Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Коронавирус

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Magaria
Градинар
Градинар
Has thanked: 201 times
Been thanked: 469 times

От тука ли я следите тая информация ? https://www.worldometers.info/coronavirus
Не е лошо ако стане пандемия да се изнесем по села докато работата отшуми поне малко... макар че в България за сега няма случай на зараза гледам че във ФБ и като цяло медиите постоянно го говорят как в Бургас и Сливен имало изолирани... не вярвам за момента да има но дано не стигне до България че много лошо с нашето здравеопазване ще е мазало. Интересно също е че не придобиваш и резистентност злед като си го минал... а повторното заразяване е доста вероятно края да е фатален по ред причини. Маски няма ли възможност да се поръчат от чуждестранен сайт ? Гледам в Англия в ebay, Amazon си вървят на двойна цена... В интерес на истината на работа “бачкам в склад” ни правиха брифинги точно по тоя повод, вероятно защото работим със стока от Китай... и все пак ни уверяват че е абсурдно преноса да бъде по стока/кашони, логично работите пристигат на контейнери които са блъскали минимум 1-2 седмици, не вярвам тая бактерия да остане жива толкова дълго без да има организъм от които да се храни... и все пак пазете се много, изолацията по селските райони е доста добър вариант от тия вируси.
Последно промяна от Magaria на 25 Фев 2020, 20:28, променено общо 2 пъти.
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Информацията е буквално на всякъде
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Корона вируса е вече в България. Има 4-ри доказани случая.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Вижте за сребърната вода(колоидно сребро).Може да се капва и в носа и при нужда и в очите,доста полезна може да се окаже в този случай.Аз я миксирам с няколко капки клеева тинктура(но за очите не, разбира се).Пие се сутрин и вечер на гладно,дори най-добре превантивно,може да с е комбинира и с чайове и имуностимулатори.Натъртвам на това постоянно,защото помага,щом лекува всеки друг вирус аз съм сигурна,че ще се справи и с този,тъй като няма бактерия и вирус,които да развиват резистентност към среброто(поне така пише),а и аз не съм видяла болест да не е отшумяла ако се приема редовно.Имам малко дете(вече не толкова малко)и съм се борила поне с няколко вида бактериални и/или вирусни инфекции,като разбира е първо разчитах на лекарите да ми помогнат,но..... .Мерки се взимат веднага при първия сопол,а не когато настъпят вече усложненията.Вируса може да е мъртъв ,усложненията да си продължат под формата на възпаления на различни места и тогава вече се умира като оставиш да си върви възпаление някъде.Имате и марихуанените екстракти и много други оръжия срещу този вирус,четете и се снабдете поне с няколко и ги започнете преди да сте се разболели.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Честит 8 Март на всички Колежки и честит Корона вирус на всички останали.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 806 times

Не знам кой как смята да се бори с COVID 19,ама имайте впредвид,че вирусът по принцип е много,много,много по-малък от една бактерия и за разлика от нея няма ДНК.Всъщност,смята се,че не е нещо живо!Яко,а?!?И как точно убиваш неживото?
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

И как точно убиваш неживото?

Свиваш си един качак и палиш свещ! :stone:
Мир
completely mad
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Don Marijuan написа: 08 Мар 2020, 23:02 Не знам кой как смята да се бори с COVID 19,ама имайте впредвид,че вирусът по принцип е много,много,много по-малък от една бактерия и за разлика от нея няма ДНК.Всъщност,смята се,че не е нещо живо!Яко,а?!?И как точно убиваш неживото?
Crazy Train написа: И как точно убиваш неживото?

Свиваш си един качак и палиш свещ! :stone:
Мир
С песен, танц и усмивка все ще измислим нещо :) Дори и камък да е ще го накараме да пусне вода.

Аяхуска :D Нея нито животните, нито бактериит, нито гъбите искат да го ядът или пият... само хората :D Защо ли?
Другото е че алкалоидите в Майка Аяхуаската са едни от най-силните натурални антипаразити. (дори и глисти да имаш ще ги изкара, защото едновременно го зашеметява и убива) В същото време стимулира много имунната система, а да не коментираме, че благодарение на Духа на Майката Земя и ДМТ си спомняш, че можеш да се самолекуваш . (човешкото тялото има автоматични системи, някой си работят, но някой сме ги подтиснатли или забаравили)

Св. Петър и Пейота съдържат други алкалоиди който са много лечебни и също имат противопаразитни ефекти.

Важно е да уточня, че това чисти и физически паразити и енергийни. Влияе на тялото на няколко нива... физическо, психичко, енергийно и етерно.

Гъби те са едни от най-старите живи и силните същества на земята, не случайно някой от най-добрите антибиотици са направени от гъби.
Освен това съдържат памет (позннаие) в себе си на милярди години. (информация, която може се предва на пред към гостоприемника...)
Освен това в тях се съдържат изключително лечебни полизахариди.
Не случайно гъбата Рейши е наречена гъбата на безсмъртието, защото освен полизахариди има минерали, витамини и други биологично-активни вещества, китайските лекари са използвали Рейши за общо укрепване на имунната система и като естествен агент "против стареенето".
От личен опит мога да споделя, че комбинацията Рейши с псилоцибиновите гъби е много силна :D, както и с Херициум.

Охххх лигите ми почнаха да текът в устата ми ...
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 806 times

Аяхуаска...мдаа,ама е забранено...PHARMAKEA,човече...FALLEN ANGEL's познание...
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Егати,искам да си направя РСО,по аптеките няма спирт?!По литър има само 70%:(Поисках 10 малки,аптекарката ми позволи само 5 за да имало и за други хора?!:о
Публикувай отговор