Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Кой ми гепи ника от thcfarmer
-
RealSeedman
Ха здравейте от seedman, така като гледам някои от "старите кучета" са се преместили тук, та се питам, кой играч ми гепи ника, за да се регистрира тука???? Така и така ще да е спам тая тема...
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Ника вече е свободен и можеш да се регистрираш с него.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
RealSeedman написа: ↑25 Мар 2020, 20:08 Ха здравейте от seedman, така като гледам някои от "старите кучета" са се преместили тук, та се питам, кой играч ми гепи ника, за да се регистрира тука???? Така и така ще да е спам тая тема...
Ако питате мен ника Seedman трябвада е V.I.P профил на Seedsman банката за семена, които са и спонсори на форума.WDScorpio написа:Ника вече е свободен и можеш да се регистрираш с него.
.png)