Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Блатной OutDoor 2020 #1

Публикувай отговор
Семена марихуана
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Зайби! Съсредочи усилията си върху тия 5 ли са , 6 ли са растения, ще станат големи борове! Патката ти каза да внимаваш с това вързване, не нарочно, без да искаш стават такива поразии! Я представи си ако беше се случило през цъфтежа на някой клон с яките торпеда ?
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
3EBC
Градинар
Градинар
Has thanked: 162 times
Been thanked: 212 times

По мое мнение топирай смело идния месец. Имал съм растения по 1 метър преди да стане юни и ще станат много високи ако не ги топираш. Аз ги топирах смело и направиха голям квадрат. Имаш страхотен шанс да гониш голяма квадратура на растенията и да извадиш килата. По мое мнение топирай до към края на юни и после ги превържи хубаво преди цъфтежа :) Мрежи, колове, клон за клон и т.н.т. както ти е мерак.
Заложи на хубава почва с микробиологичен живот в нея и всички "проблеми" са зелени :weed: :weed:
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Josep92 написа: 31 Май 2020, 13:48 Зайби! Съсредочи усилията си върху тия 5 ли са , 6 ли са растения, ще станат големи борове! Патката ти каза да внимаваш с това вързване, не нарочно, без да искаш стават такива поразии! Я представи си ако беше се случило през цъфтежа на някой клон с яките торпеда ?
Да.. То вече има осакатени 3.. Все се спъвам из тях. Искам още малко така да ги държа за да настигнат долните разклонения върховете.

Така и ще направя. 9 корена са на едното място 5 на другото 4.
3EBC написа: По мое мнение топирай смело идния месец. Имал съм растения по 1 метър преди да стане юни и ще станат много високи ако не ги топираш. Аз ги топирах смело и направиха голям квадрат. Имаш страхотен шанс да гониш голяма квадратура на растенията и да извадиш килата. По мое мнение топирай до към края на юни и после ги превържи хубаво преди цъфтежа :) Мрежи, колове, клон за клон и т.н.т. както ти е мерак.
Топирам си смело, но тъпото е, че нямаше как да ходя през карантината докато бвха под лампите за да ги топирам тогава и стана много гадно. По 70-80санта и тогава започнах с топването..

Бях чел някъде, че до началото на юни или юли е добре да се приключва. Не съм сигурен кой месец беше за да не забавя цъфтежа после.
Чакам ги да направят нови връхчета и да ги топирам пак. Може би до сега едно 5,6пъти съм ги правил. Още 2,3 ако успея ще е гот.

Благодаря и на 2мата, че се включвате! Това ми е 3тия аудор, но първи такъв с здрави хубави китки. Предните 2 бяха пълен провал..
Само се надявам да няма семки накрая.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Спомням си аутдора на Ветрушка от 2018, той направи поледното топиране на 26-и юни. Края на юни, на начолото на юли преустатовяваш топирането! До тогава смело! Айде лека, че ме чака сесията! :)
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Много са якички,но честно казано аз имам забележки към това укрепване,в последствие ще се окаже напълно безсмислено да се връзват за земята,дори така ще се трошат по-лесно клоните.Пак си ги разтваряй настрани,но не за земята,не надолу,а за колове,мрежи.важното е първо самото стъбло да не може да падне на една страна,което се случва с нарастването и още преди цъфтежа(повече като не са топирани,но и топирани могат да се килнат) даже и второ-самите клони да се крепят за самото стъбло или за някъде си,но не надолу,а напротив,нагоре нещо да ги държи,иначе лесно се разчекват и трошат при буря.
Изобщо те толкова ще се променят и нараснат до преди цъфтежа,та много от нещата по оформянето ще се окажат не така,както си ги представяш сега:)
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Inna написа: 31 Май 2020, 15:39 Много са якички,но честно казано аз имам забележки към това укрепване,в последствие ще се окаже напълно безсмислено да се връзват за земята,дори така ще се трошат по-лесно клоните.Пак си ги разтваряй настрани,но не за земята,не надолу,а за колове,мрежи.важното е първо самото стъбло да не може да падне на една страна,което се случва с нарастването и още преди цъфтежа(повече като не са топирани,но и топирани могат да се килнат) даже и второ-самите клони да се крепят за самото стъбло или за някъде си,но не надолу,а напротив,нагоре нещо да ги държи,иначе лесно се разчекват и трошат при буря.
Изобщо те толкова ще се променят и нараснат до преди цъфтежа,та много от нещата по оформянето ще се окажат не така,както си ги представяш сега:)
Всъщност и аз си мислих същото.. Като им махна тия важенца и като тръгнат да гонят слънцето ще се изправят както са били. Поръчал съм мрежа. Съвсем скоро даже ще се заема с някакви опорни точки и ще метна по една мрежа още от сега. После в цъфтежа още веднъж мрежа
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Ъпдейт.

Днес свърших доста работа по градината. Направих и поразии малко, но то направо няма как.. Едно клонче счупих нацяло и още едно се кропна хах

По същество.
Топирах яко днес, всичко де що е връх.
Скрогнах цялата градина, забивах колци, мрежи разпъвах и съм доволен от свършената работа според мен. Ще се радвам да чуя някое мнение дали всичко е окей или има нужда от поправка.

Другия път като отида ще вдигна мрежата нагоре и ще изкастря още от долните разклонения.. Или другия вариянт е да не кастря, а да сложа сега още един ред мрежа сега и после 3ти ред в цъфтеж. Ако някой може да даде и тук едно мнение ще е супер..

Нямаше поливки днес. Всичко е мокро и кално.
Пораснали са още видно хах.
:stone: :passg:

Едит: мрежата съм я позиционирал така ниско защото планът ми беше да има още редове мрежа и без да кастря, но впоследствие ми скимна да я вдигна и да изкастря отдоло.. Просто не съм сигурен кое е по-правилния вариянт..

Снимки:
Прикачени файлове
IMG_20200602_213854.jpg
IMG_20200602_213736.jpg
IMG_20200602_213839.jpg
IMG_20200602_213810.jpg
IMG_20200602_213753.jpg
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

Така сложена тази мрежа нищо не прави. Явно мерака ти е голям, лошо нема. Може да сложиш още мрежи и така ще разбереш как е най-добре. Тея първите можеше и без тях, ако питаш мене...Ама до тука много добре вървят! Успех!
completely mad
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Тамън щях д а напиша същото,вдигни я поне до средата на растенията и така ще има някакъв смисъл,разпъни по нея клоните,а надолу може да окастриш доста повече.представи си юли,август с тези темпове на растеж и не са в саксии,ами като тръгнат д ацъфтят!Това там няма да го има или ще са някви мършави в земята.....:)от него може д а с еправят клонинги принципно....
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 02 Юни 2020, 21:55 Ъпдейт.

Днес свърших доста работа по градината. Направих и поразии малко, но то направо няма как.. Едно клонче счупих нацяло и още едно се кропна хах

По същество.
Топирах яко днес, всичко де що е връх.
Скрогнах цялата градина, забивах колци, мрежи разпъвах и съм доволен от свършената работа според мен. Ще се радвам да чуя някое мнение дали всичко е окей или има нужда от поправка.

Другия път като отида ще вдигна мрежата нагоре и ще изкастря още от долните разклонения.. Или другия вариянт е да не кастря, а да сложа сега още един ред мрежа сега и после 3ти ред в цъфтеж. Ако някой може да даде и тук едно мнение ще е супер..

Нямаше поливки днес. Всичко е мокро и кално.
Пораснали са още видно хах.
:stone: :passg:

Едит: мрежата съм я позиционирал така ниско защото планът ми беше да има още редове мрежа и без да кастря, но впоследствие ми скимна да я вдигна и да изкастря отдоло.. Просто не съм сигурен кое е по-правилния вариянт..

Снимки:

Мрежите са много добре сложени. Ако ще го правиш по-този начин, тази която си я сложил най-отдоло остава там. Растенията са стравнително големи вече и трябва да сложиш още една по-средата и още една точно на върха на растенията за да израстнат през нея. След като минат най-горната слагаш още една.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”