Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Блатной OutDoor 2020 #1
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Зайби! Съсредочи усилията си върху тия 5 ли са , 6 ли са растения, ще станат големи борове! Патката ти каза да внимаваш с това вързване, не нарочно, без да искаш стават такива поразии! Я представи си ако беше се случило през цъфтежа на някой клон с яките торпеда ?
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- 3EBC
- Градинар

- Has thanked: 162 times
- Been thanked: 212 times
По мое мнение топирай смело идния месец. Имал съм растения по 1 метър преди да стане юни и ще станат много високи ако не ги топираш. Аз ги топирах смело и направиха голям квадрат. Имаш страхотен шанс да гониш голяма квадратура на растенията и да извадиш килата. По мое мнение топирай до към края на юни и после ги превържи хубаво преди цъфтежа
Мрежи, колове, клон за клон и т.н.т. както ти е мерак.
Заложи на хубава почва с микробиологичен живот в нея и всички "проблеми" са зелени

-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Да.. То вече има осакатени 3.. Все се спъвам из тях. Искам още малко така да ги държа за да настигнат долните разклонения върховете.Josep92 написа: ↑31 Май 2020, 13:48 Зайби! Съсредочи усилията си върху тия 5 ли са , 6 ли са растения, ще станат големи борове! Патката ти каза да внимаваш с това вързване, не нарочно, без да искаш стават такива поразии! Я представи си ако беше се случило през цъфтежа на някой клон с яките торпеда ?
Така и ще направя. 9 корена са на едното място 5 на другото 4.
Топирам си смело, но тъпото е, че нямаше как да ходя през карантината докато бвха под лампите за да ги топирам тогава и стана много гадно. По 70-80санта и тогава започнах с топването..3EBC написа: По мое мнение топирай смело идния месец. Имал съм растения по 1 метър преди да стане юни и ще станат много високи ако не ги топираш. Аз ги топирах смело и направиха голям квадрат. Имаш страхотен шанс да гониш голяма квадратура на растенията и да извадиш килата. По мое мнение топирай до към края на юни и после ги превържи хубаво преди цъфтежаМрежи, колове, клон за клон и т.н.т. както ти е мерак.
Бях чел някъде, че до началото на юни или юли е добре да се приключва. Не съм сигурен кой месец беше за да не забавя цъфтежа после.
Чакам ги да направят нови връхчета и да ги топирам пак. Може би до сега едно 5,6пъти съм ги правил. Още 2,3 ако успея ще е гот.
Благодаря и на 2мата, че се включвате! Това ми е 3тия аудор, но първи такъв с здрави хубави китки. Предните 2 бяха пълен провал..
Само се надявам да няма семки накрая.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Спомням си аутдора на Ветрушка от 2018, той направи поледното топиране на 26-и юни. Края на юни, на начолото на юли преустатовяваш топирането! До тогава смело! Айде лека, че ме чака сесията! 
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Много са якички,но честно казано аз имам забележки към това укрепване,в последствие ще се окаже напълно безсмислено да се връзват за земята,дори така ще се трошат по-лесно клоните.Пак си ги разтваряй настрани,но не за земята,не надолу,а за колове,мрежи.важното е първо самото стъбло да не може да падне на една страна,което се случва с нарастването и още преди цъфтежа(повече като не са топирани,но и топирани могат да се килнат) даже и второ-самите клони да се крепят за самото стъбло или за някъде си,но не надолу,а напротив,нагоре нещо да ги държи,иначе лесно се разчекват и трошат при буря.
Изобщо те толкова ще се променят и нараснат до преди цъфтежа,та много от нещата по оформянето ще се окажат не така,както си ги представяш сега:)
Изобщо те толкова ще се променят и нараснат до преди цъфтежа,та много от нещата по оформянето ще се окажат не така,както си ги представяш сега:)
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Всъщност и аз си мислих същото.. Като им махна тия важенца и като тръгнат да гонят слънцето ще се изправят както са били. Поръчал съм мрежа. Съвсем скоро даже ще се заема с някакви опорни точки и ще метна по една мрежа още от сега. После в цъфтежа още веднъж мрежаInna написа: ↑31 Май 2020, 15:39 Много са якички,но честно казано аз имам забележки към това укрепване,в последствие ще се окаже напълно безсмислено да се връзват за земята,дори така ще се трошат по-лесно клоните.Пак си ги разтваряй настрани,но не за земята,не надолу,а за колове,мрежи.важното е първо самото стъбло да не може да падне на една страна,което се случва с нарастването и още преди цъфтежа(повече като не са топирани,но и топирани могат да се килнат) даже и второ-самите клони да се крепят за самото стъбло или за някъде си,но не надолу,а напротив,нагоре нещо да ги държи,иначе лесно се разчекват и трошат при буря.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Ъпдейт.
Днес свърших доста работа по градината. Направих и поразии малко, но то направо няма как.. Едно клонче счупих нацяло и още едно се кропна хах
По същество.
Топирах яко днес, всичко де що е връх.
Скрогнах цялата градина, забивах колци, мрежи разпъвах и съм доволен от свършената работа според мен. Ще се радвам да чуя някое мнение дали всичко е окей или има нужда от поправка.
Другия път като отида ще вдигна мрежата нагоре и ще изкастря още от долните разклонения.. Или другия вариянт е да не кастря, а да сложа сега още един ред мрежа сега и после 3ти ред в цъфтеж. Ако някой може да даде и тук едно мнение ще е супер..
Нямаше поливки днес. Всичко е мокро и кално.
Пораснали са още видно хах.
Едит: мрежата съм я позиционирал така ниско защото планът ми беше да има още редове мрежа и без да кастря, но впоследствие ми скимна да я вдигна и да изкастря отдоло.. Просто не съм сигурен кое е по-правилния вариянт..
Снимки:
Днес свърших доста работа по градината. Направих и поразии малко, но то направо няма как.. Едно клонче счупих нацяло и още едно се кропна хах
По същество.
Скрогнах цялата градина, забивах колци, мрежи разпъвах и съм доволен от свършената работа според мен. Ще се радвам да чуя някое мнение дали всичко е окей или има нужда от поправка.
Другия път като отида ще вдигна мрежата нагоре и ще изкастря още от долните разклонения.. Или другия вариянт е да не кастря, а да сложа сега още един ред мрежа сега и после 3ти ред в цъфтеж. Ако някой може да даде и тук едно мнение ще е супер..
Едит: мрежата съм я позиционирал така ниско защото планът ми беше да има още редове мрежа и без да кастря, но впоследствие ми скимна да я вдигна и да изкастря отдоло.. Просто не съм сигурен кое е по-правилния вариянт..
Снимки:
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
Така сложена тази мрежа нищо не прави. Явно мерака ти е голям, лошо нема. Може да сложиш още мрежи и така ще разбереш как е най-добре. Тея първите можеше и без тях, ако питаш мене...Ама до тука много добре вървят! Успех!
completely mad
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Тамън щях д а напиша същото,вдигни я поне до средата на растенията и така ще има някакъв смисъл,разпъни по нея клоните,а надолу може да окастриш доста повече.представи си юли,август с тези темпове на растеж и не са в саксии,ами като тръгнат д ацъфтят!Това там няма да го има или ще са някви мършави в земята.....
от него може д а с еправят клонинги принципно....
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑02 Юни 2020, 21:55 Ъпдейт.
По същество.
![]()
![]()
Снимки:
Мрежите са много добре сложени. Ако ще го правиш по-този начин, тази която си я сложил най-отдоло остава там. Растенията са стравнително големи вече и трябва да сложиш още една по-средата и още една точно на върха на растенията за да израстнат през нея. След като минат най-горната слагаш още една.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
.png)