Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Нов и зелен, но с голямо желание. Първи гроу индоор
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Moже температурата да е нормална,но въздуха да е много сух.хубаво е да имаш влагомер за да си гледаш дали около тях е пустиня или има влага,да е към 50 % примерно през цялото време,като в цъфтежа може леко да падне,но не под 40%.
-
TpEBoMaH
- Градинар

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 51 times
Ина ами аз имам вчера като вдигах лампата малко нагоре беше към 42/43 процента и там някъде се движи около 40 някой път пада малко някойпът се вдига малко но тва е ориентирът около 40. То по време на целия гроу беше толкова
-
Tony.green777
- Нов Градинар

- Been thanked: 2 times
Здравейте, нов съм и без опит. Нужна ми е помощ.. засях около 40 семки всички покълнаха и стигнах до вегетативната фаза и тук нещо се обърка.. Струва ми се че почнаха да растът доста бързо на височина и започнаха да клюмват. Условията ги имат температура светлина в чист въздух. Можете ли да ми помогнете. Пояснявам проблема:растението е свежо зелено без никакви признаци за слабост и след ден клюмва пречупва се от към основата все едно горната му част натежава и то пада и така се прекъсва. Благодаря!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Това е темата на колегата с неговите цветя.Може да си зададеш въпросите в секцията за начинаещи градинари или си избери някое подходящо място,където не е лична тема.Може да си направиш твой дневник с въпроси,така най-лесно ще се разбира какво се случва,иначе хората само ще гадаят.На гадаене според мен ги преполиваш,може и светлина да не им достига,но не е ясно,защото не си дал нищо конкретно. виж това:)viewtopic.php?f=7&t=402
Този мой пост може да с е махне да не цапа тук.
Този мой пост може да с е махне да не цапа тук.
-
TpEBoMaH
- Градинар

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 51 times
Колеги може би малко глупав въпрос та стават ли семките от леко изхермено растение за засаждане...От едното растение от индора изпаднаха 3/4 семена да си играя ли да ги сея и тях за аутдора сега. Държах го 30 дена отгоре на това което дава брийдъра и стана убиец плевела ама се чудя ще мога ли да употребя и семето
.png)