Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

senakmz написа: 04 Юни 2020, 11:03 Момчета,до тук направеното от мен е следното.Вчера забъркахме аз и моят приятел горе долу 13 чувала-нямам представа колко е като литри,защото не сме ги пълнили до горе,а чувалите са от по 100 литра.Бая мъкнеме беше по тея гори.Дупките ги направихме горе долу еднакви.Единственият проблем е и въпрос,че отдолу почвата почва да е глинеста на дълбочина 30-40-50см,това проблем ли ще е?Отказах се от парник,че бая се посмяхте на мой гръб.Ще взема идеята на Ветрушка май с мрежата в периметър,да служи като някаква защита.Почвата кото забърках сложих следните неща:Заешка тор 15-20л не е прясна;Телешка тор г/д 150-200л-не е прясна;Пилешка тор 25л(купешка с намален азот.);Перлит 100л;на биобъзз стартовата почва лайт 35л;Coco pebble mix(кокос и кермазит)50л;
Вермикулит 10л;Почва хубава изорана от полето 150-180л(понеже почвата където ми е мястото не ми вдъхна доверие,а и не се е сяло нищо в нея;200л чкч.Ще добавя после в дупките и terrawet(продукт задържащ вода в него).

Кажете ако съм прекалил с нещата и другият въпрос с глунестата почва на дъното дали е проблем. :)
Това количество за една дупка ли е или за всички общо? С терауета внимавай, че е нож с 2 остриета, ако има обилни валежи, може да ти загние корена. По-добре мулчирай!
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар
Has thanked: 37 times
Been thanked: 26 times

За всички общо.Виж промених поста ми
🍀
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

senakmz написа: 04 Юни 2020, 11:19 За всички общо.Виж промених поста ми
Сигурно си богатшче некво щом ще ториш с купешки торове аутдор 😄

Вземи още пилешки лайна и ги направи на чай. С тая почва даже може да изкараш сигурно спокойно без торове до цъфтежа!

За цъфтеж си вземи само батгуано като слагаш и по дупките и забъркано на чай.
Намери си и дървесна пепел или ако нямаш от къде си поръчай също на гуанкалонг palm tree ashes също за цъфтежа.

Не закъсняваш ли с тоя аутдор вече? Хорта по 2метра китки направиха..
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар

не съм богаташче,всичко съм си постигнал сам.Просто се притеснявам дали ще направя нещата правилно.
🍀
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2120 times
Been thanked: 3740 times

А сега си представи, как мъкнеш по 200-300 литра вода, 2 пъти седмично, това те чака 2 месеца.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

senakmz написа: 04 Юни 2020, 11:30 не съм богаташче,всичко съм си постигнал сам.Просто се притеснявам дали ще направя нещата правилно.
Ами така или иначе сигурно тия торове няма да ти стигнат, премисли за нещата които ти написах и ги махни тия биобиз (ташак-pack)

И вземи тези които ти казах плюс тва са в пъъъти по-добри, успех :)
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар

Vetrushka написа: 04 Юни 2020, 11:33 А сега си представи, как мъкнеш по 200-300 литра вода, 2 пъти седмично, това те чака 2 месеца.
хахахаха Вече пичваш да ме кефиш с тея скептични и демотивиращи мнения по моя проект.А сега си представи как съм сложил бидон 1000л и само отивам и го пълня на 2-3 седмици. :p
🍀
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Представи си че съм играл работата с 14 и не е оферта. Много са ти растенията, това имам предвид, 13 растения хамалогията е жестока....
4 Фотопериодни, 2 автомата с нормални грижи, резултата ми беше 1.4 кг, 14 фотопериодни, без достатъчно грижи само с 200 грама от горе.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

senakmz написа: 04 Юни 2020, 11:37
Vetrushka написа: 04 Юни 2020, 11:33 А сега си представи, как мъкнеш по 200-300 литра вода, 2 пъти седмично, това те чака 2 месеца.
.А сега си представи как съм сложил бидон 1000л и само отивам и го пълня на 2-3 седмици. :p
Вие явно си нямате на идея за какво става въпрос, мислете малко с тия глави. Изгледай клипа, и тези са ползвали бидон!, това е много рисковано, не ти го пожелавам, а ти го казвам за да се пазите. Какви бидони и парници хора, това се прави възможно по най незабелязания начин. Ползват Дронове, гледат с хеликоптери, вие си мислите, че е шега работа.

https://www.youtube.com/watch?v=YXCavKt ... e=emb_logo
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

Аз не съм ходила откак съм посадила,използвам дъждовете да ги оправят пролетта,аз ще с е мъча по-натам:)Ще видим след 3 седмици непосещаване какво с е случва(но имаше дъждове,а сега юни може и да стане по-сухо,юли е много гасдно,август също)!Трябва да с е ходи възможно най-малко и да с е въртиш там възможно най-малко,понякога е гадно,защото не успяваш да им направиш всичко,което си намислил и не можеш да ги обгрижиш на макс,но идеята на горилата все пак е минимална интервенция.Почвата е хубаво есента да се направи това или много рано пролетта,по-ефективно е така.......
Не е късно,не е нужно да стават два метра.Дори напротив и аз ги обичах много големи,но сега предпочитам средни да са ми удобни:).Аз гледам да ги сложа май месец за да хвана дъжд и сами да се оправят и заздравят,иначе може и по-късно и през юни,но като с а малки са чувствителни на жегата и сушата,трябва да се поливат.
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”