Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Josep92 написа: 28 Май 2020, 11:00
Sofia Cannabis написа: 28 Май 2020, 06:30 Още няколко добавки.

Чкч е общо 4 торби и се използва за да се разреди bat guano and humic acid за да е по-лесно разпределянето по-еднакво количество за всяка дупка.

Чкч само по-себе си е добавено 1 торба разпределена за 5 дупки
Това , в което бъркаш микса, строителен леген ли е ? Аз от много време си търся такъв по-голям, ама все са по 90л, а на мен ми трябва нещо от порядъка на 200-300 л.
Не знам как се казва точно, но този тук е 1000 литра.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 28 Май 2020, 17:36 Защо клонингите изглеждат така?
Видимо изглеждат окей обаче долните листа/панели са оклюмали?
Преполял ли съм ги или искат вече да ги вкарвам под ЛЕД-а?
Влагата им е ниска.
#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Sofia Cannabis написа: 28 Май 2020, 17:53
Влагата им е ниска.
Ниска?? Тоест не искат поливане, а да ги пулверизирам?
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 28 Май 2020, 18:04
Sofia Cannabis написа: 28 Май 2020, 17:53
Влагата им е ниска.
Ниска?? Тоест не искат поливане, а да ги пулверизирам?
Не съм следил как си ги правил клонингите. Ако обясниш какво си направил и от колко време имат корени ще е добре.
Също така как си махнал капака и каква е влагата?
#БГКоноп
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар
Has thanked: 37 times
Been thanked: 26 times

Vetrushka написа: 28 Май 2020, 15:39
Моето мнение, че парник в момента не ти трябва. Малко слънце и под парника става 40 градуса, ако можеш вечер да са затворени, а сутрин да ги отваряш ок. Аз парник никога не съм ползвал, изкарвал съм растения най - рано средата на Май месец, на 1000 метра надморско равнище и проблем не е имало.
Парника, може да пази, от слани и по ниски температури, но вече сме почти Юни, слана не вярвам да падне.
Първо да благодаря за отговора ти,явно ти ще си моя спътник учител в това начинание хахаха

Няма да мога чак така да им отварям и затварям когато трябва.Мисля парник,първо защото си имам няква моя теза,която можеш да пребориш,че ще стане по-добра реколтата и второ,че ще ги пази от киселинни дъждове, градушки и животни.

П.С. Като цяло ме интересува каква е разликата и има ли такава в обикновен прозрачен найлон за парник и от тези цветните дето са армирани и тн...променят ли се лъчите по някакъв начин
🍀
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1268 times
Been thanked: 893 times

Ето и моя аутдор. Носех си две големи туби вода но нянаше нужда да ги поливам. Доста обилно беше валяло. Отскубнах две мъжки от регуларките, малко ми стана кофти, много добре се развиваха и те. Извиних им се наум. Ще има още мъжки поне две или три, затова пуснах още 4 семки да запълнят празнините. Носех малко тор от гълъби и хвърлих по малко в мулча, че е много силна. Някои нарочно ги сях наблизо едно до друго, идеята взех от блога на Бетър Органикс. По този начин си допират листата и се стимулират, то и в бокса е нещо подобно като ги духа вентилатор и се гъделичкат едно друго. Между другото третата и последната снимка са растенията от състезанието Indoor Rege едва ли ще ги познаете, изкарах ги навън, че така се наложи.
IMG_20200530_142322-min.jpg
IMG_20200530_142332-min.jpg
IMG_20200530_144645_1-min.jpg
IMG_20200530_144313-min.jpg
IMG_20200530_144650-min.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

супер са станали!А и там всички почвени бактерии и подобни,които ползва в кофичките и тогава с е преторяваха и нензнам какво,е сега вече ще си кажат думата тук!:)
ogeee777
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 4 times
Been thanked: 12 times

Здравейте,много се извинявам за спама и за това,че може да го има написано някъде,но просто не го открих.Бих искал да ви попитам как си приготвяте птичата тор,разредена в съотношение с водата? Същия въпрос имам и за копривата,макар,че за нея има повече информация.Ще съм много благодарен ако ми отговорите с рецепти от личен опит.Поздрави и успех.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

ogeee777 написа: 31 Май 2020, 09:37 Здравейте,много се извинявам за спама и за това,че може да го има написано някъде,но просто не го открих.Бих искал да ви попитам как си приготвяте птичата тор,разредена в съотношение с водата? Същия въпрос имам и за копривата,макар,че за нея има повече информация.Ще съм много благодарен ако ми отговорите с рецепти от личен опит.Поздрави и успех.
Аз лично (нека някой по-опитен се изкаже) при мен става на око. Зависи колко лайна си сложил да стават на чай и колко вода си налял. При мен е един чувал можеби около 20кг на 100литра бидон. След тва слагам 1/3та от общото количество вода с което поливам или 1/4 зависи и колко време се разлагат във водата, колкото повече стои тортта по силна става. И започваш с по-малко количество тор и наблюдаваш за преторяване, ако няма демидж другия път слагаш повече и така.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
ogeee777
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 4 times
Been thanked: 12 times

Много благодаря за бързия отговор,колега.Може би трябваше да спомена,че бидона,с който разполагам е 30 литров,а растенията са в текстилни саксии с обогатен почвен микс и не ми трябва чак толкова силен и концентриран.Просто искам като добавка да им давам по малко периодично и това няма да им е основната храна,защото почвата ми е прилично силна за момента.
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”