Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
HulkBerry-RQS Indoor Sunshine Rege Състезание
- 3EBC
- Градинар

- Has thanked: 162 times
- Been thanked: 212 times
Прилича малко, с времето ще проличи, но прилича и на лека мутация само. Има два вида триплоиди. Единия е с три листа и по три листа/разклонения от всяко разклонение от основното стебло , другия е с по две разклонения от разклонение на основното. Стискам палци да е триплоид и то от първия вид.
Заложи на хубава почва с микробиологичен живот в нея и всички "проблеми" са зелени

- 3EBC
- Градинар

- Has thanked: 162 times
- Been thanked: 212 times
90% генетика, 10% условия е “правилото”. Откъм добив да, все пак е с 50% повече базови разклонения. И при топиране нещата стават брутални. 1->3->9->27 върха срещу 1->2->4->8 при диплоид.
Заложи на хубава почва с микробиологичен живот в нея и всички "проблеми" са зелени

- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Семената на 12/12 ли ги сееш?
Ако отговора е ДА, много хора могат да видят колко време и какъв размер може да стане определено растение без да има време за растеж, което е много важно ако нямаш много време за отглеждане.
Ако отговора е ДА, много хора могат да видят колко време и какъв размер може да стане определено растение без да има време за растеж, което е много важно ако нямаш много време за отглеждане.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Добре си пуснал и малките да усвоиш мястото. Можеше още в началото да пуснеш още няколко растения или да ги топираш тези 1-2 пъти, но и така ще има добив.
Триплоидите са много редки, голям късемет. На мен са ми се паднали едва 2-3 от няколко стотин семена.
Триплоидите са много редки, голям късемет. На мен са ми се паднали едва 2-3 от няколко стотин семена.
.png)