Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Trip report - Как си изкара?

Намаляване на вредите е проактивен подход за намаляване на щетите, нанесени от алкохол, наркотици и други пристрастяващи поведения, както и справяне с по-широки здравни и социални въпроси, като предаването на ХИВ и други.
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Grystifan
Градинар
Градинар
Has thanked: 138 times
Been thanked: 72 times

[/quote]
И при мен беше така и нашите са така и аз злоупотребявах известно време с химии,най-вече амфетамини.Циклихме яко с две думи други приятелки докато си уреждаха работата и живота ние се друсахме и обикаляхме(за което не съжалявам де,пак е опит,стига да не затънеш тотално в блатото дето викаш).И аз съм търсила само трева,а са ми давали да пробвам нещо си там съвсем друго,при това услужливо безплатно първия път:/Но щом си започнал да разсъждаваш така мисля че си на прав път и няма да станеш наркоман за в бъдеще:)Само внимавай и с пробите,защото аз от разните химии си прецаках кръвното,сега ми е малко ниско,а по-рано ми беше идеално,някои негативни ефекти се проявяват след като...станем...абе по-натам във времето хаха
[/quote]

Чул те Бог дано наистина вляза в правия път. За момента уж съм го хванал почти не излизам щото изляза ли край.Нямам приятел който да не взима просто от много малък тръгнах по тоя път и до преди 5-6 месеца живота ми беше дрога мислех само за това и контактувах само с такива хора.Сега си седя в нас пафкам си джойнтче и игри и се замислям над пропиляното време но в никакъв случай няма да сменя това което съм изживял дори и да мога просто се научих на доста работи видях много неща и мисля че това ще ми е за урок напред в живота а още съм доста млад и мисля че отглеждането на джойнт ще ме промени донякъде това ми е една мечта която искам да сбъдна хаха.Иначе съм забележил че момичетата повечето харесват вдигащите вещества амфетки кока и подобни не им харесва много джойнта на повечето незнам защо просто такива ли познавам повече незнам. но съм виждал много грозни гледки както видях и в себе си..иначе съм съгласен напълно че след време се усещат проблемите аз не съм ходил на доктор но трябва до преди 2-3 години качвах кила много лесно спирам за 1 месец да друсам качвам си килата веднага сега не съм взимал няколко месеца 1-2 синтетика и немога да кача и килограм а и имам болки в стомаха но рядко може и да не е от това но мисля че е точно от това тука го докарах малко на автобиография хахаха дано не съм ви досадил.
FUCK THE SYSTEM :) :bong: :bong:
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Преди да си помислите, колко яко е ДМТ-то прочетете малко за него. ДМТ-то, както и другите халюциногени не са за всеки и е напълно ок това да не са за всеки. Дори е много зряло да разбереш и приемеш, че нещо не е за теб. Всеки сам опрделея дали е за него или не по начина по които го усеща.

Давам елементарен пример: След трипа ми от 1 дръпка ДМТ (Една единствена дръпка, но дозировката беше достатъчна да brake true-на през границите на реалност за да достигна до другите измерения), няколко дни не знаех, кое е истинско и кое не. В смисъл, като "видиш" 4-то измерение то ти изглежда много по-реално от реалното в което живееш. Как нещо може да изгледа по-реално от реално? (ами така се случва при ДМТ-то то не е като другите халюциногени, то е от друга категория!) Отделно, като видиш Матрицата и пикселизацията или по-точно генерирането на образи....
Каква е моята логика? Логиката ми е, че когато видиш нещо 4-ри измерно, мозъка ти автоматично го приема за по-истинско от 3-ри измерното. (като примера с черно бялото и цветното, защото цветните образи мозъка ги приема за по-истински) В този ред на мисли реалният ми свят беше поставен под въпрос дали не е компютърна симулация (симулация и симулакрум) и ако е така, какво? Осъзнах, че дори и живота да е симулация и симулакрум то аз си продължавам живота независимо дали е или не е симулация.
Примерно съм виждал "матрицата" под влиянието на ЛСД, но от ДМТ-то все едно някой маха завесата на реалноста и ти показва още един много различен свят, които имаш чувството, че е по-реален от реалният. Да най-вероятно е било фантазия, която се е разиграла само в главата ми под формата на халюцинация. Информацията от ДМТ то беше толкова много... че изключих за миг.

Обаче разбрах, че нищо не знам. Света и Живота е изключително сложно нещо, много по-сложно нещо от колкото мозъците ни могат да го поберат и проумеят, за това и не трябва да се опитваме да го проумеем, нарочно са ни сложени тези "бариери" и ако решите да ги нарушите то трябва да сте сигурни, че го искате. Няма нищо срамно или лошо в това да незнаеш всичко отговори. Всъщност е ок да незнаеш всички отговори.
Смислъла на живота е да се живее и да му се наслаждаваме, защото това е най-доброто нещо, което може да се случи в тази реалност и в момента за нас самите. Ние трябва да действаме в тази реалност (физическата на Земята) за да постигнем по-високата еволюция. Но това зависи от нашите общи действия в тази реалност. Примерно трябва да сеем дървета, да имаме интимни моменти с близките си (можем да сме интимни и без сексуални отношения), да обръщаме повече внимание на това, което се случва в реалният живот а не да си пишем във фейсбук и разни такива по цял ден. (осъзнавам, че го пиша в интернет )

Още едно предупрежедение: ФЛАШ БЕК
При различните субстанции флаш бековете са различни, но от ДМТ-то слизам повече от 1 месец и продължавам да виждам сакрална (свещенна) геометрия, светлини, дъги, фрактали и какво ли още не. До тук добре и дори са ми интересни, приятни и ги търся. Но имах 3 интересни случая

1 Случка: Лягам си до съпругата ми в леглото и посреднощ се събуждам да пикая (рядко се събуждам да пикая вечер, но се случва от време на време по 1 на вечер) и като си отварям очите цялата тъмна стая е в цвето, фрактали и геометришни фигури и всичко бушува. Отидох и се изпиках в тоалетната и се върнах при съпругата ми в леглото, но продължавах да виждам халюцинации с отворени и със затворени очи. Реших да не я будя, няма смисъл да и прекъсвам съня и да я притеснявам. Около 1 час халюцинирах с отворени и затворени очи и си трипвах много сериозно и интензивно. След което заспах и сънувах "нормален сън", а на сутринта, като се събудих бях изключително свеж и преизпълнен с нергия.

Няколко дни по-късно отивам сред природата и чувам: Пииииииииййййййййййй Пиийййййййййййййййййй пийййййййййййййййййй пий (един определен звук които те изтрелва в хиперпространството, на Земята не съм чувал машина или животно да може да го издава) и след няколко секунди почнах да чуваш ШЕПОТ. Нещо ми шепнеше (говореше), но не можех да разбера, какво се опитва да ми каже, не разпознах нито една дума, но имах чувството, че ми говори от някъде много далеч и за това е много тихо. След малко Шепота изчезна, но така и нямаше как да питам дали някой друг го е чул.

От време на време виждам фрактали и енергии във физическият свят. Дали ги има или няма, незнам. Незнам дали си ги измислям и халюцинирам или са там наистина и държат "цялата вселена". Но пък ми е кеф да ги виждам и ги търся.

След още няколко дни след втората случка: След дългият и натоварен ден съм изморен, а и този ден крушките светят много ярко и ми дразнят очите. Аз си лягам рано (Да речем към 20-21 часа ) и си лягам както обикновенно, но понеже ми дразни светлината изгасяме крушките в спалнята, а съпругата ми продължава да чете книга на телефона си все едно е киндел. Аз си слагам една тениска на очите. Тогава се случи нещо. Аз имах усещането, че съм будел, но незнам дали съм било полу-буден или полу-заспал, или съм бил буден или заспал. Въпреки, че усещах, че съм буден да приемем, че съм сънувал.
Случката: Отварям си очите и си махам тениската от лицето и в това време виждам спалнята ни, както си е спалнята ни до най-малкият детайл след което след миг на стената срещу мен се появяват сини фрактали и геометрични фигури, които в един момент се завихрят и се превръщат в тунел, като водовъртеж, които хлътва в стената, като ЧЕРНА ДУПКА (black hole), но беше не беше черна, а синя! След един миг в центъра на синята дупка се появява ИЗВЪНЗЕМНО БОЖЕСТВО Entities, което е седнало в поза Лотус. Това Entities по време на съня ми се различава по визия от Entities от ДМТ-то, но в същото време това Entities от съня изглеждаше като от 4-то измерение и в много стил ДМТ. Entities ме погледна, поздрави ме с "ръка". След това все едно ми каза нещо, но не излязоха думи от устата му. ДУМИ НЯМАШЕ! Но все едно ми скачи информация предадена с чист образ информация. След което ми се усмихна и се гледахме един друг няколко секунди. След което всичко изчезна все едно отлетя ....

В този момент погледнах към съпругата ми и тя все още четеше книга на телефона до мен. Усмихнах се и си легнах да спя до нея с усмивка. На сутринта бях много свеж и отпочинал.

Какво ми каза в моят "сън" това Entities? Сподели ми, че е то е един вид мой пазител (хранител), но и едновременно е пазач на портала (черната дупка). Дали ще ме пусне да примина през портала зависи от моите постъпки в реалният живот (добри или лоши) и че от другата страна на портала трябва да се държа достойно все едно съм във физическият свят, но ще ме пусне да премина единственот, когато и съм готов и силен за това, защото трябва да бъда СВЕТЛИНАТА, която да озари ТЪМНИНАТА, защото там трябва да бъда сам светлината за собственият си път.

Дали беше сън или флаш бек, или нещо друго, нямам никакви идея. Някой теории са, че по време на сън ние изпускаме ДМТ. (всеки които сънува) На мен тези флаш бекове не ми пречат и дори ми харесват!!! Но за някой хора могат са много опасни или неприятни, но като цяло явно отшумяват след известно време.

В същото време дори и без да ми го беше казвал това нещо Entities. След ДМТ- трипа аз вече бях станал в реалният живот много по-дисциплиниран, човечен и концентриран. Примерно някакви елементарни неща, като чистене и миене на чинии почнаха да ми доставят удоволствие .... и в същото време станах много по прецисен в това което правя. Преди ако нещо просто го правех добре, то сега го правя прецизно много по-добре по-различен начин и ми отнема по-малко усилия.

П.П. Според мен, както и според някой психонавките Entities ме викат да си общуваме. Дали такова общуване е безопасно?
П.П.2 На този етап съм си дал дълга почивка от халюцигенните. Имам нужда да интегрирам изживяването ми чрез работа във физическият живот преди да продължа с ентиогените, но като цяло нямам нужда повече от тях на този етап.

Грижете се за вас и за другите около вас.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Vetrushka написа: 11 Фев 2019, 12:58 Вчера решихме със Скорпи да хапнем малко повече труфелчета. Аз до сега макс бях взимал не повече 10-на грама. Обаче този път решихме да си разделим общо 3 пакета двамата. Това ни се падна по 22 грама на човек. Мога да кажа, че ни стана много тежко на стомасите. Сигурно повече от 2 часа имах остатъчен дъх на гъби в устата. Някъде след 30-на мин. до такава степен започна да ми се повдига и върнах всичко. Обаче ефектите заради по- високата доза, започнаха още на 15-тата минута (винаги е било след 40 мин. до час) и мога да кажа, че цял ден си имах малко или много ефект от тях. Два часа, след консумацията реших да си запаля един коз, Скорпи не пуши често, ама този път реши да си дръпне и той. Тогава на него му се скапа всичко, почуства се много зле, комплект със звукови и визуални халюцинации. Преди да пуши, му беше екстра, обаче само след една дръпка му се скапа целия ден. Това според вас на какво се дължи? Аз бях на другата крайност, яко смях и ми беше много приятно и забавно. Даже по едно време, той ми обяснява как повече няма да пуши, как се чувства, а аз на среща му се хиля, като дебил. Винаги когато съм ял гъби или труфели пуша коз и ефекта е много добър. Днес сутринта като станах, нямах никакви проблеми, а той се събудил с махмурлук.
От опита ми с халюциногените съм остановил, че тревата пасва много добре с тях, но трябва да се внимава много снея. Дори вярвам, че едно време шаманите са ползвали тревата заедно в ритуалите си заедно с някой халюциногени. По някакъв начин пушенето на тревата в пика засилва ефектите, но е по-добре да се пуши малко, защото ако прекалиш ефекта е негативен. Давам пример: когато ядох 28 грама трюфели Тампанезис по едно време ми се догади и реших да се напуша. В момента в които си опънах ми стана гадно от вкуса на пушека (тревата беше отглеждана органично от мен с уникален аромат) и почнах да имам халюцинации свързани с пушек, дим и болници, след което други халюцинации, че аз ще спра да пуша трева, но ще ми бъде позволено да изпуша един последен масур преди това. Опитах се да си дръна повторно и направо ми стана отвратително заради дима, просто заради дима от горенето.
После си направих пауза от пушнето на трева, но ето, че след време отново пропуших. Дали са сгрешили гъбите, че ще спра да пуша трева? Или под един последен те разбират нещо друго.
Но в други трипове с по-малко гъби пушенето на трева ми е било много приятно. Както ми е харесвало и по време на трипове с ЛСД.

С Канабиса и халюциногените трябва да се внимава. Моето мнение е, че малко количества трева е ок при високи дози халюциногени (интензивни трипове), но много количество трева води до бед трип при комбинация с високи дози халюциногени (интензивните трипове.) Но много количество трева е ок, при умерените трипове и дори е много яко да пушиш. Имал съм случай на 15 грама гъби да съм на поляната и да пуша масур след масур (3-4) на одеалото сред Природата и да бъда напълно релаксиран. Птичките пея, слънцето грее, топло е, всичко е много ярко и красиво и му се наслъжавам, направо усещам, колко е Жива Природата, включиелно и тревичките...

Така, че много зависи от дозировката на халюциногените. Много зависи от организма на човека, както и от нагласата на самият трип. От човек до човек разликата е много голям и не трябва да се сръвнявате с други хора! (просто е грешно и ще ви подведе, като резултат)

Какво се е случило според мен? Скорпи пуши рядко Канабис и рецептора му за thc е "чист" и 1 дръпка го напушва много повече от колкото теб ще те напуши 1 цял масур. В този ред на мисли той дори и с 1 дръпка трева му е дошла много нанагорно в комбинация с халюциногените. Отделно когато си под ефектите на халюциногените ти усещаш всичко много повече, защото всичките ти сетива са много по-изострени. Така, че може тревата да е много вкусна, но ти да усетиш пушека/въглена и това само по себе си да ти се догади.

Ти каза, че си повърнал нали? Повръщането според мен означава предозирване и тялото изкарва останалото, и се опитва да го искара по-бързо, като защитна реакция. Всъщност тялото и съзнанието ти е поело колкото може и за това е изкарало останалото, защото и да остане не може да го поеме. Тази теория е само спекулация, но така я възприемам аз.

Макар, че Шаманите и Друидите едно време са правели самостоялни, както и групови церемони. Когато 2 или повече човека консумират халюциногени заедно те се свързат по някакъв начин. Връзката не мога да я опиша, но съм я осещал... буквално все едно една невидима енергия ви свързва. (Тези, които сте се наяли заедно в момента)
Но в същото време халюциногнеите е хубаво да се ядът сам, защото така можеш да се отпуснеш повече и съзнанието ти не е ангажирано с допълнителна информация. Отделно, човек може да се притесни как изглежда в очите на другите. (аз самия съм имал такъв случай...), а в същото време другите да ти казват, че всичко е наред и че не правиш нищо нередно и изглеждаш напълно нормално. Просто понякога самото присъствие на някой друг те притеснява малко или много, което притеснява съзнанието ти.
Да влезеш в по-дълбоки пластове на съзнанието си можеш да направиш единственно сам в съзнанието ти.

Макар, че има и изключения, като ДМТ-то. Пуших веднъж но беше невероятно въпреки първоначалният страх, просто всичко е възможно, толкова е невероятно, че закона на вероятностите прави всичко възможно. ДМТ-то ме стимулира да чета допълнително за него, като молекула, както и за функцията на мозъка и човешкото тяло.
Нещо много интеренсно: Има хора, които живеят на различни точки по Света, но се разбират примерно в 16:20 или някакво друго време за което те са се разбрали и синхронизирали да се напушат заедно с ДМТ в точно определен момент заедно. Примерно единия се напушва в България, другия се напушва в Холандия, а третият в Китай, но са се разбрали да го направят синхронизирано в едно и също време макар да не са един до друг. Какво се случва? Срещат се заедно в четвъртото измерение в някакъв "извънземен свят", където виждат себе си под друга извъземна енергийна форма , примерно единият е като енергием монах изграден от златна светлина, а на другия въпреки, че е добър човек е в демонична форма, а третият в елфска всичките изградени от енергия и светлина ,но различни цветове. или еднакви, всеки път различно (тези хора, казват, че това са техните "истински енергиини образи" ). Баси срещите си правят... . Как го правят? Какво си говорят? Какво правят заедно? Те си знаеят.
Този феномен още не може да бъде обяснен и разбран. Голяма част от тези психонавти са химици, биохимици, психолози, ботаници, инжинери, лекари, програмисти, но някой са и най-обикновенни хора от работническо естствео. (сред тях има атеисти, будисти, мюсюлмани, християни и всякакви други включително отворени хора, че може всичко да е възможно) Но идеята ми е, че този феномен се разглежда и от образовани хора, които се опитват да разгадаят отговора.

Човек като "види" определени неща започва да си задава много въпроси. Човек не може да знае всичко и няма нищо лошо в това да не знаеш всички отговори. Всъщност дори има своят чар и красота в това да "не знаеш" .
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Аз искам да се наям с мъжа ми с гъби за да видя реално нещата между нас...………... За това ми трябват и само затова ще се наям с тях евентуално.За целта обаче искам да сме двамата.Не знам дали трипа ще е непременно хубав за съжаление:)
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Inna написа: 11 Фев 2019, 18:03 Аз искам да се наям с мъжа ми с гъби за да видя реално нещата между нас...………... За това ми трябват и само затова ще се наям с тях евентуално.За целта обаче искам да сме двамата.Не знам дали трипа ще е непременно хубав за съжаление:)
Искам само да те предупредя, че халюциногените в това число и магическите гъби са много лъжовни. Едновременно са много искренни и много лъжовни, така че трябва да внимаваш с тълкуването на нещата. В същост халюциногенните показват точно това от което имаш нужда в момента.
НО магическите гъби могат да те направят много откровен (както и другите халюциногени) и в същото време те правят и много широко скроен. Ще ти дам пример ние със съпругата ми имахме по една малка тайна един от друг, много се обичаме, но имахме всеки своята малка тайна един от други. В един момент това ми дотежа много, че крия тази тайна от нея, защото я обичам и ми е приятно с нея, тя придава радост и смисъл в живота ми. Оказа се, че тя се е чувствала по подобен начин. След като двамата взехме ЛСД и правехме невероятна любов, след мига на оргазми, някак си споделихме тези тайни чрез телепатия. (Дали сле ползвали думи или не, това не е толкова от значение) Резултата беше облекчаващ и за двама ни, а в същото време докато се обичаме все едно се влюбихме повторно един в друг, заради което започнахме да се обичаме още повече. Ако не бях под влиянието на халюциногени най-вероятно нямаше да имам смелоста да й споделя тайната ми, както и тя на мен, но и ако не бяхме под влиянието на халюциногенни най-вероятно бихме приели информацията по коренно различен начин. В нашата връзка халюциногенните ни помогнаха, като ни сближиха още повече.

Не случайно ЦРУ са се опитвали да ползват ЛСД за разпити и промиване на мозъци, но са видяли, че няма резултат и че вместо да те промият по ирония на съдбата правят точно обратното, като LSD ( халюциногените) ти разширяват съзнанието. Но това, което са правили е било невероятно грубо!!!! Те са давали халюциногенни на напъно неподозиращи хора, това дори и да си нормален можеш да се побъркаш, защото незнаеш какво се случва. Както си седиш и почнеш да виждаш халюцинации без да знаеш от какво е причината направо е страшно. Представяте ли си, какво се е случвало на тези хора.... както си стоят в бара и някой агент им е капвал ЛСД в напитка и хората са започвали да халюцинират без да знаят защо и направо са се побърквали от ужас са влизали в психиатрични заведение, а не знаят, че от службите им са сложи нещо в напитката!!! Това го прави правителство на собствените си не подозиращи граждани! Важното е че нещата са се променили и вече няма такива злоупотреби! В този ред на мисли мъжа ти трябва да знае какво му даваш! Знам, че не си и мислела да му даваш нещо тайно. Просто да си кажа, че трябва да знае, какво употребява.

Също така за трипа не тръгвай с предубеждения и очаквания, защото такава нагласа си правиш. Не имай очаквайния. Най-добрият вариант е сред Природата, лятото на полянка, да е топло и Слънчево на някоя поляна, където сте само двамата. (детето да не е с вас за да можете да се насладите на момента по възрастен начин)

МК-Ултра: тайният експеримент на ЦРУ за промиване на мозъци с ЛСД
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Терънс Маккена е брилянтен!
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Този видеоклип не показва графично визуалните ефект на ДМТ, също така в клипа не се консумират никакви наркотици и клипа НЕ възхвалява използването на каквито и да е наркотици. Това, което той прави, е артистично да покаже какво може да е „пътуване“. И обучава зрителя за много реалните опасности от консумацията на психоактивни вещества по възможно най-непреднамерените начини.
Клипа е много тежък и силен, но си заслужава да се изгледа целия. Края е много хубав :)
Човека употребява 5-meo DMT за първи път+ breakthrough (изключителна добра реакция на "детегледачката"/брата които се грижи за него. {пътуващия като се завърна изпитва Любов} ) :)

Mike Tyson си говори с Joe Rogan за DMT :

П.П. Това което се изпитва и се вижда, и чува, не може да бъде описано по никакъв начин, но е живото променящо!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Оу,обаче отстрани този иглежда доста кофти...…...Какви са опасностите от него?Казват в другия клип,че никой не е умрял от това?Явно по-скоро някой трябва да те наблюдава да не тръгнеш нещо да правиш докато си така,а не че ще се отровиш?И все пак ако пробваш някаква яка доза,доста завишена?
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Inna написа: 14 Мар 2019, 11:12 Оу,обаче отстрани този иглежда доста кофти...…...Какви са опасностите от него?
Да, наистина не изглежда красиво от страни, но това не дрога за забавление. Не е нито парти дрога, нито нещо, което трябва да го прави всеки. (не е нужно да си вземал ДМТ за да знаеш някой неща или да имаш изобщо нужда да го вземаш. Също така ДМТ не се понася на всеки. ДМТ е нещо с което хората се лекуват. Лекуват се физически или психически, но това не означава, че всеки трябва да се самолекува, защото това крие своите рискове. Също така някой хора се опитват да се превъзпитат, като деградират егото си и да достигнат по-висш аз или по-всиши познания. Или го вземат за да създават чудеса.
Също така не е препоръчително да се взема ДМТ в присъствието на много хора, защото по време на трипа не разбираш, но като се завръщаш можеш да се притесниш, как изглеждаш в очите на другите. (буквално съм изпитвал такова притеснение и не е приятно... въпреки, че бях с приятел приятел в стаята на които имам доверие/ Шамана и добре, че той ме успокой, че всичко е наред и че не нито изглеждам зле, нито правя нещо нередно)
ДМТ-то не трябва да се употребява, защото ти е скучно или просто за да видиш какво е... ако го направиш поради тези причини може много здраво да те нарита, което да ти причини големи травми. Така, че към ДМТ-то, както към другите ентеогени трябва да се подхожда със страхопочитание и голямо уважение. DMT е изключително сериозно нещо за което трябва да си абсолютно сигурен, че искаш да го направиш, защото връщане на зад няма. След трипа дори и да забравиш някой неща, видял веднъж другото измерение ... знаеш за неговото съществуване и помниш някой неща цял живот, дори и да си забравил в мозъка ти има информация за него.

При ниски дозировки или при опитни психонавти не изглежда така грозно от страни, а просто човека си стои седнал. (дори може да се усмихва)
Нормално е да изглежда кофти и грозно, защото той не е в тялото си... съзнанието му/ душата му или както искаш го наричай е вън от тялото му и е преминало през границините на тази реалност. ( най-леско казано е да кажем, че е вън от тялото си, но е свързано с тялото си чрез сребърна нишка) Просто в момента в които вземеш висока доза ДМТ тази реалност на Земята изчезва пред очите ти на момента и теб те няма тук в тялото ти, защото ти си в другото измерение. (ако успееш да преминеш)

Опасности винаги, както с всяко нещо. (то и алкохола е опасен и можеш да умреш от него при предозиране, но това е друга тема.... )
ДМТ-то не е смъртоностно при свръхдози. (няма смъртонасна доза при пушенето на ДМТ) Реално не можеш да умреш от самото ДМТ от самото вещество (за разлика от алкохола), но ДМТ-то крие своите рискове. Ако си епилептик трябва да избегнеш употребата му. Също така риска се крие в това, че от твърде много информация, образи и от шока от нещата които видиш сърцето ти може да не издържи и да спре. Това не е в следствие от самото вещество ДМТ, а е следствие от стреса които си получи от образите, които си видял и просто сърцето може да не издържи, ако имаш слабо или болно сърце. За това хора с болни сърца не е препоръчително да го употребяват. При така ситуация трябва да има някой край теб, които да ти окаже първа помощ и да ти направи кардио-пулмонарна първа помощ ( спешна процедура на сърдечен масаж и изкуствено дишане). Другият риск е че по време на трипа понеже си вън от тялото си можеш да "забравиш" да дишаш..., което да причини сходни усложнения, но се решава по същият начин.
Всички имаме ДМТ в телата си, но само при определени изключително редки ситуаци тялото изпуска само огромни количества от това вещество. Реално другите измерения не трябва да се виждат, тялото ни е програмирано за това измерение на Земята и за това не можем да видим другото измерение, колкото и да е близо. За това нашите детски мозъчета не могат да осъзнаят какво е Вселената и Вечността..., защото сме програмирани да не го разбираме, а да живеем живота на Земята. Ако трябваше да го разбираме щяхме да сме в другото измерение, но и това е умишлено. Но все пак сме в Епохата на Водолея и печатите на Земята са отворени, а ограничета отдпаднали и това, което преди беше достъпно само за мълцина сега ще е масово явление и съзнанията на хората ще се отворят и човечеството ще се промени към по-добро, хората ще загърбят войната и ще спрат да се убиват, ще се върнат към земеделието, ще започне да се развива духовното, културата и медицината.

Другият риск е от повръщане, напикаване и диария. Като при повръщане, ако си легнал по гръб можеш да се удавиш от собственото си повръщано, ако не си легнал на една страна. Защото ако си сам и си легнал на една страна ще го повърнеш и няма да се задушиш, но ако си легнал по гръб има реален риска да се задушиш от собственото си повръщане. (не всеки повръща. Обикновенно се повръща при свръх дозировки или ако си ял скоро или ако си ял нещо кофти) Другият риск е че по време на трипа не си в тялото си и не го контролираш. Този човек от клипа тръгна на някъде... както и аз самият станах бях тръгнал на някъде... което означава, че ако няма някой край теб които да се грижи за теб и да те спре за няколко минути да седнеш на гъза си, можеш да се самонараниш ако се блъснеш в нещо или паднеш от някъде. (примерно от терасата) Давам пример: имало е случй (не мой), но на един човек, които е пушил сам и е преминал в другото измерение и докато е бил там е изпуснал лулата от ръката си и като се е върнал в съзнание е видял, че лулата е паднала на килима и е тръгнал лек пожар. Нищо му е нямало на човека, само е изгорил килима, но ако е било продължило още няколко минути е можело да стане пожар и да се подпали самият той. За щастие не се е случило и това, и е решил вече да пуши ДМТ само в присъствието на дрОгар, които да го наглежда. :)

Другият риск е ако пушиш ДМТ във вана, басейн или около голям водоизточник ...., че можеш да се удавиш. (има един такъв случай, което е много тъжно) Така, че това не се прави във вана, басейн или близо до вода!!! Трябва да си в удобна позиция и на сигурно безопасно място. (примерно удобно седнал на дивана във вас) Безопасността и комфорта на първо място!!!
Другият риск е от паник атака, която аз самия получиш, както и този човек също. Паник атаката може да е породена от много неща.... примерно от това, което виждаш или просто да се притесниш дали ще се "върнеш", но е достатъчно просто някой да те прегърне и да ти каже, че си добре и че се връщаш. (обикновенно се получава при връщането - към края на трипа). Примерно аз се изплаших много в началото от това, което видях, също така имах няколко паник атаки по време на трипа. Едната беше дали ще се върна обратно, а другата, как ме виждат хората в очите си, а реално бях само аз и приятел в стаята, а съпругата ми беше в другата стая. Хора от които попринцип не се притеснявам.

На последно място, но не по важност е опасността от полудяване. Буквално като видиш другото измерение можеш да полудееш. В смисъл другото измерение е коренно различно от това измерение на Земята. Получава се културен шок... също така там може да има Теб/ Извънземно/ Бог/ Богове/ Души / Други съзнания или както искате ги наричайте... всъщност не се знае дали това са други създания от други Светове или възприемаш собствения си вътрешен монолог като контакт с други висши същества. :D
Някой от тези създания са добронамерени, а други агресивни. (някой нисши, а други висши) Самата среща с тези същества е шокираща, защото никога не си виждал нещо такова дори и по филмите, дори и в мечтите и сънищата си... . Примерно аз изпитах истински страх, когато видях "Извънземното" страх умножен по хиляди... такъв страх не съм изпитвал никога в живота си. Добре, че "извънземното" ме успокой, както и по време на трипа добре, че Шамана ме успокой на няколко пъти в ключови моменти. Също така се притесних дали ще се върна обратно... в този момент Шамана ме успокой, че се връщам (чух го и го разпознах по гласа... макар да не го виждах тук във физическият свят) Дали беше Извънземно или мен самия - незнам. Макар, че някак го чувствах себе си и че сме свързани. (все пак го срещнах в моята глава така че със сигурност сме свързани в един или друг смисъл :)
Другото измерение колкото и да се опитвам да го опиша не мога, просто няма описване с думи това нещо и при всеки е различно, макар да има сходни патерни/модели. Как да опишеш не описуемото ?

Другото измерение е много реално. Изглежда по-реално от реалното. (това не мога да го обесня) В един момент се замисляш кое е реално и кое е не реално. В един момент бях подложил самата ми физическа реалност на Земята под съмнения, че същестува и дали не е един вид илюзия на Свръхсъзнанието, което изживява себе си субективно :). НО и аз малко предозирах, така, че да приемем, че съм прекалил и че не е задължително да имате сходни мисли като моите. Но все пак за психично нестабилни не е препоръчително употребата на ДМТ.

Преди време ме питаха дали ако можех сега да решавам дали да го употребя или не какво бих направил?
Радвам, че пуших ДМТ. Приемам го като дар и радост, защото това ми даде много повече в тази реалност. Това ме направи по-добър човек във физическият Свят на Земята. Направи ме по някакъв начин щастлив. Усещам душата си... изпълнявам задълженията си във физическият Свят (това измерение) с по-малко усилия и с по-голяма прецизност. Радвам се на тялото си, изпитвам любив към себе си, към Твореца и към другите, радавам се на всеки миг тук и ми доставят удоволствия елемнтарни неща, като да си имам собствено тяло, да чистя и т.н. . В същото време съм започнал да обръщам повече внимание и нежност на жената до мен, която обичам и присъствието й ме радва още повече, още по-голяма радосто ми доставя дори елементарни неща, като да стоим заедно и да си мълчим или да си говорим, или каквото и да правим заедно.
Въпреки рисковете не съжалявам, че взех ДМТ, а се радвам, защото това придаде една нова по-добра радост в живота ми.

Това не означава, че съветвам другите хора да употребяват ДМТ. Нямам никакво право нито да ограничавам употребата, нито да поущрявам употребата на ДМТ от когото и да е. (просто е грях да налагам волята си над другите) Това е решение, което всеки сам трябва да вземе за себе си. По-скоро бих попитал дали човека е сигурен в това което възмерява да направи? Защото връщане на зад няма. Бих предупредил и информирал човека от рисковете и опасностите от употребата на ДМТ.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Институциите, характера, места и събития асоциирани в тази поредица от коментари, не са факти, а измислени. Всички прилики са случайни. Нямат за цел стимулирането употребата на забранени или разрешени вещества от закона. Създаването на този и останалите постове е изцяло с образователна цел, както и да ви забавлява (да ви накара да се усмихнете). Смеха е здраве.

Както казах не се знае по време на триповете дали наистина си общуваме с Висши Извънземни Създания или възприемаме собствения си вътрешен монолог като контакт с други висши същества от други измерения, но факта е че това води към някакъв вид еволюция. Освен личната еволюция някой хора успяват да върнат познания, информация и технологии от тези пътувания.

Хахахаха добре, ше ви разкажа моята тиква какви тиквени истории измисля. Ето малко изкуство от думи с което да ви накарам да се усмихнете... бих създал специализирано звено "Психонавтика" в "Държавната агенция Национална Ситост“ ( Да Ахнат Наще Сити ). Където в това специализирано секретно звено доброволци здрави психонавти да пукат ДМТ и Аяуаска на почивки... докато не разкрием заедно тайната на тялото на Човека и как се развива в Природата, свъзаността му със земното на Планетата между Божественото Духовно Съзнанието, Вселената, Вечността и Извънземните. Защо ДМТ и Аяуаска? Защото към тях няма кростолеранс и защото са най-силни ентиогени. Представям си, как най-добрите блъгарьскъ учени си приготвят ДМТ-то и Аяуаската за церемониите, извинете изследванията. Обеден съм ,че извънземните технологи ще ни побутнат много напред и ще спомогнат за развитието и прогреса на всички в тази реалност. Вярвам, че това ще ни направи по-добро общество, което да се грижи за себе си и Природата по по-добър начин.
Въпреки, че звучи страшно направо ще има на Пълнолуние специална подредба, милещи един за друг, хванати ръка за ръка, стимулиране на съзнанието с фокус на ума, лъч лунна светлина в окото и при сигнал всичките в синхрон и хармония отваряне на небето, отваряне на съзнанието и Излитаме. Полет в Единство, Синхрон, Хармония и Любов :)

Описване подробно трипа непосредствено след трипа за да се запише за винаги ценната информация от триповете, след което захващане за сериозната работа от интегриране и визуализиране на познатието от трипа. Дълга почивка и отново излитане.
На почивки докато не се върне извънземна технология и не създадем ново по-добро Съзнание, Планета и Вселена.
Почивка и отново пътуване (трип), Отваряне на ума , на небето и отлитане. Отново почивка и така докато не разберем повече за извънземните и не върнем извънземна технология. Диалог след диалог... Е ще внимаваме да не се нараним и при необходимост ще има изтегляне за продължителна почивка.
Докато не видим цялото небе. Може да ви звучи ненормално, но е възможна реалност. (сигурно някъде по света или в някое друго измерение се случва :)
Разбира се с нужната почивка на главата. Ехх добре звучи специализирано звено от доброволци психонавти не позволявайщи на страха на тяхната история да се намесва в съдбата им. През новият ден ще бъде денят, в който ще престанем да бъдем жертви на обстоятелствата си и ще започнат да предприемате действия към желаният от нас живот. Имайки силата и времето да оформим живота си. Освобождавайки се от манталитета на отровната жертва и прегръщайки истината на своето величие. Не сме били предназначени за обикновен или посредствен живот. Задължително от доброволци!
Хора, които не си бяха представяла, че са имали силата да направят някой друг толкова щастлив. И не и магическа сила, а чисто човешка.

Заедно с тези доброволци, да чуем никога чути звуци. Да видим невиждани цветове и форми, Да се опитаме да разберем незабележимото. Сила, проникваща в Света, във видимото и не видимото. Да летим и да намираме чисти етерични вещества
На тази невидима душа, която прониква в реалността. Да чуеш друга душа и да шепнеш на друга душа. Да бъдеш фенер в тъмнината. Да бъдещ усмивка в лицето на другите и сиаещи в паметта им или дъждобран в бурен ден.
Да чувстваме много повече, отколкото да знаем. Да бъдем очите на орел. Да бъдем вълна в океана усещаща влиянието на Луната.
Да бъдем дърво, което се радва на на листата си. Да бъдем спасени на момент без план. Да бъдем Мира от които този полудял Свят се нуждае.
Духовност, която да обедини всички хора и нации в една съдба, която да разпознава и празнува, че всички ние сме неразривно свързани помежду си чрез сила, по-голяма от всички нас, и че връзката ни с тази сила една с друга се основава на любовта и състраданието. Духовността, която носи чувство за перспектива, смисъл и цел на нашия живот в това измерение и извън него.

Просто ми е много интерсно този Град от Светлина на Извънземните над които летях с Извънземното, как ли изглеждат улиците му от близо? Какви машини и технологи имат, какви форми на живот имат, какви растения, животни, храна и лекарства имат? Явно там няма гравитация щом летяхме над кулата им с Извънземното... . Каква е тази Кула? Каква функция има? Да не би да е приемно предавателна антена или нещо друго? Най-вероятно никога няма да разбера.

Дали това не е просто моя собствена въображаема планетарна вселена създавяйки живот които възприемам или е реално е извънземен свят в другото измерение.

Полетях или превъртях, или се развъртях и връхлетях?

Твърдост и търпение :))))
Публикувай отговор

Обратно към “Harm Reduction - Намаляване на вредите от наркотиците”