Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

мини хоби гроу 150w лед

Публикувай отговор
Семена марихуана
4yk4y
Градинар
Градинар
Has thanked: 672 times
Been thanked: 474 times

Здравей те колеги най накрая и аз се престраших и ще се пробвам с един дневник който ще ми е първи... оборудването с което разполагам:
Палатка 40/40/160
Лед панел на mars hydro|| 150w реална консумация
Изкарваш вентилатор + филтър 100 кубика/h 14w
Обдухващ 5w
Термо контролер smscom
Почвата е на плагрон allmix bio
Техтил пот 4бр по 11л
Сортовете:
Badazz og cheese
CBD cream&cheese
Blueberry
Dance world cbd
Торове
Power root
Vita race
Alga bloom
Green sensation всички на plagron
Само dance world е на RQS останалите са на seedsman знам че много колеги ще ме упрекнат че нямам място за 4 растения но много държах да имам разнообразие от сортове според ситуацията днес ги боднаx в почвата като преди това ги киснах 24ч във вода с това оборудване имам два завършени проекта като първия бе пълен провал 'а втория мога да кажа че беше със задоволителни резултати изкарах 170г за общо 110дни ще се опитам да се придържам към органичната или био линия до колкото е възможно това е общо взето ако съм пропуснал нещо ще добавям

Ще се радвам на всякакви мнения... критика и съвети моля само от опитните градинари

Моля да бъда извинен за правописа и не знанието ми как да боравя с форума и писането в дневника :) :stone:
Прикачени файлове
20200306_154329.jpg
20200306_151909.jpg
20200306_151812.jpg
20200306_151843.jpg
Последно промяна от 4yk4y на 06 Мар 2020, 19:35, променено общо 2 пъти.
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 96 times
Been thanked: 228 times

4yk4y написа: 06 Мар 2020, 17:36 Здравей те колеги най накрая и аз се престраших и ще се пробвам с един дневник който ще ми е първи... оборудването с което разполагам:
Палатка 40/40/160
Обдухващ 5w
Термо контролер smc
Техтил пот 4бр по 11л
Сортовете:
Badazz og cheese
CBD cream&cheese
Blueberry
Dance world cbd
Торове
Power root
Vita race
Alga bloom
Само dance world е на RQS останалите са на seedsman знам че много колеги ще ме упрекнат че нямам място за 4 растения но много държах да имам разнообразие от сортове според ситуацията днес ги боднал в почвата като преди това ги киснат 24ч във вода с това оборудване имам два завършени проекта като първия бе пълен провал 'а втория мога да кажа че беше със задоволителни резултати изкарах 170г за общо 110дни ще се опитам да се придържам към органичната или био линия до колкото е възможно това е общо взето ако съм пропуснал нещо ще добавям

Ще се радвам на всякакви мнения... критика и съвети моля само от опитните градинари

Моля да бъда извинен за правописа и не знанието ми как да боравя с форума и писането в дневника :) :stone:
Изглежда супер
Успех колега :)
Аватар
Magaria
Градинар
Градинар
Has thanked: 201 times
Been thanked: 469 times

4yk4y написа: 06 Мар 2020, 17:36 Здравей те колеги най накрая и аз се престраших и ще се пробвам с един дневник който ще ми е първи... оборудването с което разполагам:
Палатка 40/40/160
Обдухващ 5w
Термо контролер smc
Техтил пот 4бр по 11л
Сортовете:
Badazz og cheese
CBD cream&cheese
Blueberry
Dance world cbd
Торове
Power root
Vita race
Alga bloom
Само dance world е на RQS останалите са на seedsman знам че много колеги ще ме упрекнат че нямам място за 4 растения но много държах да имам разнообразие от сортове според ситуацията днес ги боднал в почвата като преди това ги киснат 24ч във вода с това оборудване имам два завършени проекта като първия бе пълен провал 'а втория мога да кажа че беше със задоволителни резултати изкарах 170г за общо 110дни ще се опитам да се придържам към органичната или био линия до колкото е възможно това е общо взето ако съм пропуснал нещо ще добавям

Успех колега, ползвам абсолютно същите препарати на плагрон като почвата е lightmix, внимавай с торенето по схема че ако пуснеш едно ПМ по схем им идва 1800/2200 баят си е ... но както прецениш, мисля ще опитните ще напишат долу горе как стоят нещата, интересно ще е да видим резултата с техният пк боост, аз ползвам на атами но всичко останало е на плагрон
Power roots не ми го отчита като ппм грам
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3744 times

Здравей, леда на какво разстояние го държиш, ако е така както е на снимката ми се вижда далече. Филтъра, недей да го връзваш, докато не миришат, така му скъсяваш живота. Ако и филтъра е на 3-то отглеждане, не съм сигурен, че ще се справя на 100% със миризмата. Аз ползвам лайт серията на Кан и на 3-тия Indoor, започна да пропуска. Успех с проекта!
4yk4y
Градинар
Градинар

Vetrushka написа: 06 Мар 2020, 19:20 Здравей, леда на какво разстояние го държиш, ако е така както е на снимката ми се вижда далече. Филтъра, недей да го връзваш, докато не миришат, така му скъсяваш живота. Ако и филтъра е на 3-то отглеждане, не съм сигурен, че ще се справя на 100% със миризмата. Аз ползвам лайт серията на Кан и на 3-тия Indoor, започна да пропуска. Успех с проекта!
Панела в момента е на 70 см мислех като се покажат лека по лека за 2 дни примерно да го смъкна на минимума който разрешава производителя 45см

Хаха това за филтъра не го знаех той си пускаше по малко от миналия гроу аз си мислех че е нормално по принцип на никой в нас не му правеше впечетление но аз като се върнех от работа леко се усещаше доста гости сам имал и никой не е разбрал за хобито ми...
Самия филтър е на rhinopro и е 250m3/h като аз съм дърпал макс 100m3/h през него а в момента изкарваштия ми е на 30% приблизително значи 30m3/ h предполагам че има някво значение за самия филтър...
Проблема е че мно трудно го монтирам в това тясното пространство и е облепен с изолирбан първо самия вентилатор за филтъра а после целия комплект към палатката и за сега ще карам тъй пък ако напредне миризмата ще го сменям явно съм мислел че е вечен.....
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

LED можеш да го свалиш по-ниско. Ако температурата е добра 24-25 градуса може да е много близо.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
4yk4y
Градинар
Градинар

Здравейте колеги
Още вчера се показаха и четирите разтения кой по напред кой по на зад не съм сигурен как е правилно да се бори но ще го броя днес за ден 2 ри за сега blueberry то върви най напред.... така поляти са с Power root 1ml на литър като общо на четирите разпределих 150мл разтвор понеже са направо във финалните си потове ги полях съвсем слабо предварително и за сега ще го караме така с малки поливки на често....
Смъкнал съм тая вечер лампата на 45см от тях темп е 28градуса влажност 51% като нямам възможност за голям контрол над темп/влага понеже са ми в спалнята а тя се отоплява но ако успея да запазя тия показатели ще сам доста доволен.... :weed: :D
Прикачени файлове
20200310_201944.jpg
20200310_201909.jpg
20200310_201826.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Може би щеше да е по-добре/удобно да ги започнеш в малки саксийки.....Почвата цялата суха ли беше като я сложи?Отсрани ще пресъхне и изпръхне евентуално ,тези поливки ще те затруднят докато станат по-големи.Ами,ще ги сбуташ,има място,просто ще сметнеш кога да ги цъфнеш за да се съберат.ще трябва нещо ЛСТ,топиране.....
4yk4y
Градинар
Градинар

Inna написа: 11 Мар 2020, 10:07 Може би щеше да е по-добре/удобно да ги започнеш в малки саксийки.....Почвата цялата суха ли беше като я сложи?Отсрани ще пресъхне и изпръхне евентуално ,тези поливки ще те затруднят докато станат по-големи.Ами,ще ги сбуташ,има място,просто ще сметнеш кога да ги цъфнеш за да се съберат.ще трябва нещо ЛСТ,топиране.....
Да права си че е по добре първо в по малки съдове да се започнат но ... имам лош опит с пресяването понеже съм доста сръчен и постоянно падат покрай мен разни работи реших да ги карам директно във финалните като внимавам с поливането ...при засаждането бях по намокрил почвата но не и да я наводня смятам някаде между ден 10 и 15 да полея вече обилно и да почна правилно поливане обилно и засушаване.....
А за техниките още не съм решил въртят ми се в главата два варианта основно или две топиранета и да махна разклоненията от доло или фиминг и да махна първите 3 редразклонения..... фиминг съм правил само веднъж и останах доволен но не знам дали не беше късмет....
Аватар
Magaria
Градинар
Градинар
Has thanked: 201 times
Been thanked: 469 times

Да те попитам каква е саксията от вътре ? Нещо като гумирани ми се видя или ? Пропуска ли вода, моите са подобни, като почна да поливам и ако не е поливано много скоро първите няколко милилитра ги почва след 1-2 минути и ако сложа малко в повече изтича в страни и стават едно лаинени работи не е за говорене... иначе четох че било доста добре за корените, а и от към цена не бяха лоши, не знам дали има вариант да се ползват отново... моите квито са отвън такива са и от вътре, успех.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”