Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Magaria Amnesia на Expert Seeds - Първи индор
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Като изключиш проблемните цялата картина изглежда добре. Ако си преполял това е причината за загубата на миризмата.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Magaria
- Градинар

- Has thanked: 201 times
- Been thanked: 469 times
Честит празник на всички, бъдете живи и здрави!
Ден 84/54
Махнах някое друго листо което беше изсъхнало, общо взето края му се вижда, няма да е много ама ще е от сърце хаха, днеска като празник а у викам да чопна и на микровълновата ... така ми изцепи тиквата, дали от химикалите или от самия коз, не можах да изпуша половин цигара
Ден 84/54
Махнах някое друго листо което беше изсъхнало, общо взето края му се вижда, няма да е много ама ще е от сърце хаха, днеска като празник а у викам да чопна и на микровълновата ... така ми изцепи тиквата, дали от химикалите или от самия коз, не можах да изпуша половин цигара
- Sofia Cannabis
- Градинар

Имаш още време до бране, не бързай.
#БГКоноп
#БГКоноп
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Хубави растения си направил колега,Браво!Това което се чудиш дали от химикалите ли те хваща така здраво или самия козMagaria написа: ↑12 Апр 2020, 16:30 Честит празник на всички, бъдете живи и здрави!
Ден 84/54
Махнах някое друго листо което беше изсъхнало, общо взето края му се вижда, няма да е много ама ще е от сърце хаха, днеска като празник а у викам да чопна и на микровълновата ... така ми изцепи тиквата, дали от химикалите или от самия коз, не можах да изпуша половин цигара![]()
- Magaria
- Градинар

- Has thanked: 201 times
- Been thanked: 469 times
88/58
Поляти днес какво обикновенно на 3 дена по литър на китка.
Една от изхермените китки след предната поливка “преди 2 дни” беше като полята преди 15 минути, цялата изглежда ебати издуханата... явно щото вчера я рових за банани...като цяло нея съм я отписал отдавна вчера като и гледах главите пак 5-10 банан, супер тежка и влажна почва, китката не пие вода, главите са много по малки.
Така имам доста китки с поне 80% кафяво но най големите ми нямат нищо кафяво по тях... мисля скоро да ги подкарвам на вода и да ги махам че в бокса е 30-31-32 градуса просто е някаква страшна жега тук... не мога да намаля температурата просто... знам че ще им е много ранно но мисля от днес да им дам 1 седмица още и чао... просто е ацка жега, отделно някои от китките жълтеят вече много и малките листа и големите и тия до главите съхнат направо... малко снимки
Една от изхермените китки след предната поливка “преди 2 дни” беше като полята преди 15 минути, цялата изглежда ебати издуханата... явно щото вчера я рових за банани...като цяло нея съм я отписал отдавна вчера като и гледах главите пак 5-10 банан, супер тежка и влажна почва, китката не пие вода, главите са много по малки.
Така имам доста китки с поне 80% кафяво но най големите ми нямат нищо кафяво по тях... мисля скоро да ги подкарвам на вода и да ги махам че в бокса е 30-31-32 градуса просто е някаква страшна жега тук... не мога да намаля температурата просто... знам че ще им е много ранно но мисля от днес да им дам 1 седмица още и чао... просто е ацка жега, отделно някои от китките жълтеят вече много и малките листа и големите и тия до главите съхнат направо... малко снимки
- Sofia Cannabis
- Градинар

Хубави глави са се заформили.Magaria написа: ↑16 Апр 2020, 18:41 88/58
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Честито!!!!Със здраве да си ги пушиш и ползваш!Не искам да развалям хатъра ама туй мерене мокри нищо не говори за крайното количество:)Но са супер!да и аз мисля поне за два,три дни цели увисени и после вече на глави.Аз ги режа също веднага на глави,но то е просто защото нямам избор.
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Честито и от мен Magaria ! със здраве да си пушиш и много весели моменти! за грамажа пишат ,че остава около 10-15% като изсъхне хубаво,примерно обираш главите и мериш и примерно 1000грама,като го изсушиш остават между 100-150 гр,аз ти пожелавам да остане от 15 % нагоре 
.png)