Ето, че и моят grow приключи. Общо взето нещата стояха така. Две auto black cream caramel и една sour diesel, от незнайна банка. Почти без нищо в бокса. Както писах и в началото на дневника стартирах защото семките бяха подарък и всичко стана на бързо. Имах лампа 400 hps, дросел и малък вентилатор.Жилището където бях се оказа, че спешно ще се ремонтира и реших да не наливам нищо друго като техника (знаех, че скоро ще тръгвам) Някак си по чудо нещата се случиха без останалата нужна техника.... ....и добре, че реших да се оставя на силата на енергията си да им дава нужното. Винаги, от дете съм имала силна връзка с разтенията и си направих личен, енергиен експеримент. Както се вижда и от снимките цветята разтяха добре, щастливи. Без никакви проблеми, като изключим някой дефицит, който се оправяше бързо с вашата помощ, за което искам много да ви благодаря. Без вас колеги нямаше да ми се получат нещата и Мисля, че с вашата силна и позитивна мисъл им давахте с всеки съвет част от вашата празна..... Затова нещата се случиха с почти нищо бокса . Градусите, влагата и всичко си беше почти винаги наред. Сега вече всичко е по кашони и чака преместване. Скоро ще се включа с два различни проекта за, които ще имам нужда от вас. Пиша всичко това с ясната мисъл колко силна и финна е човешката енергия и вибрация. Няма невъзможни неща и ВСЕЛЕНАТА НИ ГО ДОКАЗВА ВСЕКИ ДЕН.
П. С. 247 г сухи глави и едно 250 гр масълце от трима. С това темата я приключвам. Пожелавам успех на всички и вярвайте, че за всеки проблем има решение.
.png)