Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Коронавирус

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Магария хубаво е, че го споменаваш това. Те още оправят братовчедките си, ти искаш мерки да вземат! :) После ни си се подиграват, че ние сме били диваци...
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
Magaria
Градинар
Градинар
Has thanked: 201 times
Been thanked: 469 times

Josep92 написа: 17 Мар 2020, 21:05 Магария хубаво е, че го споменаваш това. Те още оправят братовчедките си, ти искаш мерки да вземат! :) После ни си се подиграват, че ние сме били диваци...
Да се факат аз съм от няколко години тука и със всеки изминал ден се отвращавам... Тука здравната система е безплатна НО !!! Трябва да имаш личен лекър за целта адресна регистрация с тая адресна регистрация отиваш до регистратурата и се записваш, не ми се рови за папката на мене и приятелката ми общо над 290 ЛИСТА! След това чакаш около месец за писмо да ти кажат къде кво що, отиваш и даваш изследвания, за тях чакаш най малко 30 дни! След което като минеш изследванията и след тоя 30 дневен период ти вече офицялно имаш личен лекар! Записването на час става така, звъниш на личния или отиваш, насрочва ти час след минимум 15 дена моя въглен никога не ми е насрочвал за по малко от 45 дни!!! На приятелката ми е насрочвал за 15 за тва слагам 15 като най малко! След това се почва, ако сметне че не си за парацетамол, те праща на спецялист още 15-20 дена чакане за час и вече става да си ебе майката не съм дочаквал до там точно тогава “преди 6 месеца” се прибрах по спешност да си направя операция щото видях че тука работите ще станат ама след много време... не знам, имам познат диабетик, много е доволен от това че са му премахнали инсолина и е преминал към скъпоструващи медикаменти, от които тои плаща жълти стотинки... пък за короната бате... пълен айляк са си аз принципно не съм паника обаче съм бивш асматик и ме спичат белодробните заболявания много, особено тия вирусни инфекции.... карах една пневмония в България 3 месеца заеби не искам такива работи повече... принципно тука от както има болни не излизам грам от къщата, чат пат с колата до магазина и то много късно вечер щото през деня трябва да се бив за продукти, пък поне вечер като знам че ги няма не се натискам а и много по малко хора има в магазина. Дръжте яко фронта в България и особенно тая карантина, бои яко на джойнта и повече в къщи, сигурен съм че тия имбецили тука ще клекнат от рас, вчера бяха 1500 днеска са 1900 болните а тия новите 400 до колко други са минали и 14 дневен период мале мале не ми се мисли... пазете се много, вирусната пневмония остава много трайни белези на белите дробове, излекуван ама на следващата пневмония си доло!
chichi
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times

Според вас ще има ли проблеми със поръчките около ситуацията със вируса?
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

chichi написа: 17 Мар 2020, 21:50 Според вас ще има ли проблеми със поръчките около ситуацията със вируса?
Зависи за какво питаш.Според зависи. Лично на мен ми се наложи да ползвам услугите на гроушоп тия дни, няма да споменавам кой , писах им на лично хората си казаха, че за онлайн поръчки няма проблем, ако искаш да посетиш физическия магазин обаче, обаждаш се, казваш кой си и какво искаш и се разбирате за час, за да не става струпване на хора.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
chichi
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times

Относно seeds банките.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

Само на мен ли ми направи впечатление поста за военното учение?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Между другото аз искам хората и след карантината да стоят на 1.50 разстояние от мен най-малко:)Има някои неща,които са добри,навсякъде стана по-чисто,по-малка тарапана,някои неща ще е хубаво да се запазят като порядки.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

Безплатен начин за ефективна превенция и бора с коронавируса са Студа и Дишането.

Студа активира хормоните ви, защото организма активира режим бийсе или бягай и започва да изпуска адреналин, допамин, серотонин и т.н.

Може би сега вече имате някакви познания за това, което правя, неговото време е да го направите. Просто научете химията на окислително-редукционни процеси. След като разберете окислително редукционни процеси, ще сте по-спокойни за неща като Coronovirus и ще разберете как окислително редукционни процеси контролират всичко в растенията ви. Окислително редукционни процеси са основата на сигнализацията.

Всеки знае за pH обаче pH без окислително редукционни процеси са нищо, pH не може да ви каже за окислително редукционни процеси, но окислително редукционни процеси могат да ви кажат за pH-то!
Има ли логика ? 😄

Дишане и студ повишават имунната система, измен pH на тялото ви и правят организма ви не гостоприемен за външният микробиом
Безплатно е !
Достъпно е !

https://www.youtube.com/watch?v=6zgzLdZg31w

🙏

https://www.youtube.com/watch?v=qX5lUUQ2dlc

Техника за Дишане:

https://www.youtube.com/watch?v=nzCaZQqAs9I

Студени душове:

https://www.youtube.com/watch?v=vcCYY_10RbA
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 568 times
Been thanked: 321 times

Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

В нито един сайт или новини не виждам здравни съвети,само криене и паника?!Има толкова чайове и неща,които може да предприеме човек докато чака за подсилване,за превенция,че и за лечение!Ти докато идеш в болницата вече си изчакал пре много и там като те натровят с експериментални лекарства за други болести+антибиотик да ти срине още имунната система не знам как тялото щяло само да се бори?!Ми добре,аз бих си останала в къщи и да си се оправям сама:)Мен ме притеснява не толкова ако го хвана,колкото,че те ще си пробват препаратите върху мен или семейството ми и няма да ми позовлят да се лекувам правилно,а не ми предлагат в замяна нищо сигурно,което работи.
Публикувай отговор