Пичове, на някой да са му спирали пратката на скоро от DHL,UPS или като цяло митница от наркоотдела ?
Каква е процедурата , защото до колкото знам , не е незаконно да си купиш семена щом се продават свободно ?
Унищожават ли я или те питат тъпотии >?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
-
Creepy-Mosquito
- Градинар

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 11 times
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Щом не всички са така, какъв е шанса да не е от pH? И защо са в прозрачни чашки..Asda91 написа: ↑27 Май 2020, 15:31 Здварейте колеги
Бях се изгубил малко след края на идора...но ето ме отново в аутдора
За тази година съм решил че ще гледам Skunk
Фем....стартирал съм ги преди около 2 седмици на 600вата лампа....обаче имах пробел с пх то...незнайно защо бях го направил на 6.5 2 туби по 30л....и си поливам яко...и не меря...и в един щаслив момент забелязах жълтеене...и викам чек да одаря един пх тест....бум 8....правих им няколко поливки с пх 6 да намаля пх то на почвата....храня ги със 1мл на 2 литра флора гроу....и се надявам че мойте буренчета са яки дами и ще преживеят...някой нямат дори следа по тях...та въпроса ми е..мога ли да направя нещо повече за тях...или да продължавам така както си карам...след 10на дена излизат навън...и смятам че ще се оправят след присаждането
Хубав ден на всички
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
Ами от какво може да е колега...всичко друго ми се струва ок...в прозрачни чашки е защото всичко е доста набързо...и да знам че корена се обърква...но не мисля че там е проблема...защото има няколко в кофички който са така..а кофичките не са прозрачни..а има и някой в чашки който са си супер...не знам...ако някой предполага нещо да го дава насам...благодаря виАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑27 Май 2020, 17:16Щом не всички са така, какъв е шанса да не е от pH? И защо са в прозрачни чашки..Asda91 написа: ↑27 Май 2020, 15:31 Здварейте колеги
Фем....стартирал съм ги преди около 2 седмици на 600вата лампа....обаче имах пробел с пх то...незнайно защо бях го направил на 6.5 2 туби по 30л....и си поливам яко...и не меря...и в един щаслив момент забелязах жълтеене...и викам чек да одаря един пх тест....бум 8....правих им няколко поливки с пх 6 да намаля пх то на почвата....храня ги със 1мл на 2 литра флора гроу....и се надявам че мойте буренчета са яки дами и ще преживеят...някой нямат дори следа по тях...та въпроса ми е..мога ли да направя нещо повече за тях...или да продължавам така както си карам...след 10на дена излизат навън...и смятам че ще се оправят след присаждането
Хубав ден на всички
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Аз лично съм им давал вода с високо пх, като толкова млади не, че не ги е засягало. Но не ми е давало чак такива проблеми. По-скоро спри с торовете.Asda91 написа: ↑27 Май 2020, 17:23Ами от какво може да е колега...всичко друго ми се струва ок...в прозрачни чашки е защото всичко е доста набързо...и да знам че корена се обърква...но не мисля че там е проблема...защото има няколко в кофички който са така..а кофичките не са прозрачни..а има и някой в чашки който са си супер...не знам...ако някой предполага нещо да го дава насам...благодаря виАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑27 Май 2020, 17:16Щом не всички са така, какъв е шанса да не е от pH? И защо са в прозрачни чашки..Asda91 написа: ↑27 Май 2020, 15:31 Здварейте колеги
Хубав ден на всички![]()
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
Аз им ги давам от 2 дена хдАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑27 Май 2020, 17:40Аз лично съм им давал вода с високо пх, като толкова млади не, че не ги е засягало. Но не ми е давало чак такива проблеми. По-скоро спри с торовете.Asda91 написа: ↑27 Май 2020, 17:23Ами от какво може да е колега...всичко друго ми се струва ок...в прозрачни чашки е защото всичко е доста набързо...и да знам че корена се обърква...но не мисля че там е проблема...защото има няколко в кофички който са така..а кофичките не са прозрачни..а има и някой в чашки който са си супер...не знам...ако някой предполага нещо да го дава насам...благодаря виАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑27 Май 2020, 17:16
Щом не всички са така, какъв е шанса да не е от pH? И защо са в прозрачни чашки..![]()
Преди тях проявяваха тези признаци
Не знам...не ми изглежда като преторяване...някъкви други идеи?
Лека и напушена вечер на всички
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Още няколко добавки.
Чкч е общо 4 торби и се използва за да се разреди bat guano and humic acid за да е по-лесно разпределянето по-еднакво количество за всяка дупка.
Чкч само по-себе си е добавено 1 торба разпределена за 5 дупки
Чкч е общо 4 торби и се използва за да се разреди bat guano and humic acid за да е по-лесно разпределянето по-еднакво количество за всяка дупка.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Това , в което бъркаш микса, строителен леген ли е ? Аз от много време си търся такъв по-голям, ама все са по 90л, а на мен ми трябва нещо от порядъка на 200-300 л.Sofia Cannabis написа: ↑28 Май 2020, 06:30 Още няколко добавки.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
Здравейте колеги.На път съм да правя парник.Чудя се има ли значение найлона кактв ще бъде?Имам под ръка зеленикав а и мисля че той повече ще се слива с околната среда.Моля за вашето мнение-плюсове и минуси. 
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Моето мнение, че парник в момента не ти трябва. Малко слънце и под парника става 40 градуса, ако можеш вечер да са затворени, а сутрин да ги отваряш ок. Аз парник никога не съм ползвал, изкарвал съм растения най - рано средата на Май месец, на 1000 метра надморско равнище и проблем не е имало.
Парника, може да пази, от слани и по ниски температури, но вече сме почти Юни, слана не вярвам да падне.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

.png)