Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Зимен експеримент
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
ХПС ако има място да,иначе да купува 250 или някава по-малка е безсмислено за тесни пространства.По-добре панел тогава.Може като за начало да замениш тези слаби ЦФЛ със силни ЦФЛ по 55 вата или нагоре с подходящ спектър.Защото вече са много евтини,иначе ЦФЛ е стара работа.Може още по-добре да ги замениш с ЛЕД крушки пак с подходящ спектър от 20 вата нагоре да са.Живачната само хаби ток и нищо не прави,тези ватове ги обърни в друго осветление.Един панел вместо нея,виж Meizhi и прочее има вече евтини,които не са лилави.Пък и лилави да са пак ще е по-добре,има доста варианти в амазона.Също така трябва да побързаш,иначе съвсем на спагети ще станат.Щом са здрави те после ще наваксат веднага щом промениш светлината,може да с еналожи и да ги подпреш и тн Издължаването е само от липса на достатъчно светлина,не е от пресаждане.
-
xploder
- Градинар

- Has thanked: 351 times
- Been thanked: 216 times
Много благодаря за съветите и помощта хора. С това разполагам за момента.
Трудно ми е да инвестирам много средства. Ще се опитам лека полека да подменя поне цфл-ките с по-силни ЛЕД крушки.
Не гоня килограми и прочие. Доволен съм от това което изкарах предния път. Малко е, но си е мое и си ми харесва.
Трудно ми е да инвестирам много средства. Ще се опитам лека полека да подменя поне цфл-ките с по-силни ЛЕД крушки.
Не гоня килограми и прочие. Доволен съм от това което изкарах предния път. Малко е, но си е мое и си ми харесва.
-
xploder
- Градинар

Здравейте.
Честит Празник! Поклон пред всички борили се за свободата на Родината ни!
Лек ъпдейт от мен. Замених hwl 160w osram с една 70W ХПС (изпаднаха ми и дросел и заплактата без пари) и добавих още една ЛЕД 23Wх4000К.
Ето и нагледно как изглеждат китките:
Честит Празник! Поклон пред всички борили се за свободата на Родината ни!
Лек ъпдейт от мен. Замених hwl 160w osram с една 70W ХПС (изпаднаха ми и дросел и заплактата без пари) и добавих още една ЛЕД 23Wх4000К.
Ето и нагледно как изглеждат китките:
-
Inna
- Marijuana Mom

Eхеее,ми според мен са станали доста по-добре,сигурно и увеличеното осветление си е казало думата.Много добре!:)Има да поседят още,.но и са много свежи зелени,което е екстра!Теб как ти се струва,увеличиха ли се видимо след добавяне на още лампи?
-
xploder
- Градинар

Много благодаря Ина!
Определено след поставянето на ХПС-то "настръхнаха" ако мога така да се изразя. За няколко дни израстнаха драстично и се наложи да ги кръстосам иначе отиваха в крушките (не че сега не са, но ги сместих). От известно време наливат доста. Снощи им махнах някакви листа, че много засенчват, но не съм прекалявал. Надявам се да не им въздейства много.
Поливам само с вода и меласа. Други неща не слагам.
Почвата е купешка, като този път поставих и малко ЧКЧ.
Имам налични малко тор от коноп и коприва, но не съм слагал. Мисля, че няма смисъл в тази фаза.
Абе... БИО Китки общо взето
Определено след поставянето на ХПС-то "настръхнаха" ако мога така да се изразя. За няколко дни израстнаха драстично и се наложи да ги кръстосам иначе отиваха в крушките (не че сега не са, но ги сместих). От известно време наливат доста. Снощи им махнах някакви листа, че много засенчват, но не съм прекалявал. Надявам се да не им въздейства много.
Поливам само с вода и меласа. Други неща не слагам.
Почвата е купешка, като този път поставих и малко ЧКЧ.
Имам налични малко тор от коноп и коприва, но не съм слагал. Мисля, че няма смисъл в тази фаза.
Абе... БИО Китки общо взето
-
xploder
- Градинар

Привет банда. Днес приключих т.н. експеримент на половина 
Като цяло "експеримента" беше насочен към топирането, но в последствие си го оставих само с началното такова.
На долните снимки ще видите какво съм сътворил. Както бях споменал, сложих за подложка едри резени ябълки от които няма и следа.
Информацията която мога да дам е:
Семка: От пушен коз (беше мек и водещ по скоро до чилл от колкото да ме вдига)
Почва: Купешка (Влага до 68%, Азот 95-145мг/л, Фосфор 110-190мг/л, Калий 140-360мг/л, РН 5,3-6,6 , Микро - В,Zn,Mn,Cu,Fe)
Осветление: Обсъждали сме го по-рано в темата.
Режим: 12/12
Период От-До: Някъде към 100дни (не се сещам кога точно го покълнах :Х)
Храна: Водичка + Меласа (в цъфтежа), Стрити черупки от яйца в почвата, В началото Тор от коноп (три, четири пъти поливано)
ПП: На половина, защото другите две китки имат още какво да изпапкат
(Инфо за тях: две автота гледани на 12/12 експериментално и са в ден 80 от покълване.)
Като цяло "експеримента" беше насочен към топирането, но в последствие си го оставих само с началното такова.
На долните снимки ще видите какво съм сътворил. Както бях споменал, сложих за подложка едри резени ябълки от които няма и следа.
Информацията която мога да дам е:
Семка: От пушен коз (беше мек и водещ по скоро до чилл от колкото да ме вдига)
Почва: Купешка (Влага до 68%, Азот 95-145мг/л, Фосфор 110-190мг/л, Калий 140-360мг/л, РН 5,3-6,6 , Микро - В,Zn,Mn,Cu,Fe)
Осветление: Обсъждали сме го по-рано в темата.
Режим: 12/12
Период От-До: Някъде към 100дни (не се сещам кога точно го покълнах :Х)
Храна: Водичка + Меласа (в цъфтежа), Стрити черупки от яйца в почвата, В началото Тор от коноп (три, четири пъти поливано)
ПП: На половина, защото другите две китки имат още какво да изпапкат
-
xploder
- Градинар

Привет!
Доста съм изненадан какво се случи при мен... Общо взето приключих и последното цвете, което се забави почти месец спрямо останалите. Авто - Quick One на RQS. Гледано на 12/12 като останалите, но резултата си е
104,77г е само това разклонение.
Общо мокро само от него: 281г
Приключен.
Доста съм изненадан какво се случи при мен... Общо взето приключих и последното цвете, което се забави почти месец спрямо останалите. Авто - Quick One на RQS. Гледано на 12/12 като останалите, но резултата си е
Общо мокро само от него: 281г
Приключен.
-
Inna
- Marijuana Mom

Смятай го 1/3 че ще остане приблизително,дори може и по-малко,но това е пак добре!Еми да и на 12/12 е станало екстра значи.Само че малко още е могло да поседи май?Браво!После смоук репорт на "дивака"ми е интересно:)Има вид:)
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1007 times
Аз знам, че остава 10-15% от мокрото.
.png)