Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Gorilazoe'' intdoor 2020 Whte Widow+Bruce Banger (начинаещ)
- gorilazoe178
- Градинар

- Has thanked: 63 times
- Been thanked: 46 times
Искам да започна с това, че не съм от най-опитните фермери, но тази година ще пробвам нещо по сериозно.. До края на седмицата ще поръчам 30х White Widow + 20xBruce Banger (feminised seed) Надявам се всичко да е наред с доставянето им в приличен срок в предвид създалата се ситуация с този вирус. Ще ги стартирам под 2х600w hps за 20 дни или МЕСЕЦ (очаквам съвет за това). След което 40 от тях ги вадя в парник. Ще използвам торовете на BetterOrganics за начало,след което се надявам на алтернативен вариант с домашен тор. Вода за напояване имам в изобилие.. Притеснява ме, че времето с което разполагам е ограничено а се надявам края на октомври да са готови.. Приемам всякакви съвети от по-старите фермери за избора на сортовете и почвения микс. Градината ще е на около 900м надморска височина. И.. да знам, че ме чака доста работа
Пийс 
Be the change you wish to see in the world.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Първият ти пост го изтрих и сега, за да ти стане ясно защо го изтрих, не че съм длъжен да ти давам обяснение, но хей го на.
"Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители!"
Под "по-сериозно" имаш на предвид, че искаш да продаваш, защото няма човек, който да отглежда 50 растения за лична употреба!
Щял да тори с BetterOrganics, а ти изобщо знаеш ли какво е "BetterOrganics" че си тръгнал да ториш?
Ще гледаш 40 растения в парник, а ти идиот ли си или какво? Дори няма да споменавам, че 40 растения в цъфтеж, ще ги надушат и в съседното село.
Това което пишеш са пълни измишльотини!
SativaLover
"Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители!"
Под "по-сериозно" имаш на предвид, че искаш да продаваш, защото няма човек, който да отглежда 50 растения за лична употреба!
Щял да тори с BetterOrganics, а ти изобщо знаеш ли какво е "BetterOrganics" че си тръгнал да ториш?
Ще гледаш 40 растения в парник, а ти идиот ли си или какво? Дори няма да споменавам, че 40 растения в цъфтеж, ще ги надушат и в съседното село.
Това което пишеш са пълни измишльотини!
SativaLover
- gorilazoe178
- Градинар

Благодаря, че ми разрешихте темата, ще се постарая да спазвам правилата на форума. А относно бройката която съм посочил.. НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ, ЧЕ Е ЗА ПРОДАВАНЕ!! И не съм единственият който ще гледа толкова (даже има готови дневници с г/д същата бройка) Ако има някой на добра воля да каже дали има проблем с доставка от сийдсман?
- gorilazoe178
- Градинар

След дългото чакане най-накрая семките ми пристигнаха и започнах работа по проекта. От днес са завити в мокра кухненска хартия и сложени на тъмно и топло в малък propagator с подгрев.
- gorilazoe178
- Градинар

Забравих да напиша, че поради моя и не чак толкова моя вина няма да остане време за outdoor и ще останат на закрито. Ще кача снимки на бокса скоро. Моля администраторите да сменят мястото и името на темата. Ще бъде индор!!
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Виждам, че си набил 1 една заплата и отгоре за семки. А приготви ли останалото саксии, вентилация, овлажнители, почва и т.н. ? Споменаваш, че не си от най-опитните, това е една от причините да не гледаш толкова много бройки! Ти си знаеш, да не стане само за пет жълтици ракия, за три гроша чалгия!
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- gorilazoe178
- Градинар

Как точно си ги прецакало с такъв пропагейтър? И да, помощението е оборудвано..Sho написа: ↑07 Май 2020, 14:44 Колега как реши , че е късно за аутдор , според мен е точно на време сега . И внимавай с тая кутия че точно със същата прецаках семки за 500лв в първия ми опит за отглеждане , и от подложката нямаш нужда . Не виждам да има нещо да свети над кутията , като се покажат трябва да има светлина . А за навън с тия бройки дето си се заредил ,ще ти трябват и няколко човека работници, то и вътре си е зор да обсужваш много растения . Ще вметна че идва лято и ако нямаш климатик в помещението , нямаш шанс .
- gorilazoe178
- Градинар

Заплатата ми е в пъти по-различна приятел и мисля, че съм се подготвил подобаващо.. Ще кача снимки скоро пак!Josep92 написа: ↑07 Май 2020, 10:40 Виждам, че си набил 1 една заплата и отгоре за семки. А приготви ли останалото саксии, вентилация, овлажнители, почва и т.н. ? Споменаваш, че не си от най-опитните, това е една от причините да не гледаш толкова много бройки! Ти си знаеш, да не стане само за пет жълтици ракия, за три гроша чалгия!
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
[/quote]
Как точно си ги прецакало с такъв пропагейтър? И да, помощението е оборудвано..
[/quote]
Миналата година ползвах загряваща постелка и дали от нея, дали от нещо друго, нещата ми тръгнаха много на криво. Чакам да видя какви ще ги забъркаш.
Как точно си ги прецакало с такъв пропагейтър? И да, помощението е оборудвано..
[/quote]
Миналата година ползвах загряваща постелка и дали от нея, дали от нещо друго, нещата ми тръгнаха много на криво. Чакам да видя какви ще ги забъркаш.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
Хората искат да ти кажат нещо друго, ама ти не искаш да разбереш. Миналата година гледах 4 основни и 4 клонинга в последствие пуснах и няколко автомата. Лятото съм поливал 2 пъти седмично с по 120-150 литра вода. А това беше прекалено малко за такава бройка растения. По миналата година поливах по същата схема, но само 4 броя, тогава резултата от 4 и миналата от 14 е един и същ. Това е проблема, защото ако Юли и Август са сухи месеци си нямаш на идея какво бъхтене те очаква. Ако растенията не получават достатъчно вода няма да се получи нищо, въпреки подготовката и многото семки. По добре отгледай 3-4 броя в големи дупки и се съсредоточи върху тях, защото после ще видиш много голям зор. Това ти го казвам от опит и повярвай, ще ти е много нанагорно! Помисли си и за тези неща, поливката в outdoor-а е най - важното нещо.gorilazoe178 написа: ↑07 Май 2020, 22:22Заплатата ми е в пъти по-различна приятел и мисля, че съм се подготвил подобаващо.. Ще кача снимки скоро пак!Josep92 написа: ↑07 Май 2020, 10:40 Виждам, че си набил 1 една заплата и отгоре за семки. А приготви ли останалото саксии, вентилация, овлажнители, почва и т.н. ? Споменаваш, че не си от най-опитните, това е една от причините да не гледаш толкова много бройки! Ти си знаеш, да не стане само за пет жълтици ракия, за три гроша чалгия!
.png)