Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Според мен, това, което му казваш (най- грозното) му отрежи главата, не в буквалния смисъл, а го топирай. Сега има 10-на дни с ниски температури и валежи, следи ги да не се опират никъде и за едни ръждиви точки (това е вид Алтернария гъбички), по някога след такива периоди се появява.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Един въпрос имам към по-начетените градинари! Въпроса ми може и да е глупав, но се замислих сега и не ми дава мира!
Билката която отглеждаме има ли зададено време в гените си кога да цъфне, ако да речем го държиш 1 година на 18/6 ще цъфне ли?
В случея ме интересува тъй като изкарах по-голям разсад на около 55дни може и до ден днешен е вече на около можеби 70 и нещо (груби сметки)
Та, има ли шанс да цъфне преди деня да се смали или ще продължи вегетацията докато не настъпят тия къси дни?
Билката която отглеждаме има ли зададено време в гените си кога да цъфне, ако да речем го държиш 1 година на 18/6 ще цъфне ли?
В случея ме интересува тъй като изкарах по-голям разсад на около 55дни може и до ден днешен е вече на около можеби 70 и нещо (груби сметки)
Та, има ли шанс да цъфне преди деня да се смали или ще продължи вегетацията докато не настъпят тия къси дни?
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Vetrushka
- Ветрушка

Те затова се наричат фотопериодни, защото зависят от фотопериода за да цъфтят. Някой хора по този начин си запазват майка, която им е харесала с години, като я държат в тази фаза и взимат само клонинги от нея.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑26 Май 2020, 19:50 Един въпрос имам към по-начетените градинари! Въпроса ми може и да е глупав, но се замислих сега и не ми дава мира!
- Vetrushka
- Ветрушка

Най - вероятно листото е било мокро на пусната лампа. По някога изгарят по този начин, водната капчица играе роля на лупа и гори листото. Това няма да се оправи, смъкни си лампата на височината, която трябва. И за напред да си знаеш, на пусната лампа, не трябва да се мокрят листата.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

И моята логика в главата ми беше такава, но с цел да прозвуча тъпо трябваше да питам хах, сори! Да се изтрие коментара да не се смеят много хораVetrushka написа: ↑26 Май 2020, 20:46Те затова се наричат фотопериодни, защото зависят от фотопериода за да цъфтят. Някой хора по този начин си запазват майка, която им е харесала с години, като я държат в тази фаза и взимат само клонинги от нея.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑26 Май 2020, 19:50 Един въпрос имам към по-начетените градинари! Въпроса ми може и да е глупав, но се замислих сега и не ми дава мира!
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте и тази година със скорпи ще направим една обща градина. На този етап е направена само подготовката, а до 10 дни ще изкараме и растенията. Мястото си е същото за 3-та поредна година. Още преди да започне проблема с корона вируса, сигурно е било края на февруари месец, бяхме занесли 4 чувала оборска тор. Извадихме дупките, изчистихме ги от старите корени и обогатихме почвата с торта и накрая поляхме с полезни бактерии и ензими.
Преди 10-на дни ходихме да полеем отново с K +Amino на Better Organix. Ще бъдат направени още 2 дупки и ще сложим и два автомата. Jack Berry XL, това е крос на Big Seeds bang в него има много малко Ruderalis и растението става около 1.4. Другия автомат е Blue Amnesia на Ministry of cannabis. На снимките, 4-те по големи са фотопериодните (Critical Purple Kush, Bubba Kush, White OG, Black Sugar) , а другите са автоматите.
Снимките са под MH лампата и не са много качествени, растенията са на 15 дни, като в тези съдове са от 4-5 дни.
Преди 10-на дни ходихме да полеем отново с K +Amino на Better Organix. Ще бъдат направени още 2 дупки и ще сложим и два автомата. Jack Berry XL, това е крос на Big Seeds bang в него има много малко Ruderalis и растението става около 1.4. Другия автомат е Blue Amnesia на Ministry of cannabis. На снимките, 4-те по големи са фотопериодните (Critical Purple Kush, Bubba Kush, White OG, Black Sugar) , а другите са автоматите.
Снимките са под MH лампата и не са много качествени, растенията са на 15 дни, като в тези съдове са от 4-5 дни.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Хайде, хайде! И по-често ъпдейти за да има материял за четене, че стана тука един месец връщах форума до 2016 да четаVetrushka написа: ↑27 Май 2020, 09:30 Здравейте и тази година със скорпи ще направим една обща градина. На този етап е направена само подготовката, а до 10 дни ще изкараме и растенията. Мястото си е същото за 3-та поредна година. Още преди да започне проблема с корона вируса, сигурно е било края на февруари месец, бяхме занесли 4 чувала оборска тор. Извадихме дупките, изчистихме ги от старите корени и обогатихме почвата с торта и накрая поляхме с полезни бактерии и ензими.
IMG_20200526_220045.jpg
IMG_20200526_220100.jpg
Успех! Големи глави, повече водичка и по-малко суша пожелавам!
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Гледам споменал си биг сийд банк, намерих едни техни семки, дето са ми подарили, закътани в девета глуха, та да попитам потребителите от бившия форум какво ви e мнението за тях, че се чудя кво да ги правя?Vetrushka написа: ↑27 Май 2020, 09:30 Здравейте и тази година със скорпи ще направим една обща градина. На този етап е направена само подготовката, а до 10 дни ще изкараме и растенията. Мястото си е същото за 3-та поредна година. Още преди да започне проблема с корона вируса, сигурно е било края на февруари месец, бяхме занесли 4 чувала оборска тор. Извадихме дупките, изчистихме ги от старите корени и обогатихме почвата с торта и накрая поляхме с полезни бактерии и ензими.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- Vetrushka
- Ветрушка

Аз съм гледал само въпросния автомат, него го гледах и миналата година, много ми хареса и затова го повтарям. Семките са ми от същото място, както и при теб. Нямам наблюдение над другите им неща.Josep92 написа: ↑27 Май 2020, 15:12Гледам споменал си биг сийд банк, намерих едни техни семки, дето са ми подарили, закътани в девета глуха, та да попитам потребителите от бившия форум какво ви e мнението за тях, че се чудя кво да ги правя?Vetrushka написа: ↑27 Май 2020, 09:30 Здравейте и тази година със скорпи ще направим една обща градина. На този етап е направена само подготовката, а до 10 дни ще изкараме и растенията. Мястото си е същото за 3-та поредна година. Още преди да започне проблема с корона вируса, сигурно е било края на февруари месец, бяхме занесли 4 чувала оборска тор. Извадихме дупките, изчистихме ги от старите корени и обогатихме почвата с торта и накрая поляхме с полезни бактерии и ензими.
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
Здварейте колеги
Бях се изгубил малко след края на идора...но ето ме отново в аутдора
За тази година съм решил че ще гледам Skunk
Фем....стартирал съм ги преди около 2 седмици на 600вата лампа....обаче имах пробел с пх то...незнайно защо бях го направил на 6.5 2 туби по 30л....и си поливам яко...и не меря...и в един щаслив момент забелязах жълтеене...и викам чек да одаря един пх тест....бум 8
....правих им няколко поливки с пх 6 да намаля пх то на почвата....храня ги със 1мл на 2 литра флора гроу....и се надявам че мойте буренчета са яки дами и ще преживеят...някой нямат дори следа по тях...та въпроса ми е..мога ли да направя нещо повече за тях...или да продължавам така както си карам...след 10на дена излизат навън...и смятам че ще се оправят след присаждането 
Хубав ден на всички
Бях се изгубил малко след края на идора...но ето ме отново в аутдора
За тази година съм решил че ще гледам Skunk
Фем....стартирал съм ги преди около 2 седмици на 600вата лампа....обаче имах пробел с пх то...незнайно защо бях го направил на 6.5 2 туби по 30л....и си поливам яко...и не меря...и в един щаслив момент забелязах жълтеене...и викам чек да одаря един пх тест....бум 8
Хубав ден на всички
.png)