вляза при тях и направо не ми се излиза. Все нещо чопля хах.Sofia Cannabis написа: ↑06 Юни 2020, 18:23Много добре изглеждат, личи си че полагаш много грижи. Ако продължаваш така ще станат огромни.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑06 Юни 2020, 17:59 Полях днес с 5литра чай от гомна и 30литра вода (общо 35л)
Иска ми се да станат с доста върхове и да имат "colas", но не съм сигурен дали ще се случи това нещо. Тъй като ги изтървах когато бяха под лампите, но важното е да са здрави до край - това ще ме удоволетвори!
Единственото неизвествно при мен е по колко вода да им наливам за да е оптимално поливането, нито да имат недостиг, нито да са преполяти като се вземе напредвид, че терена има денивилация. Днес за първи път им сипах по около 35литра, досега съм поливал с около 25.
Също така олях хубаво навсякъде с водица в радиус около китките. Сигурни хвърлих поне 500-600л вода..
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

То нз направо вече какво да се ъпдейтва. Сигурно ще почна по рядко с ъповете, че поне да се вижда някактв разтеж или нещо ново, ако има.
Всичко си върви видимо в добро здраве, аз толкова здрави китки не съм имал и в индорите си хх..
Тва бат гуано дето го направих на чай е пълен боклук според мен.. Гледам го днес се утаило на дъното всичко и водата стои чиста. Ще видим след още някой друг ден.
Всичко си върви видимо в добро здраве, аз толкова здрави китки не съм имал и в индорите си хх..
Тва бат гуано дето го направих на чай е пълен боклук според мен.. Гледам го днес се утаило на дъното всичко и водата стои чиста. Ще видим след още някой друг ден.
- Прикачени файлове
-
Inna
- Marijuana Mom

Ауу,супер е!!!!!!!!!
-
Inna
- Marijuana Mom

Тия дупки с водата са супер,бравооо!