Доставката се забавя още 1 2 дни. По принцип за Холандия е не обичайно. Но заради вируса имам емайл... 1 2 дни плюс
Вчера пуснах леда... 3тото е на този свят вече
Чувстват се добре, маничета са....
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
1st Indoor project 1xCritical Bilbo auto. 1x Critical Orange Punch
-
TeHiCon
- Градинар

- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 88 times
Температура 26 влага 46.
Вчера и днес не съм поливал.
Не успях да поръчам better organix. Имах проблем с плащането...
Взех стартовия пакет на биобииз
Полях веднаж преди 2 дни петък. Top max 2. Grow 2 i blow 2.
Почвата ми е с капс от royal Queen. Поливам през ден само с вода до сега. Петък реших да полея малко 1 литар за 2те разтение. Разтвора беше доста слабичак не исках да ги товаря от сега затова ще Поливам по рядко.
А от какво може би са тези листенца?
Недостиг или проблем с вентилацията... Изкарващия вентилатор е намален. Вечер е много студено и с цел да не губя много от топлината. Може би вредя на тях така....
Макар че вътре се усеща свежо... Имам един вкарващ и един обдухващ който работят не прекъснато.
Почвата ми е с капс от royal Queen. Поливам през ден само с вода до сега. Петък реших да полея малко 1 литар за 2те разтение. Разтвора беше доста слабичак не исках да ги товаря от сега затова ще Поливам по рядко.
Недостиг или проблем с вентилацията... Изкарващия вентилатор е намален. Вечер е много студено и с цел да не губя много от топлината. Може би вредя на тях така....
Макар че вътре се усеща свежо... Имам един вкарващ и един обдухващ който работят не прекъснато.
- Прикачени файлове
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Добре се справяш. Да не си им дал много Азот или преполял? Кога ги полива? Нищо им няма, споко.TeHiCon написа: ↑06 Апр 2020, 07:43 Температура 26 влага 46.
Но, когато показваш проблем го снимай на естествена светлина за да видим истинските цветове, защото понякога не е само увисване на листото и т.н.
Според мен си дал малко повече Азот, защото на 1 от снимките видях съвсем леко цъфнали връхчетата на крайчетата, които показват азотно преторяване. От много азот също така се получава орлови нокти, но и от преполиване се получават "нокти".
Направи 1-2 поливки само с вода. Бих дал и бактерии. Споко, нищо им няма.
Най-евтиният и лесен начин за плащане на BetterOrganix е чрез PayPal. Можеш и по-други начини да платиш, но таксите са по-големи.
Не го казвам, като (анти)реклама или поради друга причина, но стартовият пакет на биобизз не е добър вариант, защото умишлено не са сложили всичко необходимо в него. (те са 3 продукта) Ще ти свършват някаква работа, но ако караш само на тях несъмнено ще имаш проблем. Обмисли поне да си вземеш гуано, чкч, меласа, английска сол и нещо друго за микроелементи.
Просто съм имал проблеми с продуктите на биобизз. Даже точно първо със стартърпака им тръгнах и почнах да вземам след това другите продукти при проблем.
Ако почвата ти е хубава ще буферира до голяма степен проблемите от стартърпака, защото ще има хранителни вещества в нея.
Успех с проекта.
-
TeHiCon
- Градинар

Благодаря за съвета! Мисля, че последната поливка не беше нужна... можеше да изчакам още ден.
Май както каза съм преполял.
Гледам да поливам само когато е сухо видимо и на допир.
Прочетох за биобииз въпреки това не знам защо се доверих и взех тях.
Силно се надявам да нямам проблеми.
Още като прехвърлих корените в саксиите с почвата и тези кристали. Преди това по инструкция престояха 2 дни почти без разтение влажни.... Абе полудяха... Пише за тези grow pods от началото до края океу надявах се само с водичка леко... Накрая леко за цъфтеж ама... Ейго биобииз инвестиция...
От сега ми намирисват на чук.... Като цъфнат ще е чудо
Мир

Май както каза съм преполял.
Гледам да поливам само когато е сухо видимо и на допир.
Прочетох за биобииз въпреки това не знам защо се доверих и взех тях.
Силно се надявам да нямам проблеми.
Още като прехвърлих корените в саксиите с почвата и тези кристали. Преди това по инструкция престояха 2 дни почти без разтение влажни.... Абе полудяха... Пише за тези grow pods от началото до края океу надявах се само с водичка леко... Накрая леко за цъфтеж ама... Ейго биобииз инвестиция...
От сега ми намирисват на чук.... Като цъфнат ще е чудо
Мир
-
TeHiCon
- Градинар

От началото на март до сега. 35 дни 40
Мисля, че от начало ако бяха в големите саксий щеше да е друго.
Имам един два въпроса.
Има ли много до цъфтежа?
Продължавам с 18/6?
В началото бяха на 20/6 но с цфл.
Трябва ли да е по влажно при цъфтежа или да намаля влагата?
Температурата в момента е около 25 27 градуса. Влагата 40 до 55 60.
Смукателния филтър е толкова силен, че засмуква цялата палатка.
Направих импровизация с филтъра.
От гъфкавата траба и филтъра за обгърнати с звуко изолация,и кашон за кълъп.
Имам отделен димер с който регулирам оборотите. На макс е доста шумен. Като цяло почти не се чува че работи каквото и да е.
Имам един два въпроса.
Има ли много до цъфтежа?
Продължавам с 18/6?
Имам отделен димер с който регулирам оборотите. На макс е доста шумен. Като цяло почти не се чува че работи каквото и да е.
-
4yk4y
- Градинар

- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 474 times
Здр колега цветята ти изглеждат добре...40% влага в началото и до средата на цъфтеж би трябвало да е добре с хубава вентилация може и целия цъфтеж да изкараш с толкова според мен вече можеш да ги пускаш да цъфтят но всеки сам си решава кога....TeHiCon написа: ↑11 Апр 2020, 14:37 От началото на март до сега. 35 дни 40
Имам един два въпроса.
Има ли много до цъфтежа?
Продължавам с 18/6?
П.п опитвай като ги снимаш да ги издебнеш точно преди да светнат лампите да ги снимаш на нормална светлина или светкавица
.png)