Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
1st Indoor project 1xCritical Bilbo auto. 1x Critical Orange Punch
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Еми нищо,размествай ги отвреме навреме докато не са натежали,може най- отдолу някои листа ,както и жълтите да с е махнат вече.А като натежат ако вземат да се накланят нанякъде добре ги закрепи,защото като са укрепени дебелеят спокойно,затова по снимките толкова ги връзват:)Мен вс е пак ми се струват доста добре!Те първо всички изглеждат някво такова по-безинтерeсно,като пръчки,но после!!:D Според мен добре се справяш,крепи ги както и колкото съумееш по-свежи да са,те няма да се предадат и все ще ти се отблагодарят:)Добре че цъфнаха по-големи мен ако питаш,така ще има повече ма'трял:D
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
Английска сол давал ли си? Може да им дадеш листно, ако е много мокро. Пробвай, поне няма да им навреди. Мойте ги пръскам с разтвор от 1г./л. След ден-два си проличава дали е от него.
Мир
Мир
completely mad
-
TeHiCon
- Градинар

- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 88 times
Не съм давал анг. Сол.Crazy Train написа: ↑30 Апр 2020, 18:46 Английска сол давал ли си? Може да им дадеш листно, ако е много мокро. Пробвай, поне няма да им навреди. Мойте ги пръскам с разтвор от 1г./л. След ден-два си проличава дали е от него.
Мир
Намерих тук с доставка всичко 1кг. Няма други разфасовки около 12 13 евро.
Събрах малко дъждовна вода.
Тези дни валеше
Тези с капсите получават повече вода, силна идва почвата прекалено много азот, а сложих половин пакет на съксия!
Поливах със стартовия пакет на ббз.
Спрял съм grow одавна.
Само топ и блуум. В малки количества
-
TeHiCon
- Градинар

Смея да кажа, че orange се развива найстина по бързо от билбо. Билбо не цъфти значи е ауто дори и след смяна на 12/12 поне седмица мина. Това на снимките е първия който пуснах. И цъфна... Мирише много свежо.
Открих 1 малко паяче в единия ъгъл на бокса.
Махнах го... И 2 мухи имах.
Напръсках със спрей против вредители... Помогна веднъж в началото сега пак успех.
Открих 1 малко паяче в единия ъгъл на бокса.
Махнах го... И 2 мухи имах.
Напръсках със спрей против вредители... Помогна веднъж в началото сега пак успех.
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
Калций и магнезий им липсва според мен. Мини ги с английска сол /1г.на литър/ като угаснат ламбите, снимай ги и след два дена сравни снимките. Сигурно дървена пепел не си им давал?
completely mad
-
TeHiCon
- Градинар

Стана топло.
Преместване на всичко... От до дейнсталиране и на ново..
Ползвам лед. От днес
Темп. влага всичко е нормално.
Разтенията не много, имат си свойте недостатъци. Учакваше се де
Купих маг и кал. На ббз
Продължавам с поливките.... Пуснах още 4 броя сега са седем вътре....
Тясно е но пък не остава много време едно по едно живи или мъртви ще обера каквото господ е дал.
Ххаххахах
Боднах 2 броя критикал роял една амнезия хазе аутота и оранж още един. Това да последните автомати.... От тук насетне ще пробвам и ще опитвам. Нали така се трупало опит.
)))
Преместване на всичко... От до дейнсталиране и на ново..
Ползвам лед. От днес
Темп. влага всичко е нормално.
Разтенията не много, имат си свойте недостатъци. Учакваше се де
Купих маг и кал. На ббз
Продължавам с поливките.... Пуснах още 4 броя сега са седем вътре....
Тясно е но пък не остава много време едно по едно живи или мъртви ще обера каквото господ е дал.
Ххаххахах
Боднах 2 броя критикал роял една амнезия хазе аутота и оранж още един. Това да последните автомати.... От тук насетне ще пробвам и ще опитвам. Нали така се трупало опит.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
.png)