Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Нов и зелен, но с голямо желание. Първи гроу индоор
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Според мен е рошава т.е.зеленка:)Тези глави трябва да се затворят,да няма такива рошави косми.Хем ще стане наистина плътна(това се случва на финала),хем и още по-силна.Ще и трябват над 10 дни май......
-
TpEBoMaH
- Градинар

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 51 times
Момата е 35/40 санта прегрята още в началото и затова е джудженце другите не са така. А Ина главите са като камък твърди аз затва си мисля че съм към края. Ще чакаме няма как щом профешънълите казват толкова чакахме че още седмица две не са проблем
- NinjaDuck
- НинджаДък

- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 841 times
И ти такъв шамар си и лепнал ,че ще я чакаш допълнително.Далече е от готово. 2(даже3) седмици и това е оптимистичната прогноза. В тоя момент ако го скъсаш и го смачкаш в шепа цялото ще даде по малко напушване от една глава когато е узряло и истински плътно.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Каква е температурата и колко са далеч от лампата, някой изглеждат малко изгорели. Каква е почвата изглежда доста суха отгоре?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
TpEBoMaH
- Градинар

Та значи температурата е 24/25 градуса, лампата е 400 вата хпс и е на около 70/80 санта от върховете.Вчера я вдигнах малко. Тия жълтите листа направо където казваш се разпадат все едно са изгорели ама не е топло. Като почнаха да жълтеят съм им дал калций и магнезий. Само двете вдовици са така. На блуберито му се подвиха някой от листата нагоре.На двете сативи кали мист нищо им няма и вървят добре. Почвата признавам не е много добра имах проблеми в началото с нея ама не е сбита и като поливам защото допълвах саксиите с обикновена пръст отгоре прави лека кора след поливане но аз ги прекопавам веднага като поизпръхне след поливката
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Дръпни малко лампата или размести растенията тези леко изгорелите да са по-далеч от лампата.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
TpEBoMaH
- Градинар

Благодаря Sofia Cannabis и аз вече съм на 90 процента че е светлинно изгаряне.Вдигнал съм лампата на 100 санта засега едното го изкарах и следващите 3 дни ще е на тъмно и хладно и после ножа.Другите вътре съм ги разместил и ще видим какво ще стане.Инъче ако е светлинно изгаряне много ли се забавят че тия калпавите автомати мисля да не ги гледам повече.
.png)