Смей се и ми се присмивай колкото искашInna написа: ↑21 Апр 2020, 11:36 Тия специалисти и тяхната собствена лампа е бяла(под бяла разбирам топла бяла или студена бяла),явно и те са с примити мозъци:)Виждала съм го този канал.
https://www.youtube.com/watch?v=dbJHFkDX4AA А тук казва,че куантум бордовете са "newest best technology available at the moment":)
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
Новите панели не светят само диапазона 3000-4000К, имат групи от диоди които покриват целия спектър + IR
Ето модела на Mars - Hyrdro който ползвам аз в момента, изглежда, че свети бяло, обаче светлината му съдържа целия необходим спектър на растението. Снимката показва, какви групи диоди има на него и не са само в диапазона 3000-4000К
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Да попитам как варосвате стеблата на конопените растения, какъв му е чалъма? Тази година не искам да се разправям със стълбопробивач, а имам вар от по-миналата година......
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
За хвърчащите хора
Те не идат от космоса,
те родени са тук,
но сърцата им просто са
по-кристални от звук.
и виж, ето ги, литват над балкони с пране,
над калта, над сгурията в двора,
и добре, че се срещат единици поне
от вида на хвърчащите хора!
А ний бутаме някак си
и жени ни влекат,
а ний пием коняка си
в битов някакъв кът,
и говорим за глупости, важно вирейки нос,
или с израз на снобска умора,
и изобщо стараем се да не става въпрос
за вида на хвърчащите хора.
И е вярно, че те не са
от реалния свят,
не се срещат на тениса,
нямат собствен „Фиат“,
но защо ли тогава нещо тук ни боли,
щом ги видим да литват в простора –
да не би да ни спомнят, че и ний сме били
от вида на хвърчащите хора?
Автор: Валери Петров
Те не идат от космоса,
те родени са тук,
но сърцата им просто са
по-кристални от звук.
и виж, ето ги, литват над балкони с пране,
над калта, над сгурията в двора,
и добре, че се срещат единици поне
от вида на хвърчащите хора!
А ний бутаме някак си
и жени ни влекат,
а ний пием коняка си
в битов някакъв кът,
и говорим за глупости, важно вирейки нос,
или с израз на снобска умора,
и изобщо стараем се да не става въпрос
за вида на хвърчащите хора.
И е вярно, че те не са
от реалния свят,
не се срещат на тениса,
нямат собствен „Фиат“,
но защо ли тогава нещо тук ни боли,
щом ги видим да литват в простора –
да не би да ни спомнят, че и ний сме били
от вида на хвърчащите хора?
Автор: Валери Петров
- Focktor
- Баш Градинар

- Has thanked: 568 times
- Been thanked: 321 times
Тази година съм решил да е нещо почти аутдор да пусна.
За да е по стелт не искам да стават много високи.Мисля да ги пусна по-късно.
Някаква идея кога,ще е най-подходящо да ги изкарам?
Мисля да пробвам Master Kush на DP
За да е по стелт не искам да стават много високи.Мисля да ги пусна по-късно.
Някаква идея кога,ще е най-подходящо да ги изкарам?
Мисля да пробвам Master Kush на DP
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Средата - края на Юни ако не искаш да са много големи.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
За 10 дни ли говорим или за 10 работни дни? Това е необичайно! Провери дали си изписал правилно ИБАН-на на сметката на seedsman, защото може да си изпратил парите на други цифри..
С какъв Вальор пусна превода? Защото различните банки предлагат опции:
Същият ден (парите се изпращат веднага и таксата е най-висока)
За 24 часа (нормален и пращането става след 24 часа)
До 3 дни ( от банката изпращат парите на 3-ят ден и тази такса е най-малка)
Също така, понякога някой банки не работят директно заедно с банката на получателя и ползват втора банка посредни (банка кореспондент), а ако твоята банка ползват банка кореспондент си заплатил по-голяма банкова такса и нещата стават 1-2 дни по-бавно.
Но ако става на въпрос за 10 работни дни е прекалено и потърси, какво се случва. Случват се грешки, включително и банкови служители са правели грешки, човешко е...
Най-много да те забавят и изнервят, но не се притеснявай всичко ще бъде наред.
Следващият път плати с Биткоини хем избягваш лудите такси на банките, хем получаваш бонус безплатни семена, защото си ползвал Биткоин и хем получаваш и отстъпка % от сумата, защото си ползвал метод за плащане Биткоин.
Банковите преводи са от най-скъпите варианти за плащане заради високите банкови такси.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ветрушка,знам я тази лампа:)Знам,че слагат и шаренки винаги(но има и такива без и аз не знам как ще е по-добре в крайна сметка),но поне да има и бели,а не само сини и червени в един панел.......Това е компромисното решение:)Ще видим и при теб с нея как ще е резултата.Е с ХПС не знам дали ще се може все още да се сравни,но аз предпочитам ЛЕД и по други съображения,просто за безопасност и пестене на енергия.Просто това осветление(било то лилаво или бяло,но лилавото и ми дразни очите и това е една причина да не ми допада,но може пък да се примеси и то в крайна сметка,нека да не го отричам без достатъчно опит с него наистина)ми изглежда много по-удобно като цяло.Vetrushka написа: ↑21 Апр 2020, 18:25Новите панели не светят само диапазона 3000-4000К, имат групи от диоди които покриват целия спектър + IR
Ето модела на Mars - Hyrdro който ползвам аз в момента, изглежда, че свети бяло, обаче светлината му съдържа целия необходим спектър на растението. Снимката показва, какви групи диоди има на него и не са само в диапазона 3000-4000К
mars_hydro_tsl2000_led_grow_light_spectrum-3_1.jpg
- Jokera66
- Градинар

- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
общо до днес са 10 дни като направих поръчката ми птатиха аибан на имеилл обичаиноото с биткоинт не съм в час та за това с банков превод 1-3 работни дни за велигден 4-6 дни с ъс събота и неделя мисля че беше писах им те отговорих че ще проверят но аз съм забравил да посоча номера на поръчката но незнам дали е проблем ? но имена дани всичко е едно ...
.png)