Гледах някакво ютуб видео.
Пича направи тестове в лаборатория
1та глава направо резната без тъмни периоди
2рата глава 12часа тъмно
3та 24
4та 48
И 72ч
Резултатите между 0ч тъмно и 48ч тъмно бяха близо 3-4% Thc като в 72ч теста вече тръгваше да деградира тхц-то.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Блатной дневник #2 ( LED + HPS)
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Тъмното не променя само THC съдържанието, но променя и вкуса, заради промените в хлорофила, които настъпват след 24+ часаАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑05 Фев 2020, 08:00 Гледах някакво ютуб видео.
2рата глава 12часа тъмно
3та 24
4та 48
И 72ч
Резултатите между 0ч тъмно и 48ч тъмно бяха близо 3-4% Thc като в 72ч теста вече тръгваше да деградира тхц-то.
тъмнина. Заради това казваме, че трябва 48 часа, за да са минали повече от 24+ часа тъмнина за да се активира този процес, както трябва и да функционира определен преиод от часове още.
Като цяло за отглеждането на растения трябва търпение. С бързане много грешки се получават...
Съгласен съм със Sofia Cannabis, че промивката в случая ти е много по-важна от тъмнината.
Както и сушенето е много по-важен процес на финала....
АУЕ БЛАТНОЙ прави каквото правиш и искаш, но само внимавай да не преебеш нещата на финанала...
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Ще следя развитието на нещата.
Keep us posted
Keep us posted
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Да 48 тъмен период работи но 3-4% не нормата. Винаги има изключения, не се води по-изключенията.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑05 Фев 2020, 08:00 Гледах някакво ютуб видео.
2рата глава 12часа тъмно
3та 24
4та 48
И 72ч
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Ако имах време до 5-10март щях да ги оставя още няколко дни и щеше всичко да е точно. Имам време само до 25 някъде не по-късно. Включително да съм разкарал всичко от мястото. И аз не искам да правя така вмомента, но ми се налага иначе съм чакал 3месеца,как няма да изчакам още 5-6дни..сори квото зависише от мен съм го направил
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Ден 7
Тримнах и някий sugar leafs на една две кратунки да ги видя как изглеждат още ксто ги закачах и тва го намирам за грешка. Защото те външната част на главата тръгва да изсъхва, а вътре е още влажна. На останалите им трябва още някой ден.
През ден отварям вратата за по 3,4 часа хем да забързам малко сушенето, хем да влезе чист кислород. Скоро ще са готови за трим.
Снимка.
Тримнах и някий sugar leafs на една две кратунки да ги видя как изглеждат още ксто ги закачах и тва го намирам за грешка. Защото те външната част на главата тръгва да изсъхва, а вътре е още влажна. На останалите им трябва още някой ден.
През ден отварям вратата за по 3,4 часа хем да забързам малко сушенето, хем да влезе чист кислород. Скоро ще са готови за трим.
Снимка.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
За това е после кюринга,за да избива вътрешната влага навън и да до изсъхнат равномерно,иначе ако само се слушат без кюринга пресъхват само отвън,а вътре остава малко влага,която после избива,когато са уж изсушени в бУрканите и.....ако не се отварят лесно мухлясват Кюринга е хубаво да се прави с хартия,защото попива излишната избива ща влага,а не в плик,който пак я изкарва по краищата,но не я попива,а ги държи мокри.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Здрастее. Предполагам това ще е последния ъпдейт.
Благодаря на всички които се включиха в дневника с адекватни съвети и прочее.
За в блиското бъдеще няма да мога да гледам, изгарям отвътре защото вече мисля, че имам по-правилен план в главата си за по-добри резултати, но това ще се види по-натам!
На първо четене резултатите според ватовете лампи според мен не са доволни, но пък успях този път да постигна бавното сушене и високо качество коз. Ако имах още 20 дни на разположение щеше да е друга бира, Кот такоа
Резултатите са плътни ароматни глави,мнохо "sticky" принципно не пуша трева, но нямаше как да не пробвам хаха държеше около 2часа станах меко казано неадекватен и ми вървеше погледа на кадри, после още час маже и ми се прилягва
8 дни съхнеше матеряла, от 2 дни някъде са по бурканите и резултата е около 320-40гр. общо всички + малки главунки.
600в хпс +450в лед - 16 броя растения с 22дни вегетация и 63-4дни цъфтеж.
Това е от мен, благодаря пак на всички за помощта! Може да се заключва темата.
Благодаря на всички които се включиха в дневника с адекватни съвети и прочее.
За в блиското бъдеще няма да мога да гледам, изгарям отвътре защото вече мисля, че имам по-правилен план в главата си за по-добри резултати, но това ще се види по-натам!
На първо четене резултатите според ватовете лампи според мен не са доволни, но пък успях този път да постигна бавното сушене и високо качество коз. Ако имах още 20 дни на разположение щеше да е друга бира, Кот такоа
Резултатите са плътни ароматни глави,мнохо "sticky" принципно не пуша трева, но нямаше как да не пробвам хаха държеше около 2часа станах меко казано неадекватен и ми вървеше погледа на кадри, после още час маже и ми се прилягва
8 дни съхнеше матеряла, от 2 дни някъде са по бурканите и резултата е около 320-40гр. общо всички + малки главунки.
600в хпс +450в лед - 16 броя растения с 22дни вегетация и 63-4дни цъфтеж.
Това е от мен, благодаря пак на всички за помощта! Може да се заключва темата.
.png)