Здравейте, вчера топирах момичетата още един път и за последно. Доста свалих от тях, но сега много добре изчистени и оформени, да дръпнат малко и ги пускам да цъфтят. Днес след топирането ги полях с чай от ЧКЧ, а на предната поливка им дадох Root Better и K +Amino. Взех по 2 клонинга от 2-та регулара, все още не знам какво ще ги правя, но за всеки случай.
Първите снимки са преди топирането, на регуларите съм показал, кое точно съм взел за клонинг от тях.
Lemonchello Haze
Strawberry Banana Grape
Maui Wowie
Maui Wowie2
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Vetrushka Indoor Sunshine Rege Състезание (Sponsored Mars Hydro Review)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3743 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Добре изглеждат, само не бързай за цъфтеж. Остави ги да се възтановят добре.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте, ето ни 4 дни след топирането. Всички показват преторяване с азот. Някои са само със изсветлели връхчета, а някои имат и орлови нокти. Надявам се напред в растежа да го изядат. Няма да бързам с пускането в цъфтеж, много азот има в почвата и няма смисъл. Явно прекалих с количеството на компост в микса, другия път доста по внимателно. До сега не бях давал и не знаех какво точно правя.
Lemonchello Haze Strawberry Banana Grape Maui Wowie1 Maui Wowie2
Lemonchello Haze Strawberry Banana Grape Maui Wowie1 Maui Wowie2
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
В K+AMINO има Азот, води се NPK 1-0-6 и има положителните бактерии, някой от който азотофиксиращи, които работят от семка до брането...Vetrushka написа: ↑19 Апр 2020, 15:17 Здравейте, ето ни 4 дни след топирането. Всички показват преторяване с азот. Някои са само със изсветлели връхчета, а някои имат и орлови нокти. Надявам се напред в растежа да го изядат. Няма да бързам с пускането в цъфтеж, много азот има в почвата и няма смисъл. Явно прекалих с количеството на компост в микса, другия път доста по внимателно. До сега не бях давал и не знаех какво точно правя.
Lemonchello Haze
Lemonchello Haze.jpg
Lemonchello Haze2.jpg
Lemonchello Haze3.jpg
Strawberry Banana Grape
Strawberry Banana Grape.jpg
Strawberry Banana Grape2.jpg
Strawberry Banana Grape3.jpg
Maui Wowie1
Maui Wowie1.jpg
Maui Wowie1_2.jpg
Maui Wowie1_3.jpg
Maui Wowie2
Maui Wowie2.jpg
Maui Wowie2_2.jpg
Maui Wowie2_3.jpg
all.jpg
Може и от компоста да е.
- Vetrushka
- Ветрушка

Не знаех, че има и NK в аминото, днес мисля да ги пръсна с Nano Breathe в началото на тъмния период.
-
4yk4y
- Градинар

- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 474 times
Браво колега много хубаво си ги оформил въпреки повечкото азот...(на мен не ми се вижда твърде много) тва което си мислех е дали след пускането на 12/12 няма да си го изядат при самото стречване все пак е почти 3 седмици
- Vetrushka
- Ветрушка

По принцип, когато са на LED се оцветяват в по тъмно. Може лесно да се обърка с преторяване, но при мен е доста. Мъжките растения, които са на слънчева светлина в същата почва, са по добре.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Vetrushka написа: ↑19 Апр 2020, 15:17 Здравейте, ето ни 4 дни след топирането. Всички показват преторяване с азот. Някои са само със изсветлели връхчета, а някои имат и орлови нокти. Надявам се напред в растежа да го изядат. Няма да бързам с пускането в цъфтеж, много азот има в почвата и няма смисъл. Явно прекалих с количеството на компост в микса, другия път доста по внимателно. До сега не бях давал и не знаех какво точно правя.
Не е нищо тревожно в този момент, продължавай да им даваш добро количесвто бактерии и ще го израстат.
Новите листа които са дефромирани са така заради връщането на растенията в растеж след като са започнали да цъфтят. Това не трябва да го броиш като подвити листа( орлови нокти).
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте, при мен сортовете претърпяха малка промяна. След, като върнах от 12/12 режим на 20/4 и двата регулара много жестоко се объркаха. Едното растение нямаше никакъв прогрес и го махнах. На негово място сложих Афган-a от малката саксия. Другото Maui Wowie все още и то не расте нормално. Феменизираните семки на Seedsman най - добре преживяха стреса и вече растат с пълна силна. Lemonchello Haze е топиран вече много кратно, правя го с идеята да го забавя. На Strawberry Banana Grape и Maui Wowie приложих малко LST на най - долните разклонения, мисля същото да го направя и на горните, докато все още позволяват.
Доста се забавиха нещата при мен, но това е положението. Аз не смятам повече да правя тази "гимнастика" със смяната на режимите. Ще си имам обеца на ухото...
Взел съм клонинги от 2-те Maui Wowie, както и от Lemonchello Haze. Много ми харесва как върви този сорт и ако добре напушва ще го повторя.
Lemonchello Haze Strawberry Banana Grape Maui Wowie Afghan
Доста се забавиха нещата при мен, но това е положението. Аз не смятам повече да правя тази "гимнастика" със смяната на режимите. Ще си имам обеца на ухото...
Взел съм клонинги от 2-те Maui Wowie, както и от Lemonchello Haze. Много ми харесва как върви този сорт и ако добре напушва ще го повторя.
Lemonchello Haze Strawberry Banana Grape Maui Wowie Afghan
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Ебати, как ме стресна с това за идването на полицията у вас, копеле. И това го чета след месец. Добре, че в нас няма били в контакт с заразени, защото има и една друга история от която може да цъфнат куки в нас и не е яко да ме хванат с килата, хаха.
Това с описа на климатици и пр. ако е истина много зле. Не виждам никаква логика. Обаче евала, че се престрашни и не приключи растенията.
Само не знам защо толкова късно почна, то идва жегата скоро. Иначе ако си имаш място може да пуснеш всички да цъфтят директно без да определяш пола и просто да махнеш мъжете след 2-3 седмици. Но то човек постоянно се учи. Успех и късмет.
Това с описа на климатици и пр. ако е истина много зле. Не виждам никаква логика. Обаче евала, че се престрашни и не приключи растенията.
Само не знам защо толкова късно почна, то идва жегата скоро. Иначе ако си имаш място може да пуснеш всички да цъфтят директно без да определяш пола и просто да махнеш мъжете след 2-3 седмици. Но то човек постоянно се учи. Успех и късмет.
.png)