Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Първи дневник на Вал

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Val
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 88 times
Been thanked: 163 times

Здравейте, :weed:
Ето, че и моят grow приключи. Общо взето нещата стояха така. Две auto black cream caramel и една sour diesel, от незнайна банка. Почти без нищо в бокса. Както писах и в началото на дневника стартирах защото семките бяха подарък и всичко стана на бързо. Имах лампа 400 hps, дросел и малък вентилатор.Жилището където бях се оказа, че спешно ще се ремонтира и реших да не наливам нищо друго като техника (знаех, че скоро ще тръгвам) Някак си по чудо нещата се случиха без останалата нужна техника.... ....и добре, че реших да се оставя на силата на енергията си да им дава нужното. Винаги, от дете съм имала силна връзка с разтенията и си направих личен, енергиен експеримент. Както се вижда и от снимките цветята разтяха добре, щастливи. Без никакви проблеми, като изключим някой дефицит, който се оправяше бързо с вашата помощ, за което искам много да ви благодаря. Без вас колеги нямаше да ми се получат нещата и Мисля, че с вашата силна и позитивна мисъл им давахте с всеки съвет част от вашата празна..... Затова нещата се случиха с почти нищо бокса . Градусите, влагата и всичко си беше почти винаги наред. Сега вече всичко е по кашони и чака преместване. Скоро ще се включа с два различни проекта за, които ще имам нужда от вас. Пиша всичко това с ясната мисъл колко силна и финна е човешката енергия и вибрация. Няма невъзможни неща и ВСЕЛЕНАТА НИ ГО ДОКАЗВА ВСЕКИ ДЕН.
П. С. 247 г сухи глави и едно 250 гр масълце от трима. С това темата я приключвам. Пожелавам успех на всички и вярвайте, че за всеки проблем има решение. 🙏😇
Прикачени файлове
IMG-20200126-WA0001_compress73.jpg
IMG_20200203_072401_compress77.jpg
Аватар
kingpin
Градинар
Градинар
Has thanked: 31 times
Been thanked: 54 times

Здравей, може ли рецепта за маслото?
Аватар
Val
Баш Градинар
Баш Градинар

https://youtu.be/URFeWpDqikc заповядай
Аватар
kingpin
Градинар
Градинар

Благодаря, Вал.... обаче съм малко скаран с английския и не разбрах какви са пропорциите вода/масло/трева и колко време се готви? бях писал на админите преди време да направят тема с рецептата, но без резултат. А ще е хубаво да има такава тема, понеже с това масло фАктически може да си приготвиш всичко - бисквити, кексове и всичко, към което може да се добави масло.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Val написа: 03 Фев 2020, 08:07 Здравейте, :weed:
Ето, че и моят grow приключи. Общо взето нещата стояха така. Две auto black cream caramel и една sour diesel, от незнайна банка. Почти без нищо в бокса. Както писах и в началото на дневника стартирах защото семките бяха подарък и всичко стана на бързо. Имах лампа 400 hps, дросел и малък вентилатор.Жилището където бях се оказа, че спешно ще се ремонтира и реших да не наливам нищо друго като техника (знаех, че скоро ще тръгвам) Някак си по чудо нещата се случиха без останалата нужна техника.... ....и добре, че реших да се оставя на силата на енергията си да им дава нужното. Винаги, от дете съм имала силна връзка с разтенията и си направих личен, енергиен експеримент. Както се вижда и от снимките цветята разтяха добре, щастливи. Без никакви проблеми, като изключим някой дефицит, който се оправяше бързо с вашата помощ, за което искам много да ви благодаря. Без вас колеги нямаше да ми се получат нещата и Мисля, че с вашата силна и позитивна мисъл им давахте с всеки съвет част от вашата празна..... Затова нещата се случиха с почти нищо бокса . Градусите, влагата и всичко си беше почти винаги наред. Сега вече всичко е по кашони и чака преместване. Скоро ще се включа с два различни проекта за, които ще имам нужда от вас. Пиша всичко това с ясната мисъл колко силна и финна е човешката енергия и вибрация. Няма невъзможни неща и ВСЕЛЕНАТА НИ ГО ДОКАЗВА ВСЕКИ ДЕН.
П. С. 247 г сухи глави и едно 250 гр масълце от трима. С това темата я приключвам. Пожелавам успех на всички и вярвайте, че за всеки проблем има решение. 🙏😇
Този пост ми напълни душата :) Евала! :) Подейства ми като красив Залез.
Супер се справяш и очакваме нови проекти. :)

#БГКоноп
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

kingpin написа: 04 Фев 2020, 17:48 Благодаря, Вал.... обаче съм малко скаран с английския и не разбрах какви са пропорциите вода/масло/трева и колко време се готви? бях писал на админите преди време да направят тема с рецептата, но без резултат. А ще е хубаво да има такава тема, понеже с това масло фАктически може да си приготвиш всичко - бисквити, кексове и всичко, към което може да се добави масло.
Да беше ползваш търсачката преди да говориш шеги. Хах Такава тема има и то много отдавна още преди да казваш, каквото и да е ... Там е и рецептата за маслото. :D

viewtopic.php?f=10&t=243

Също така незнам дали ви е ясно, че ние имаме 1001 задачи + работа + лични животи и семействѝ. Въпреки това успяваме да направим всичко това и когато прочета нещо такова, при това и невярно ми става смешно. Ползвай търсачката на форума ...

П.П. Имате го на готово, но вие го искате мляно и в устата :D

#БГКоноп
Аватар
kingpin
Градинар
Градинар

Благодаря, Фърст.... но на мен ми трябваше точната рецепта за масло - каннабътър.

Иначе кекс и сам мога да си направя...... но за готвенето с канабис цял раздел трябва да се направи, където маслото да е стики тема според мен.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

kingpin написа: 04 Фев 2020, 18:15 Благодаря, Фърст.... но на мен ми трябваше точната рецепта за масло - каннабътър.

Иначе кекс и сам мога да си направя...... но за готвенето с канабис цял раздел трябва да се направи, където маслото да е стики тема според мен.
Мляно, ок ще ти го дам с бебешката лъжичка и ще те погаля по коремчето. Хах (даже не си отворил линка от горният ми пост)

Легализация ли... чиста излагация... то така е било и със Свободата... Хаха

WDScorpio написа: 19 Дек 2019, 22:29
Маслото от канабис - Аз си правя маслото на порции от 400 грама .На 400 гр. масло слагам 15 гр. трим . Ползвам висококачествено масло, защото си ценя усилията. (най-доброто масло което мога да си позволя да си купя или намеря).Разтапям маслото на водна баня .(съд в които съм заврял вода и съм сложил втори съд предварително вътре .И в момента на завиране на водата добавям във вторият съд маслото )
Някой хора увиват материала в марля и така го слагат в маслото .Аз лично слагам материала директно в маслото и ги оставям така .

Маслото се готви на "слаб огън" .(1-2) колкото водата в първият съд да ври съвсем леко .При необходимост добавям вода ако се е изпарила твърде много .
Варя го 2-3 часа (варя го различно..... варял съм го и 2 часа и 3 часа...мисля, че 2 часа са напълно достатъчни и след това си е по вкус ).Като на всеки 15-на минути разбърквам сместа с лъжица докато се вари.
След като е готово: Понеже трима не го слагам предварително в марля се налага да го прецедя .Прецеждам го в друг съд през цедка+женски чорапогащник .Ако ще готвя веднага ползвам половината течност и другата половина я прибирам в хладилника .Субстанцията се преобразува от течно в твърдо агрегатно състояние след като се охлади .
Не остават твърди парченца в крайният продукт(прецеденото масло), изменя леко оригиналният си цвят в п0-зеленикав отенък .

Аз ползвам трим, но и друго качество материал върши работа .Смятам, че до 20 гр трим на 400 гр масло са напълно достатъчни .(но всеки според вкуса си)

Маслото има много приложения и браунито е само едно от тях .
#БГКоноп
Аватар
kingpin
Градинар
Градинар

ОФтопик: На горния линк не се зарежда рецепта за масло, сори. А този пост на Скорпио от 12/2019 съм го пропуснал, извинявам се за което и много Мерси.
Аватар
Val
Баш Градинар
Баш Градинар

Благодаря Фърт за милите думи 🙏🌄. Изключително ми е приятно, че има същества като вас и ви има под формата на уникален форум като grysti където всеки може да бъде просто себе си, непринуден и такъв какъвто си е . БЛАГОДАРЯ на всички за неуморната работа по форума, за уникалните статии, полезните съвети, позитивната енергия и силната вибрация от космическото, Намерихме начин да се свържем :weed4: ... още едно доказателство за телепатията и телепортацията.... Но това в друга тема ....... Сега За маслото да кажа , аз съм объркала грамажа...400 гр президент и всичкия трим от 3-те растения около 20 гр. При мен нещата се случват на око...
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”