Лек ъпдейт от моята градина.
Полях днес с малко повече пилешки лайнца за да видя дали ще го поемат и общо с 25литра вода на корен.
Напръсках с акарицид, че гледам пак има буби, яйца не се виждат. Имаше и изядени листа.
Най-високото е 120см
Няма много снимки, лст-то се отразява добре. Растът с всеки изминал ден и то очевадно, но все пак 2000-3000микромолс светлина е доооста добре хахс
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Блатной OutDoor 2020 #1
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Ако не виждам проблем, не пишя.
Ако имаш проблем но някой друг ти е отговорил на проблема също ще пропусна повтарянето на съсщият отговор.
След като се справяш много добре всички само гледат и се радват на снимките.
Отностно новите листа които са по-светло жълто - Това е растеж и отнема няколко часа докато се оцветят от хлорофила. Това е много добър значк, означава че растат много интензивно.
Ако имаш проблем но някой друг ти е отговорил на проблема също ще пропусна повтарянето на съсщият отговор.
Отностно новите листа които са по-светло жълто - Това е растеж и отнема няколко часа докато се оцветят от хлорофила. Това е много добър значк, означава че растат много интензивно.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Тва не значи, че не може да пишеш. Чувствам се самотен, а мислих, че ме обичаш - ти ме изостави сам тукSofia Cannabis написа: ↑26 Май 2020, 18:51 Ако не виждам проблем, не пишя.
В случея, ако се дожавя желязо няма ли да помогне на хлорофила?
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑26 Май 2020, 19:07Тва не значи, че не може да пишеш. Чувствам се самотен, а мислих, че ме обичаш - ти ме изостави сам тукSofia Cannabis написа: ↑26 Май 2020, 18:51 Ако не виждам проблем, не пишя.
Отностно новите листа които са по-светло жълто - Това е растеж и отнема няколко часа докато се оцветят от хлорофила. Това е много добър значк, означава че растат много интензивно.добре, че Инка е бъбрива и си разцъкваме некви неща хаха. Не, шегувам се.
Не знам.
Аз НИКОГА не съм добавял или имал нужда от желязо. За първи път видях тук във форума да се говори за желязо.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
- NinjaDuck
- НинджаДък

- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 841 times
В дадения момент аз лично бих се съсредоточил върху поливане на широк радиус около растението примерно половин метър с разтвор(чай) от чкч и престояла вода в съотношение шепа-две на 10 литра вода , ако е валяло пропускам. Ако имаш коприва можеш можеш разредена да я ползваш и нея. Целта ти е корени. Отгоре всичко е наред. Въженцата са леко неподходящи - впивали са ми се особенно когато примката е единична.
Другото си го давай там както ти идва отвътре.
Другото си го давай там както ти идва отвътре.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Тоя лактофол да го изхвърляшАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑21 Май 2020, 19:50 Holla amigos!
Ъпдейт.
Ходих днес до градината и за 4 дни са дръпнали дооста добре! Много им се радвам. Здравето им е отлично бих казал, само ми се струва, че им липсва желязо - речено сторено!
Напръсках с купешки (смешен) тор за желязо на лактофол тия аматьорските, градинските.
Иии.. Разбира се 10мин по-късно заваля
Полях и с около 25литра вода на корен предполагам няма да им пречи, че заваля така като има денивилация на терена.
Нямаше време за допълване на дупките, но ще се заема следващия път +мулч (обещано)
Подготвих един бидон 120литра или 100 не съм сигурен. Сложих му 1 чувал смесени лайна от гълъби, фазани, кокошки и пуйки! Предполагам ще им дойде разнообразно.
Напълних го до горе с вода и разбърках и ще поливам с такава тор предполагам 3пъти до около 10ти юни и спирам с азота.
Топирах пак![]()
Малко снимки да оплакнете и вие окото хаха![]()
Това, което се случва с Желязото е следствие на нещо, не е причината. Замисли се какво се случва при корените.
Брат ти си с друга почва, с други хранителни вещества в нея. Не говоря само за почвата в думките, а и за тази в Земята.Sofia Cannabis написа:АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑26 Май 2020, 19:07Тва не значи, че не може да пишеш. Чувствам се самотен, а мислих, че ме обичаш - ти ме изостави сам тукSofia Cannabis написа: ↑26 Май 2020, 18:51 Ако не виждам проблем, не пишя.
Отностно новите листа които са по-светло жълто - Това е растеж и отнема няколко часа докато се оцветят от хлорофила. Това е много добър значк, означава че растат много интензивно.добре, че Инка е бъбрива и си разцъкваме некви неща хаха. Не, шегувам се.
Не знам.
Аз НИКОГА не съм добавял или имал нужда от желязо. За първи път видях тук във форума да се говори за желязо.
Заради начина на отглеждане, хранителните вещества в храните са се понижили драстично, а от това буквално боледуват хората. Поради изчерпване на почвата, културите отглеждани преди десетилетия, са много по-богати на витамини и минерали, отколкото сортовете, които повечето от нас днес отглеждат. Анемията засяга над 1,5 милиарда души по Света заради дефицит на Желязо. В световен мащаб, половината от деца на възраст между 6 и 5 години страдат от недостиг на микроелементи. Още един куп болести и проблеми от липсата на хранителни стойности на храната. Храната става обемиста, но бедна на хранителните си свойства, а от консумация на такава храна води до недостиг в организъма, а от това се образуват заболяванията, нещата са свързани. Следователно е от изключителна важност да научим какво правят хранителните веществата в растенията ни, а след това в нас самите
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Ходих и днес в градината. Стана ми май много често да ходя и се дразня ама то все ми се човърка нещо д*баа.
Препарата за буби си върши работата отлично, всичко що де е буба е мираж. Доволен съм много от него! Ще кача снимка на препарата, ако някой има нужда или се чуди с кво да пръска!
Вчера си направих експириментче за 1ви път!
До сега не бях правил клонинги, не очаквах въобще да стане нещо защото го направих супер примитивно! Един лиген и отгире с найлон като стягам найлона с въже да не влиза кислород и отгоре съм му пуснал обикновенна лампа 80-100вата хсха.
Почвата я събрах, беше под едни дървета(супер готина имаше и образувано нещо като торф) с някакви ферментирали листа, клонки и прочее. Та не очаквам да стане нещо, но изглеждат живи и напръчени!
Топирах пак градината, не съм поливал. Дооправих лст-то и общо взето е тва!
Снимки.
Препарата за буби си върши работата отлично, всичко що де е буба е мираж. Доволен съм много от него! Ще кача снимка на препарата, ако някой има нужда или се чуди с кво да пръска!
Вчера си направих експириментче за 1ви път!
До сега не бях правил клонинги, не очаквах въобще да стане нещо защото го направих супер примитивно! Един лиген и отгире с найлон като стягам найлона с въже да не влиза кислород и отгоре съм му пуснал обикновенна лампа 80-100вата хсха.
Почвата я събрах, беше под едни дървета(супер готина имаше и образувано нещо като торф) с някакви ферментирали листа, клонки и прочее. Та не очаквам да стане нещо, но изглеждат живи и напръчени!
Топирах пак градината, не съм поливал. Дооправих лст-то и общо взето е тва!
Снимки.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Сортовете какви са?Благородно ти завиждам, че са ти под ръка и можеш да ги поливаш с маркуча, само се пази от клюкари!
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Сортовете са от бонус семки и не ги помня. Мисля, че имаше WW и други нещо си OG, но какви точно бяха, наистина не помня.
Уж се пазя, благодаря ти
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Ъпдейт.
Полях днес с гомна и вода общо с околл 25л на корен. За сега мисля, че толкова е достатъчно, няма още зверско слънце, а и имаше валежи.
Клонингите изгниха, разрових ги. Корени нямаха, карай и без друго много работа щеше да стане..
Спънах се в едното колче с важето на лст-то и го разцепих стабилка, превързах го. Надявам се да се възтанови хаха общо взето крив ден днес.
Няма работа заради тоз вирус, бизнеса не върви.. Дано не ми фалира фирмата. Като има работа се изкарват по 2бона за 4дни хаха ама като няма - няма..
Обля наоколо растенията само с вода по препоръка на други градинари.
Направих нова отвара с говнца и тва е общо взето за днес.
Снимки.
Полях днес с гомна и вода общо с околл 25л на корен. За сега мисля, че толкова е достатъчно, няма още зверско слънце, а и имаше валежи.
Клонингите изгниха, разрових ги. Корени нямаха, карай и без друго много работа щеше да стане..
Спънах се в едното колче с важето на лст-то и го разцепих стабилка, превързах го. Надявам се да се възтанови хаха общо взето крив ден днес.
Няма работа заради тоз вирус, бизнеса не върви.. Дано не ми фалира фирмата. Като има работа се изкарват по 2бона за 4дни хаха ама като няма - няма..
Обля наоколо растенията само с вода по препоръка на други градинари.
Направих нова отвара с говнца и тва е общо взето за днес.
Снимки.
.png)