Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
kingpin
Градинар
Градинар
Has thanked: 31 times
Been thanked: 54 times

Това е белено конопено семе и аз приемам по 30 грама на ден съдържал доволно количество протеин омега-3 и омега-6
Аватар
kingpin
Градинар
Градинар

kingpin написа: 27 Фев 2020, 23:27 Това е белено конопено семе и аз приемам по 30 грама на ден съдържал доволно количество протеин омега-3 и омега-6
Аз го слагам в блендера NutriBullet по 10 гр на 200 мл вода 3 пъти дневно заедно с още протеин на прах Нарича се конопено мляко тази напитка
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Като видях снимките реших и аз да си купя белено семе и олио и да пия по една лъжичка олио и да ям една лъжица семки сутрин на гладно:)Много са ми вкусни!В олиото може да си накисна малко стрит цвят или да си разтворя мъничко RSO......Това олио ми беше под ръка,иначе и аз купувам от това,което беше показал Фърст,но около мен сега нямаше.......
Прикачени файлове
P1010394.JPG
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Josep92 написа: 27 Фев 2020, 20:29
firstcitizen написа: 27 Фев 2020, 17:34
Josep92 написа: 27 Фев 2020, 08:20

Моля ти се , не почвай като оная Грета! :)
В този форум всички ние сме привърженици на Грета Тунберг (Greta Thunberg) , защото крато градинари можем да видим, че Климатичните Промени вече са ФАКТ! Миналата година почти нямаше дъждове. Тази година почни не е валял сняг дори и по високите части на планините, което ще доведе до суша, а слушата води след себе си глад и в по-тежките случай война.
Хубаво е че има някой, който да каже, че е крайно време да се променим.

Шестнадесет (16) годишните тинейджърки с психични проблеми са говорителки на Вселената. Хах :D
#FridaysForFuture #петъцизабъдеще #БГКоноп
През 1978 година , февруари хората са джиткали по къс ръкав и джапанки около яз. Искър, по- късно същата година през май месец натрупало 20 санта сняг. Един пример от моя край - 1994 по случай 8-ми март е наваляло 3 метра сняг. А колкото до Грета Туборг тя просто е една знаменитост и туй то - пътува с първа класа, отсяда в луксозни хотели и т.н . Най ги обичам тия- мама и тати се чудят кво да си правят парите, дай да се правим на бунтари:), примери бол... На скоро в името на опазването на Земята / келепира горепосочената регистрира името си като търговска марка. Нищо лично спрямо момичето, ама има хора -скромни и никому неизвестни, които са направили МНОГО за опазването на климата и природата и вместо да им се обърне внимание на тях се лансират некви чорбаджийски чеда в публичното пространство...
Ето ви една станийка малко offseason да се посмеете...
https://m.webcafe.bg/article/220967387

Тъжно е колко си ограничен. Не осъзнаваш, че с всяко нейно пътуване или скандал покрай нея е пир за "медиите" и по цял Свят я отразяват новината и покрай това споменават и за Климатичната Катастрофа, която наближава. С всяка нейна изява се шуми много за Климата! Fridays For Future/ Петъци за Бъдеще до сега са направили изключително много за Земята. Ти какво направи за Земята? Освен, че насра с пластмаса в дивата природа, като не си събра мрежите, тубите и буклиците от аутдор градината си?

Няма нищо и за това целият Свят пропищява от проблеми с Климата, пожари и топене на ледници. Сигурно и видовете дето изчезват просто си играят на криеница. Хаха Нямаше нищо и за това миналата година за 4 месеца валя 1 напоителен дъжд, а всичко друго беше пръскане колкото да измие прахта от листата. Тази суша ще се натрупва и ще става все по-голяма...
Такива като теб ще осъзнаят, че има проблем, когато е твърде късно, защото освен всичко ви мързи да си чистите мизерията. Ама ще ти дойде акъла по-рано, като се се нацепиш да мъкнеш туби с вода и ще ти дойде акъла.

Споделям публично, че ти слагам предупреждение за флейминг, тролване и спам.

Правиш ескалации и подпалваш интриги, и омраза. В 3 различни теми нападаш Грета. ( явно много и завиждаш :)
Нападнеш ли Грета още веднъж, ще те изям с парцалите- метафорично казано. (не ям хора) Опита се нещо и в темата със стероидите да направиш интрига.
За спама: Отваряш дненик с изречението "Очаквайте ъпдейт". Ти да си видял друг да отваря така дневник? Всеки които започне дневник споделя сортове и семките, които ще гледа, споделя торовете, снимки и информация или задава въпроси за отглеждането. Празен дневник с изречение "очаквайте ъпдейти" си е чист спам при това в раздела за дневници. Да не говорим, че темата от миналата година не я завърши. Там пак очаквахме ъпдейти хахаха. Тази годишният ти дневник е изтрит.
Ако ще правиш дневник ще го правиш както трябва или няма да го правиш. Ако ще си част от нашето общество ще се държиш както трябва.

Също така даваш препратки към външни сайтове, като уеб кафето и други български сайтове, които не са безопасни за потребителите на форума. С тези външни връзки застрашаваш сигурността.

Това ти е последно предупреждение.

https://www.youtube.com/watch?v=9Pes54J ... GiHhNMCJPz
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Няма нужда да се заплашваме. Не е нито в твоя , нито в моя полза.Завистта е характерна черта за нашите географски ширини, но точно на Грета не й завиждам. :) Ограничен? Това , че имам собствено мнение не ме прави ограничен, а точно обратното. Каня те в моята градина да ми покажеш къде точно съм "насрал". Относно това , което АЗ съм направил за Земята - Рециклирам, откакто се помня, САМ, без да са ме подкрепяли мама и тати, участвал съм в сума ти инициативи за опазване на природата къде с пари, къде с акъл, ходя, където е възможно я пеш, я с колело.... Това, че не са ме давали по телевизията, означава ли , че нищо не съм направил за Земята? Останалото, каквото съм имал да ти кажа съм ти го написал на лично! Отивам да си свържа осветлението и да разпиша някоя тема.... На останалите пожелавам честита Баба Марта и успешен сезон няма значение кой ин, кой аутдор, кой у нас , кой в Калифорния!
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Josep92 написа: 29 Фев 2020, 21:41 Няма нужда да се заплашваме. Не е нито в твоя , нито в моя полза.Завистта е характерна черта за нашите географски ширини, но точно на Грета не й завиждам. :) Ограничен? Това , че имам собствено мнение не ме прави ограничен, а точно обратното. Каня те в моята градина да ми покажеш къде точно съм "насрал". Относно това , което АЗ съм направил за Земята - Рециклирам, откакто се помня, САМ, без да са ме подкрепяли мама и тати, участвал съм в сума ти инициативи за опазване на природата къде с пари, къде с акъл, ходя, където е възможно я пеш, я с колело.... Това, че не са ме давали по телевизията, означава ли , че нищо не съм направил за Земята? Останалото, каквото съм имал да ти кажа съм ти го написал на лично! Отивам да си свържа осветлението и да разпиша някоя тема.... На останалите пожелавам честита Баба Марта и успешен сезон няма значение кой ин, кой аутдор, кой у нас , кой в Калифорния!
Предупредих те да спреш да нападаш Грета и да спреш с ескалации.
Хайде, като си такъв голем еко активист ни покажи снимки на компостера си с надпис на хартия с ника ти Josep92, както и на торбите/кошовете ти за разделно събиране. Хах ( за мога да ти покажа мойте)
Ти си двал акъли? Горките хора.
Къдеси насрал ли? Аутдор градината ти не ти е в двора, а е в дивото. Там беше заебал една мрежа и още боклуци за цялата Зима. Ама си акълия ... някой като мине покрай мястото няма да ги види тия мизерии. Сигурно за сметеще ще го помисли.
20200130_133923.jpg
20200130_133923.jpg (201.65 KiB) Преглеждано 2273 пъти
20200130_13383111.jpg
20200130_13383111.jpg (194.17 KiB) Преглеждано 2273 пъти
Снимките са от аутдор темата и този твой пост
Josep92 написа: 01 Фев 2020, 22:31
Sofia Cannabis написа: 14 Яну 2020, 22:16
И аз започнах сезона - с разчистване, разбира се , :lol: докато се чудя какво да правя отидох до мястото и започнах санитарна сеч. Всичко, което съм оставил го намерих по местата, значи засега всичко е ок.

Имам въпрос Josep92, за 2019 година колко конопени растения отгледа и колко дървета си засадил? (няма значение дали дървета са овощни, иглолистни или широколиснти) Питам за дърветата и конопа, че оказват директно влияние върху климата.
Съжелявам, че родителите ти не са те подкрепяли и не са ти помагали, но не можеш да се сърдиш на другите хора, които подкрепят децата си. ;)

Има естествено решение на климатичния срив: Защита на горите. Климатичната активистка Грета Тунберг и писателя и климатичният активист Джордж Монбиот обясняват:

https://www.youtube.com/watch?v=-S14SjemfAg

П.П. Честитиш Баба Марта на 29 Февруари Хахах Баба Марта не случайно се честити Март месец.
29 Февруари е уникален и вълшебен ден, защото е деня на Високосната Годна. (случва се в 1 ден на 4-ри години) Има не 1 легенда за тази дата.
Само споделям.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Martenica-min.JPG
Мартеница пращам надалече с пакети семена от Seedsman и Sofia Cannabis :D
нишка от живота в дома,
бяла като вишната на двора
и червена , като сила на кръвта
Мартеница ви закачам, за здраве, щастие, късмет и плодородие!
Да имаш сили да вървиш, Върхът висок да покориш!
Честита баба Марта на Всички!

Нека на един истински български празник си пожелаем много здраве, щастие, късмет и плодородие, да бъдем себе си и да се обичаме! Нека 1 Март ти донесе промяната, която искаш, Слънцето в живота ти, късмета, който ти трябва и любовта, която ти е нужна! :) Баба Марта (1 Март ) е един от най-почитаните български обичаи с хилядолетна традиция.

Мартениците са направени задължително от два пресукани конеца, които са червен и бял. В някои райони на страната конците са само червени, в други райони са многоцветни, но с преобладаващо червено. Този цвят според народното поверие има силата на Слънцето и дава жизненост на всяко същество. Белият цвят символизира чистотата, невинността и радостта. В българските традиции бялото е и знак за красота, а червеното е цвят на жизненост, на здраве и любов, на победата, на живота и храбростта, на светлината на изгряващото и залязващото Слънце. (тази сутрин имаше много красиви Червен Изгрев :))

Според легендите първата мартеница е направена от Ахинора, която е жената на Хан Аспарух и се е случило през втората половина на 7 век, когато Хан Аспарух преминал Дунава и открил за българите земите около Балкана. Ахинора дълго чакала своя любим и накрая завързала на крачето на лястовичка пресукан бял и червен конец и пуснала птичката да предаде посланието й за здраве и любов. Този езически обичай се смята за уникална българска традиция, макар че в леко променен вид присъства и в Румъния.

Друга легенда гласи, че мартеници връзвали по българските земи Траките. Те задължително слагали мартеници по времето на пролетните мистерии, които символизирали края на студа и пробуждането на Природата за нов живот. Самият Орфей кичел лирата си с мартеници. Според древните тя символизирала безкрая на живота и безсмъртието на човешкия дух именно в съчетанието между белия и червения конец.

На 1 Март дома се почиства и къщата се подрежда. Къщата трябва да свети от чистота и да бъде готова за едно ново начало.
Мартениците са символ на здраве, дълголетие и плодородие, но по тях също може и да се гадае. Според стари български поверия, девойките могат да съдят по нея за бъдещия им съпруг. С мартениците могат да се првят магии, да се гадае и да се лекува. Примерно:
Ако искате да сте румени и здрави през цялата година, трябва да завържат мартеницата на цъфнало дръвче. Също така се вързва мартеница на животните и дръвчетата. Ако искат да се избавят от всяко Зло, трябва да хвърлите мартеничката в течаща вода, която да отнесе злините и да им върви като по вода.

Мартенцата е умалена форма на Шевицата. Едно време хората са носели шевици, а мартениците са били предимно предназначене за животните и дърветата.

#БГКоноп
Прикачени файлове
Martenica1-min.JPG
Creepy-Mosquito
Градинар
Градинар
Has thanked: 6 times
Been thanked: 11 times

1) Някой да е гледал Green Poison FAST Version (Sweet seeds) ?? :hookah:
Гледам го, че цъфти 6 седмици(края на Август-Началото на Септ. да е готово), което е може би най-бързото известно за мен поне и като добив го пишат 500-700 outdoor ,което разбира се вече варира от много фактори... но спрямо другите е на пръв поглед топ :toke:
Бяг чел статия, че в Америка го гледат масово, заради бързия цъфтеж и добрия добив за малксималко кратко време, защото до колкото знам там климата е по тегав и им трябва нещо по бързо, а не някой с цъфтеж 10 седмици + :D
2) Интересува ме също разликата между 75л. дупка и 150л. дупка -> (със еднакво гледане, това в по-голямата дупка ще стане ли по-голямо заради повечето място за корените или не ? )
3) И последни, някои ползвал ли е капково от бидон ;)

Честита Баба Марта на всички ;) ;) :passg:
Аватар
kingpin
Градинар
Градинар

Брат, това ако цъфти само за 6 седмици ще е ОК, щото тия дето цъфтят по 10-11 седмици правят по-доволни глави като цяло. Но много зависи и от метода на отглеждане, колко вегетация и т.н. условия, светлина, хранене и много други фактори. Ама като цяло не се подлъгвайте чак толкова по тия фаст-ове, но птк ако чак толкова ви кефи фаст отглеждането.... на мен най ми харесват сативките с по 10-11 седмици цъфтеж, като Super Lemon Haze primerno.

https://www.seedsman.com/en/cannabis-se ... va-strains :bong:

https://www.seedsman.com/en/ghost-train ... r-seeds-12
Последно промяна от kingpin на 01 Мар 2020, 18:26, променено общо 2 пъти.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Аутдорите гледах няколко сорта на sweet seeds, бързите версии, и не си спомням да бяха толквоа бързи. Брах си нормално октомври. Имайте предвид, че всеки сорт почва да цъфти по различно време. Тоест дори и цъфтежа му да е 6 седмици, ако е почнал по-късно да цъфти от другите пак береш октомври.
Публикувай отговор