Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

SirSmokaLot написа: 27 Май 2020, 15:56 Здравейте, понеже не мога да открия тема с оборудване на гроубокс, ще запитам тук, а ако на модераторите им се струва по удачно да е в отделна тема, моля да създадат такава. Та въпроса ми е какъв карбонов филтър биха предложили баш градинарите, като съм се спрял за сега на Rhino Pro, но се колебая и между CarboAir. Не е задължително да е един от двата, ако имате по добри предложения моля споделете. Бокса е 1.2х1.2х2м = 288 кубика, ако не бъркам нещо. И тук идват неяснотите. Поизчетох бая уж, но още не съм наясно 4, 5 или 6 инча филтър ще е най удачен и съответно вентилатора трябва ли да е същия размер или може и да се ползва намалител (REDUCER). И относно формулата за загуба от 30% на въздушния поток от всяко коляно 90 градуса реална ли е? Благодаря предварително! :passj:
Вземи си вент със скорости примерно от 500кубика нагоре. Филтъра не го мисли каква марка е, всички помагат. Интересува те само Ф-то да е същия за да пасне на вента!

Тентата ти е малко над 3кубика,не 300.

Успех.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
SirSmokaLot
Градинар
Градинар
Has thanked: 47 times
Been thanked: 45 times

Хехе пропуснал съм запетаята зад двойката, мерси за корекцията и надявам се не съм те репортнал, исках да цитирам, но май натиснах първото без да искам;)
Въпросът ми беше кой размер ще е най-подходящ. Да призная, че шумът ме тревожи повече от това дали намирисва леко (ако успея да държа нивото на миризмата, колкото от 1-2 изпушени масура в къщи ме урежда), но децибелите ме притесняват. Фто не ме тревожи има Flexseal adapter couplings за тая работа, въпреки че не е най-удачно да се редуцира разбирам
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

SirSmokaLot написа: 27 Май 2020, 17:26 Хехе пропуснал съм запетаята зад двойката, мерси за корекцията и надявам се не съм те репортнал, исках да цитирам, но май натиснах първото без да искам;)
Въпросът ми беше кой размер ще е най-подходящ. Да призная, че шумът ме тревожи повече от това дали намирисва леко (ако успея да държа нивото на миризмата, колкото от 1-2 изпушени масура в къщи ме урежда), но децибелите ме притесняват. Фто не ме тревожи има Flexseal adapter couplings за тая работа, въпреки че не е най-удачно да се редуцира разбирам
Размера също не те интересува. Колкото по голям дебит е вента, толкова по-голямо е Ф-то.. Съответно в сайтовете пише кой филтър за какъв дебит е и взимаш. Тва е.
Вземи си 600кубика ще ти е повече от перфектен. Имат скорости, като цъкнеш на 1ва скорост и вента става супер тих. Другия вариянт е с контролер. Влизай в сайтовете и разглеждай.

Аз на тент 1,50х1,50 бях с 350кубика и бях окей, но не достатъчен.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
4yk4y
Градинар
Градинар
Has thanked: 672 times
Been thanked: 473 times

SirSmokaLot написа: 27 Май 2020, 17:26 Хехе пропуснал съм запетаята зад двойката, мерси за корекцията и надявам се не съм те репортнал, исках да цитирам, но май натиснах първото без да искам;)
Какво точно те притеснява в шума?( примерно мен ме претеснява защото спя в стаята) Абсолютно всички се чуват стабилно в стаята а като изключим silent сериите повече то се чуват и извън стаята може и през етажи даже нощем.... какав ти е бюджетът и не на последно място с какво ще светиш в палатката?
Creepy-Mosquito
Градинар
Градинар
Has thanked: 6 times
Been thanked: 11 times

Пичове, на някой да са му спирали пратката на скоро от DHL,UPS или като цяло митница от наркоотдела ?
Каква е процедурата , защото до колкото знам , не е незаконно да си купиш семена щом се продават свободно ?
Унищожават ли я или те питат тъпотии >?
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Creepy-Mosquito написа: 27 Май 2020, 18:03 Пичове, на някой да са му спирали пратката на скоро от DHL,UPS или като цяло митница от наркоотдела ?
Каква е процедурата , защото до колкото знам , не е незаконно да си купиш семена щом се продават свободно ?
Унищожават ли я или те питат тъпотии >?
Ти как разбра, че са я задържали? Някакво огромно количество семки ли са или кво? Няма нужда от притеснения. Много са сложни нещата с бопаджийте и криминална. За едни семки се съмнявам да те търсят, но ако решът нещо и нямат доказателства за теб първо ще си на разработка, чак тогава слагат качулките.
Иначе сигурно само ги унищожават.
Аватар
SirSmokaLot
Градинар
Градинар

4yk4y написа: 27 Май 2020, 17:56
Какво точно те притеснява в шума?( примерно мен ме претеснява защото спя в стаята) Абсолютно всички се чуват стабилно в стаята а като изключим silent сериите повече то се чуват и извън стаята може и през етажи даже нощем.... какав ти е бюджетът и не на последно място с какво ще светиш в палатката?
Шумът, за разлика от миризмата, дразни абсолютно всички (хора и животни), докато с миризмата (съседите от двете ми страни) са посвикнали със сигурност (поне от пушенето) и няма оплаквания за сега, да чукаме на дърво;) Другото и по важно е, че стените са супер тънки и при липса на външен шум съм ги чувал като кихат и кашлят:))) И не мога да си позволя висок шум, а silent и box сериите са ми извън бюджета за съжаление. Сега да поразясня, няма как, така като още не съм качал дневника, но ще му дойде времето;) Бокс 1.2х1.2х2м, лампата за сега е 250W МХ, но скоро (до 1-2 седмици) трябва да я сменям с 600W HPS. Филтър още нямам, но вече си понамирисват добре и то още във вегетацията, затова до 1 макс 2 седмици трябва да съм взел :passg:
4yk4y
Градинар
Градинар
Has thanked: 672 times
Been thanked: 473 times

SirSmokaLot написа: 27 Май 2020, 19:21
4yk4y написа: 27 Май 2020, 17:56
Шумът, за разлика от миризмата, дразни абсолютно всички (хора и животни), докато с миризмата (съседите от двете ми страни) са посвикнали със сигурност (поне от пушенето) и няма оплаквания за сега, да чукаме на дърво;) Другото и по важно е, че стените са супер тънки и при липса на външен шум съм ги чувал като кихат и кашлят:))) И не мога да си позволя висок шум, а silent и box сериите са ми извън бюджета за съжаление. Сега да поразясня, няма как, така като още не съм качал дневника, но ще му дойде времето;) Бокс 1.2х1.2х2м, лампата за сега е 250W МХ, но скоро (до 1-2 седмици) трябва да я сменям с 600W HPS. Филтър още нямам, но вече си понамирисват добре и то още във вегетацията, затова до 1 макс 2 седмици трябва да съм взел :passg:
Не каза за бюджета но според мен го надскочи и вземи нещо сериозно по възможност с терморегулатор на оборотите не подценявай ситуацията няма да стане с ала бала даже за лятото без климатик ще ти трябва и cooltube тва не е майтап в затвор се влиза....
Аватар
SirSmokaLot
Градинар
Градинар

Дам и аз за това не го казах, щото знам че няма да е тоя дето предвиждах;) И да всички ще ми кажат, че съм мега оптимист с ХПС и без климатик през лятото, но ако е "топло" като миналото лято, с тая лампа поне няма да се налага да пускам парното Август месец:)))
Аватар
SirSmokaLot
Градинар
Градинар

Та никой нищо не каза за филтри, вентове и дъктове:) такива джаджи не ползвате ли бе хора;) аре всеки който желае да каже какво ползва и доволни и недоволни от продукта. А тоя гугъл много ме дразни като почне да ми дава някакви уж топ марки, пък не шипват до ЕУ, хамериканска им работа, само за тех си:))) Ударете едно рамо моля :passg:
Публикувай отговор