Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Втори индор, авто супер хаш + ак 47 фем Indoor Sunshine Rege
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
То може пясък и той дава доста неща,но както каза Фърст е хубаво да е малко само з а богатство.Не че не съм виждала огромен храст в купчина пясък и чакъл избил:DНо трябваше нещо меко,кокос или торф,да я прави пухкава.Тази ако я полееш яко сега не знам дали няма да се сбие и бетонира,дали ще проникне навсякъде водата....Трябва да влиза въздух,да растат в нея лесно коренчета.Тази рецепта за "супер" почва не бих я давала за пример на нови градинари,понеже не е толкова лесна и е малко претоварена.щях да кажа и за чернозема,че най-вероятно ще стане сбит и не всеки може да го ползва в саксия успешно.Торф(да преобладава),перлит(много),тор от червей(20 % примерно) е идеална почва за бебета и подрастващи.От магазина има и за 10 лева яка,но да имаш представа какво търсиш горе долу:)Нищо,пробвай сега с тази какво ще стане,но имай предвид за следващ път добре да избереш първо почвата преди всичко друго.Торф ти трябва,не пръст тежка.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Аз слагам чернозем, но той ми е 50% от почвеният микс. Другото ми е зеолит, кокос, компост и чкч. Преобладаващо кокоса, които не позволява "сбиването".
Чернозема е една от най-богатите почви на хумус. От него идват хранителните вещества, защото кокоса е много беден на хранителни вещества. Торфа трудно си намирам хубав.
Чкч-то и компоста също са ми за хранителни вещеста и за малко подобрване на структурата.
Перлит от години не ползвам по ред причини. Хубав агроперлит трудно се намира, другото е химиджоска, дето и да го миеше...
Тия дни ще направя клип, какво слагам при напвавата на почвеният микс. Просто още нямам всички компоненти и за това се бавя с клипа.
Чернозема е една от най-богатите почви на хумус. От него идват хранителните вещества, защото кокоса е много беден на хранителни вещества. Торфа трудно си намирам хубав.
Чкч-то и компоста също са ми за хранителни вещеста и за малко подобрване на структурата.
Перлит от години не ползвам по ред причини. Хубав агроперлит трудно се намира, другото е химиджоска, дето и да го миеше...
Тия дни ще направя клип, какво слагам при напвавата на почвеният микс. Просто още нямам всички компоненти и за това се бавя с клипа.
.png)