Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Това кога започва цъфтежа е много относително. Зависи от сорт, начин на хранене и атмосферни условия. На едно и също място 3 години под ред цъфтежа при мен започва по различно време. Най рано ми е тръгвал Critical + 2. 0, началото на Август и е бил готов края на Септември. Agani Kush x Skunk, тръгна да цъфти 2 години под ред чак след 15-ти септември, а пък миналата ми беше първи. Няма точно определена дата, кога ще започне да цъфти. Ако имаш повече азот в дупките, може и да се забавят повече от нормалното.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Може да се помогне на растенията със започването на цъфтеж.
- Трябва да се сложи Азот които да помогне с растеж до краят на Юни
- след като премине лятно слънцестоене 2020 (summer solstice 2020 Saturday, June 20) и денят започне да намаля се дава РК боост (бат гуано блоом)
- и последното е задържане на поливането 2 седмици след summer solstice 2020 Saturday, June 20, но трябва да се внимава много за да не останат без вода.
Като всеки различен вид ще реагира по-различен начин, но това са няколко неща които може да се добавят за помагането на цъфтеж.
- Трябва да се сложи Азот които да помогне с растеж до краят на Юни
- след като премине лятно слънцестоене 2020 (summer solstice 2020 Saturday, June 20) и денят започне да намаля се дава РК боост (бат гуано блоом)
- и последното е задържане на поливането 2 седмици след summer solstice 2020 Saturday, June 20, но трябва да се внимава много за да не останат без вода.
Като всеки различен вид ще реагира по-различен начин, но това са няколко неща които може да се добавят за помагането на цъфтеж.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
Това е много интересно и е съвсем друго измерение в отглеждането. Баси яко, пълна лудница!
Заради тебе гледах тоя клип:
https://www.youtube.com/watch?v=DK6QtGZ7c9Q
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Покажете до къде стигнахте с аутдорите ве пичове! Дайте да оплакнем окото
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Sofia Cannabis
- Градинар

Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Стига се хвали де, гледах го няколко пъти. Направо е рай тва което правите! Легално си е там при вас нали?
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
Пичове,здравейте.Имам следният проблем и не знам дали нещата са на добре.Поникнаха моите дечица поливам ги на 24 часа с вода и добавка root it и 3 крушки-cfl,led и обикновенна(горе долу около 20 часа на ден им пускам светлината.Казаха ми да поливам с него (root it) първите 2 седмици.Така и правя.Едно шише на 1.5л вода за 26 растения(като сме 3ма приятели) ми стига(малко ли е много ли е-не знам).Сложих ги в саксиите в кашон миналият понеделник.Станаха високи около 10см и някак си спряха и проблемът ми е,че са много РЕХАВИ.Едни тънки,като ги поливам водата дори ги натиска и се накланят,изправям ги,но просто ми изглеждат много слаби,камо ли пък че трябва да ги изкарвам след седмица навън.Чудя се дали не направих грешка като ги засадих на 1-1.5см(може би трябваше по-надълбоко.Моля за съвети,притеснявам се.
Последно промяна от senakmz на 18 Май 2020, 23:19, променено общо 1 път.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Здравей кой точно препарат ползваш на root it, това е марката, а не препарата. Не съм ги ползвал и сега на бързо и потърсих, но с тази марка намирам само техника и Гел за вкореняване, не за поливане ?
След, като ти се струват тънки и слаби, това означава, че светлината ти е прекалено слаба и недостатъчна за тях. В момента имам подкарани 4 сорта за на вън на 4-5 дни са и все още не са заякнали, дай им повече време. Защо трябва точно след седмица да излизат, кой ти ги налага тези срокове? Изчакай да заякнат и тогава ги изкарвай на вън.
- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
Vetrushka написа: ↑18 Май 2020, 11:46
Здравей кой точно препарат ползваш на root it, това е марката, а не препарата. Не съм ги ползвал и сега на бързо и потърсих, но с тази марка намирам само техника и Гел за вкореняване, не за поливане ?
След, като ти се струват тънки и слаби, това означава, че светлината ти е прекалено слаба и недостатъчна за тях. В момента имам подкарани 4 сорта за на вън на 4-5 дни са и все още не са заякнали, дай им повече време. Защо трябва точно след седмица да излизат, кой ти ги налага тези срокове? Изчакай да заякнат и тогава ги изкарвай на вън.
Благодаря ти за бързата отзивчивост.
От гроу шопа ми казаха първите 2 седмици да ги поливам с това като го разтворя във вода.2 седмици казах,защото съм взел биоразградими саксийки и най-вероятно няма да издеянат повече както ми и казаха в магазина плюс това ще са им малки,ако изобщо пораснат
Добавката е Root it-first feed. Смесвам я с вода и така поливам.
.png)