Ще изкараш, но ги дръж на терасата. Друг вариянт нямаш според мен!
За храните е добре да кажеш с какви средства разполагаш първо за да ти се измисли по оптимален вариянт за теб и тях

Ще изкараш, но ги дръж на терасата. Друг вариянт нямаш според мен!

Ще ми се да видя тази инжинерна технология за отразяването на светлината хаха. Изкарвай ги навън най-добре.. Така аз лично от опит не мога да ти кажа дали може да се получи нещо, но силно се съмнявам.

Нямам наблюдения към тези дъч формули.Koko написа: ↑25 Май 2020, 09:13 Мислех с огледало да се отрази светлината към стаята понеже слънцето огрява предната час на терасата постепенно се спуска към стаята но няма да го бъди.
На тоззи комплект за разтеж и цъфтеж съм спрял Dutch Formula Grow/Bloom/Micro 500ml И това също Sensi Cal-Mag Xtra 250ml добри ли са няма си на представа.

С огледалата трябва да си внимателен, че при отражението им се получават горещи точки (от опит говоря). Наистина е по-добре ако можеш да ги изкараш на вън аутдоор.Koko написа: ↑25 Май 2020, 09:13 Мислех с огледало да се отрази светлината към стаята понеже слънцето огрява предната час на терасата постепенно се спуска към стаята но няма да го бъди.
На тоззи комплект за разтеж и цъфтеж съм спрял Dutch Formula Grow/Bloom/Micro 500ml И това също Sensi Cal-Mag Xtra 250ml добри ли са няма си на представа.

Мислил ли си, че саксийката му идва малка и иска пресаждане?Koko написа: ↑03 Юни 2020, 21:43 Здравейте група нямаше ме известно време но пак съм тук. Реших растенията да ги отгледам навън като ми препоръчахте четири броя ще бъдат навън и едно ще остава в къщи. Притеснявам се че в къщи може да порасне по-високо и тавана да ми се окаже нисък. А навънка се притеснявам че може да бъдат опрашени понеже дъртия няма да може да ги посещава постоянно утре или вдругиден ще кача снимки на тези които са навън. Това е20200603_213704.jpg 20200603_213852.jpgснимка на indor Струва ми се че расте само на височина няма разклонения и е на два месеца...[