Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Първи опит за външно отглеждане Special Queen Kush

Семена марихуана
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Koko написа: 24 Май 2020, 16:44 20200523_231204.jpgКакви хранителните торове за поливане да си поръчам най необходимо да им помогна за правилният разтеж. Дали ще получа изобщо някаква реколта от indoor без лапи
Ще изкараш, но ги дръж на терасата. Друг вариянт нямаш според мен!
За храните е добре да кажеш с какви средства разполагаш първо за да ти се измисли по оптимален вариянт за теб и тях
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Koko
Градинар
Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 26 times

Няма как на терасата ще дойдат колегите на първия чаас. Мисля да отразявам светлината от терасата към стаята. За торове мога да отделя до 100лв
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Koko написа: 24 Май 2020, 21:59 Няма как на терасата ще дойдат колегите на първия чаас. Мисля да отразявам светлината от терасата към стаята. За торове мога да отделя до 100лв
Ще ми се да видя тази инжинерна технология за отразяването на светлината хаха. Изкарвай ги навън най-добре.. Така аз лично от опит не мога да ти кажа дали може да се получи нещо, но силно се съмнявам.
Вземи два основни тора за разтеж и цъфтеж. И Cal Mag вземи, друго не ти трябва.
Успех.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Koko
Градинар
Градинар

Мислех с огледало да се отрази светлината към стаята понеже слънцето огрява предната час на терасата постепенно се спуска към стаята но няма да го бъди.
На тоззи комплект за разтеж и цъфтеж съм спрял Dutch Formula Grow/Bloom/Micro 500ml И това също Sensi Cal-Mag Xtra 250ml добри ли са няма си на представа.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Koko написа: 25 Май 2020, 09:13 Мислех с огледало да се отрази светлината към стаята понеже слънцето огрява предната час на терасата постепенно се спуска към стаята но няма да го бъди.
На тоззи комплект за разтеж и цъфтеж съм спрял Dutch Formula Grow/Bloom/Micro 500ml И това също Sensi Cal-Mag Xtra 250ml добри ли са няма си на представа.
Нямам наблюдения към тези дъч формули.
Да, кал-мага на сенси се използва масово.

Намери си един чувал пилешки лайна и го направи на чай и поливай с него в вегетативната фаза.
За цъфтеж можеш да си вземеш БатГуано на ГуанКалонг него също на чай го правиш. Тва са ти чисти органични неща.
Успех

Едит: по-добре го изгледай ей така само на вода докато не създадеш условия за отглеждане. Ако вземеш тези неща които съм ти казал ще ти струва цифра по-малко от каквото и да е друго. Няма въобще смисъл да даваш пари и накрая няма да изкараш нищо. Е разбира се ще излезе нещо, но не задоволително
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Koko написа: 25 Май 2020, 09:13 Мислех с огледало да се отрази светлината към стаята понеже слънцето огрява предната час на терасата постепенно се спуска към стаята но няма да го бъди.
С огледалата трябва да си внимателен, че при отражението им се получават горещи точки (от опит говоря). Наистина е по-добре ако можеш да ги изкараш на вън аутдоор.

Още от началото на отглеждането ако се научиш да отглеждаш с органика и с домашни торове ще ти е много лесно и евтино за напред.

Ще следя проекта ти с интерес! Успех!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Aз първо взимах от тези евтините торове по магазините Мастърбленд и тн(те си работят,ако ще сипваш такива и с тях можеш д а минеш колкото да разбереш как се ползват),междувременно четях цветята кога от какво НПК имат нужда през живота им и си правех сметка кое от евтините прилича на съдържанието на скъпите хаха:)След което ги зарязах въобще всичките и минах на домашни,защото на село човек има всичко за да отгледа перфектни цветя без никакъв зор,само да попрочете какво д а омеша.И по не вреди на себе си и на околната среда ако не пипа много много химикали и пестициди:D
Но всичко не може да се напише така в пост,трябва да прегледаш най-основното покълване,порастване,вегетация ,цъфтеж горе долу какво се случва с тези цветя.А "дъртия"(а ма че израз хахахах) има ли акъл?:Dпусни му някой клип на човека да гледа за тези цветя,може да се зариби:)
Koko
Градинар
Градинар

Здравейте група нямаше ме известно време но пак съм тук. Реших растенията да ги отгледам навън като ми препоръчахте четири броя ще бъдат навън и едно ще остава в къщи. Притеснявам се че в къщи може да порасне по-високо и тавана да ми се окаже нисък. А навънка се притеснявам че може да бъдат опрашени понеже дъртия няма да може да ги посещава постоянно утре или вдругиден ще кача снимки на тези които са навън. Това е
20200603_213704.jpg
20200603_213852.jpg
снимка на indor Струва ми се че расте само на височина няма разклонения и е на два месеца...[
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Koko написа: 03 Юни 2020, 21:43 Здравейте група нямаше ме известно време но пак съм тук. Реших растенията да ги отгледам навън като ми препоръчахте четири броя ще бъдат навън и едно ще остава в къщи. Притеснявам се че в къщи може да порасне по-високо и тавана да ми се окаже нисък. А навънка се притеснявам че може да бъдат опрашени понеже дъртия няма да може да ги посещава постоянно утре или вдругиден ще кача снимки на тези които са навън. Това е20200603_213704.jpg 20200603_213852.jpgснимка на indor Струва ми се че расте само на височина няма разклонения и е на два месеца...[
Мислил ли си, че саксийката му идва малка и иска пресаждане?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Не е лошо да.
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”